ваксина

• 8 692
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Зъбите с хремата общо нямат. Т.е. може да имат, да падне заради тях имунитета и детето да се разболее.

Peace

Повече няма да чета и пиша в темата.
Успех на авторката  Hug
И желая късмет на някой дечица, че явно на него само ще трябва да разчитат.

# 31
И понеже обичам винаги да аргументирам мненията си:

Хремата е понятие, описващо натрупването на гъста течност в

задните проходи на носа, която може да прокапе от носа или да се прид-

вижи в гърлото и обикновено се нарича слуз (мукус).

Всякакви дразнители на носа могат да причинят хрема: инфекция

(вирусна или бактериална), полени, прах, плесен или парфюми. Поник-

ването на зъбите, със съпровождащото ги образуване на слуз в горни-

те дихателни пътища (заедно с много слюнка), може да стане причина

за хрема заради повишеното количество слуз, която се събира в задна-

та част на носа.

Хремавият нос се описва като „запушен“. Течността се задържа в

задната част на носа до синусите, което става причина за издаване на

специфични хрипкави звуци при дишането.

http://www.moetodete.bg/detski-bolesti/hrema-i-shumno-dishane.html

# 32
  • София
Защото ти нещо приемаш чуждо мнение ли? Много агресия нещо си натрупала в последно време.

Чуждите деца ги мисля до толкова, когато някой зададе  във форума въпрос за детето си.

Това за зъбите и хремата съм го чула не от форума, а от редица лекари (не един и двама), но  пък освен да им предам да си хвърлят дипломите, защото в моетобебе.бг пише друго... ок.

Извинявам се на авторката на темата, мисля да не влизам повече в нея(така че, Съншайн, не си прави труда да ми отговаряш повече). Пожелавам всичко с детето да е наред, да не е здравословен проблем, а просто сутрешно неразположение.

# 33
А, аз да реша дали да отговарям или не, може ли?

Предният ми пост въобще не беше отправен към теб, не си мисли, че ти си единствената личност тук.

Да, приемам различно мнение от моето. Както се вижда не съм цитирала нито едно мнение с несъгласие преди първото ми мнение, въпреки, че с почти всички не бях съгласна. И нямаше, ако не изкараха лекарят ми убиец. Не виждам какво теб те подразни това?

Аз също съм, чула не от един или двама лекари, че може да има хрема от зъби. А, статията  е откъс от книга на лекар, при това чужбински. Как пък мнението й съвпада на това с на моят лекар, а не на твоят. Явно всичко е само в твоята глава и в желанието ти винаги да излезеш правата.

Нямам нищо против, щом имаш огромното желание за това.

И  агресията ми, също не я мисли. Повечето тук, включително и ти сме така. И то няма как да е иначе.

# 34
  • Sofia
Не мисля,че детето ти е болно, но ако ще си по-спокойна, не я слагайте. След бронхиолитите моето дете си влачеше хреми с месеци. Според УНГ наличието на бактерия в носа е абсолютно нормално и това не бива да ни спира да ваксинираме. Въпросът му беше- ако детето не правеше бронхиолити, щяхте ли да му ровите в носа, за да търсите нещо. ТАка или иначе първата ваксина на детето я сложихме чак на 1 г-, когато решихме,че е добре. Скоро ще правим третата.

# 35
  • варна
Бихме ваксината ,но от снощи малкия е с пресипнало гласче ,което подозирам че е от викане ,но все пак ще го заведа да го видят.Напоследък се пъни да вика и като не може да изкара тона  започва да кашля.
Т вдигна освен гласчето няма друго ,нито хрема нито нищо.

Общи условия

Активация на акаунт