Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Роси Hug мерси за новата ни много ,много красива тема  smile3525 smile3525 smile3525

Нося ви една новичка снимка на Анас  smile3521

Здравей Ени!  Hug Радвам се, че темата ти харесва ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз ти благодаря от сърце за тези невероятни нови снимки на Анас! Нашия сладур няма равен - толкова е красив и сладък. Как да не го обича човек ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 Oha!

# 16
Мацкиии, гледате ли Булката? Ананди прави Джаго на миш-маш. Не е за изпускане просто!  Heart Eyes
Рокси, благодаря за темата!  Hug

О, да много ме изкефи Ананди как му каза на Джагдиш истината право в очите. smile3501 Той не я заслужава и затова ще я загуби нямам търпение Ананди да го издаде пред всички.
Бубе Hug Лора Hug Сахи Hug във вчерашната серия сте казали всичко, което мисля и съм съгласна с вас. Снощи четох един коментар във фейсбук, че Ананди няма сега да го издаде ще се скара на Нанду и Гена ще разбере, че нещо не е наред и ще накара Ананди да каже какво има и тогава всички ще разберат истината.

# 17
   newsm51        Светлината на моя живот в Индия 12.03.15г.

Скрит текст:
          Пристига семейство Рати в къщата на Анкур.  Със сядането Арунчо веднага се проявява:
"Много удобен диван, колко ти струва?.." tooth tooth tooth tooth tooth
Сантош му стрелва един убийствен поглед и той си преглъща следващият въпрос.
Мохит и Викрам също са впечатлени от голямата къща.
Мохит:
    "При такава голяма заплата, спокойно може да ти купи магазина с всичката стока."
Анкита:
   "Майко, татко искам да ви благодаря, че ни възприемате като едно семейство."
Арун пак се включва:
   "Искам да ти кажа, снахо че не съм капризен за храната. Имам си един списък де, какво трябва да ям. Имам си режим, но виждам че от кухнята ви ухае много хубаво. Жена ми може да не готви, да променим малко менюто. Да хапнем нещо различно."
          Анкита се забавлява с коментарите му, а Анкур е щастлив да види най-после усмивка на лицето и, и го споделя с другите. Grinning Grinning Grinning
Анкита:
   "Сандия, проздравявам те за близнаците. Трябва да ти направим едно хубаво посрещане за добрата новина."
Арунчо е на първа линия щом ще има храна. Прибира се Булбул и пита майка си за какво ще правят посрещане.
Анкита:
   "Господ чу молитвите на детето ми и ни донесе две бебета. Сега ще станеш леля на две деца. Ще си играеш с тях, ще ги гледаш."
Сантош:
   "И сега има с кого да си играеш. Виж къщата е пълна. Сандия ще роди, Мена също чака дете. Пари и Мишри са тук. Къщата ще се напълни с деца."
 preggo newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

newsm32 pacifier      В спалнята Сурадж се упражнява как да бъде баща с плюшените мечета.
Сурадж:
   "Опитвам се да ги държа и двете едновременно."
Дава едното на нея:
   "Докато аз си играя с едното, ти ще храниш другото. Два чифта ръце се справят по-добре."
Сандия:
   "А като се разплачат двете, ще ти ги дам да си ги гледаш. Ако правиш така, ще ги разглезиш."
Сурадж:
   "Ще си ги гледам, каквото не знам ще науча. Някои неща сърцето ти ги показва как да ги направиш. Ако имаме две момчета, ще се казват Джей и Веру. Ако са момичета ще са Джая и Виира."
Сандия:
   "Така значи, аз нямам ли думата за имената. Много филми гледаш Сурадж."
Сурадж:
   "Да можеш да си кажеш, но мисля че тези са подходящи."
          Анкита влиза и им носи подарък за добре дошли, снимка в рамка на две бебета.
"Това означава, че ние сме си пожелали едно дете, но господ ни праща две"- Сандия прочита надписа на рамката.
           newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves

Скрит текст:
Вечерта семейство Рати сядат да вечерят на маса, това си е цяло събитие.
Арун:
   "Сине трябва да се обадиш на Чави, да знаем дали е добре и в какво жилище се е настанила. Ти сега гледай да хапнеш по-малко, че довечера ще повървиш след Сандия.
Анкита дъще, има ли още от мангото с киселите краставички."
Сантош мисли някакъв начин, да могат Сурадж и Сандия да спят през нощта. Идва прислужницата да данесе поръчката на Арун и на Сурадж му хрумва една идея като я вижда с кенгурото и бебето на ръце.
            txtloves txtloves txtloves
          В спалнята Сурадж връзва краката и на двамата с един шал.
"Точно както майката е постоянно вързана за детето, и ние така с теб ще спим тази вечер. Трябва да внимаваме какво говорим пред децата, майка казва че още сега те разбират всичко.Правеше постоянно забележки на Мена за държанието и."
Сандия:
   "Човек е такъв какъвто е, това означава ли че ако съм тъпа и проста и децата ми ще са такива."
Сурадж:
   "Дай да се договорим така, да помогнем на децата си да бъдат каквито искат."
Лягат да спят и Сандия слага възглавница между тях:
   "Децата ни ще спят при нас, да свикваш от сега." newsm32 newsm32
Сурадж:
   "Не Сандия, мама и татко ще ги слагат като заспят в техните легла. Да не ги разглезваме. Мама и татко ще спят сами."
Когато вече е заспала, той и говори на корема:
   "Ще се грижа за вас, ще ви възпитам добре. Животът ви ще продължи по ваш избор. Ще съм най- добрия татко. А сега заспивайте и двамата да не събудим майка ви."
Успява да я опази през нощта, а на сутринта тя не е много доволна от закуската:
       Two Hearts    "Не е честно аз да ям плодове и зеленчуци а ти пакори."
Той бързо си слага от нейната храна. Идва Сантош и първо ги пита как е минала нощта, а после вижда какво яде Сурадж. Веднага му прави забележка.
   "Майко, Сандия е бременна. Не мога да родя вместо нея, но мога да съм съпричастен като ям това което яде и тя." Two Hearts
Сантош:
   "Явно в минал живот моята снаха е работила много, за да заслужи такъв мъж като моя Сурадж."

Тъкмо се радват на думите на Сантош, когато чуват прислужницата която моли да спасят детето и.

Миха, хиляди благодарности за великолепния превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия!  newsm51 Two Hearts Two Hearts Друго си е като знаем какво са си говорили двамата сладури.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми хареса как двамата се упражняваха да бъдат родители с плюшените мечета. Сурадж и имена е измислил - а как си играеха само ...  newsm76  Kissing Heart  loveuuu Вечерта като се вързаха също бяха прекрасни - добро споразумение са направили - важното е и те и децата им да са живи и здрави, пък нека са такива каквито искат ...  Praynig Praynig Praynig Сурадж така мило говори на корема й ...  newsm03 Много ми хареса това с възглавницата - Сандия като го избъзика да свиква, че децата им ще спят между тях, а той вика - че децата ще си спят по кошчетата, а родителите им ще си спят самички. Сладури ...  txtloves txtloves txtloves  love001 smile3521 На закуска също бяха супер - Сантош пак е направила интересен коментар ... Mr. Green  Flushed  Hands Clap

# 18
Рокси, Благодаря за новата тема  bouquet
Точно се кефя с Бабу сега. Страхотно играе тази жена, голяма забава е!

Няма за какво mumbas!  Hug И аз одеве гледах епизодите по БТВ и много се смях как Сантош хвана Сурадж и Сандия в кухнята - те така се бяха улисали. Уж бъркат ама си държат ръцете и се гледат влюбено ...  txtloves txtloves txtloves Two Hearts smile3521 Когато Сандия видя Сантош - направо й замръзна усмивката и вика - майка. Сурадж пък си мисли, че се шегува и се хили - ама като се обърна и видя майка си му призля ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Направо загуби ума и дума - Сантош добре им се накара. Какво правел при жена си - вместо да е при гостите, започнал бил да се държи неприлично - виж как ги заварвала ...  hahaha hahaha hahaha Трябвало понякога и да се кара на жена си, че да я научи да готви - а той - ами да аз тамън й се карах ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тя пък искала да чуе и Сурадж нали не може вместо да се скара вика - Сандия миличка ... Joy Joy Joy

Бубе, Глори, Лора, Sahasrara   bouquet  bouquet  bouquet

Все още не съм се оправила, но се надявам много скоро да бъде напълно добре ...  Praynig Praynig Praynig

# 19
Светлината на моя живот
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

РОКСИ Hugблагодаря за хубавата нова тема Peace  bouquet

От новата индийска серия нищо не разбрах ooooh!цялата серия само Булбул говори а другите я слушат и правят различни физиономии..Сурадж и Сандия са много изненадани.. Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се, че ти харесва Софи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Новият епизод в Индия е от тези, които няма как да разберем без превод ...  Wink За щастие си имаме Миха ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Но от това, което разбрах малката Булбул направо ме изнерви - това нейното държание и претенции минават всички граници. Май иска Сандия и Сурадж да й дадат едното от бебетата като се роди - това дете не е наред.  Naughty Дано Сантош или някой друг успее да го вразуми, че да не стане по-лошо ... Praynig

# 20
Радвам се, че ти харесва Софи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Новият епизод в Индия е от тези, които няма как да разберем без превод ...  Wink За щастие си имаме Миха ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Но от това, което разбрах малката Булбул направо ме изнерви - това нейното държание и претенции минават всички граници. Май иска Сандия и Сурадж да й дадат едното от бебетата като се роди - това дете не е наред.  Naughty Дано Сантош или някой друг успее да го вразуми, че да не стане по-лошо ... Praynig
Рокси Hugпо някаква случайност точно днес /и в понеделник/ са сериите по Войо
  в които дават раждането и посрещането на Булбул и пак  цялата фамилия  се е събрала..Laughing Laughing  Crazy

# 21
  • Варна
А Гаури и Ганга един и същ човек ли са или нещо се бъркам  newsm78 Съвсем се обърках с жените на Джегдиш  Rolling Eyes

# 22
  • София
    newsm51      Светлината на моя живот в Индия 13.03.15г.

Както си седят и закусват нашите влюбени, чуват прислужницата да вика да спасят детето и. Пристигат и Анкур и Анкита.
Булбул се е заключила с детето в стаята. Чукат и тропат да им отвори:
   "Татко каза да не говорим за бебето. Аз си имам вече бебе. Молих се на господ и той ми прати, сега ще си го гледам."
Сандия:
   "Булбул, отвори вратата. Детето не е твое, то е болно, трябва да го върнем."
Булбул:
   "Господ взе нашето, майка ми каза че той никога не греши. Отидох да се помоля и той ми го донесе."
          През това време Анкур успява да отвори вратата.
Сандия:
   "Знам, че не обичаш да си сама, но Мишри и Пари са тук, заедно с всички нас."
Булбул:
   "Мишри и Пари са за малко тук. Аз знам, че като се родят децата всички ще си отидете. Искам бебе което да ходи с мен на училище, да си играем, искам наше дете."
Анкур е ядосан:
   "Няма друго бебе, няма от къде да го вземем. Забранявам ти  да говориш повече на тази тема."
Тръгва да я удря, но Анкита и Сандия го спират.
Булбул:
   "Аз няма да остана тук когато всички си тръгнат."
Анкур казва на Анкита, че трябва да и обърне внимание.
Анкита:
   "Още не съм се съвзела от болката да загубиш дете, нямам сили за още напрежение. Не мога да се справя."
Сурадж:
   "Разбирам болката ти. Но не можем да я оставим така, трябва да и обясним. Имаме нужда от теб. Аз и Сандия сме тук, ще поговорим с нея."
          Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И двамата водят в парка малката.Сурадж и купува сладолед.
Сандия:
   " Аз бях като Булбул, много бързо се ядосвах но сладоледът топеше гневът ми."
Булбул:
   "Значи трябва да дадем на татко, защото той ми е ядосан."
Сурадж:
   "Мама и татко са тъжни, за това ти не трябва да плачеш. Това бебе не беше наше, ние не можем да го вземем. Иначе родителите му ще го търсят."
Сандия:
   "Като заключи вратата, татко се ядоса и за това ти се скара. Иначе той те обича много."
Булбул им се  извинява, след като я убеждават че всичко е наред.
Тя пита Сурадж:
   "Искам да те попитам, ако ти поискам нещо ще ми дадеш ли- Сурадж се съгласява-  господ ви даде две бебета, ще ми дадете ли едното? Ние всички ще се радваме ако го направите."
          Анкур пристига:
"Какво говориш дъще, не може."
Булбул:
   "Не татко, чичо ми каза че ако поискаме ще ни го дадат."
И двамата са толкова шокирани, че не могат да кажат нищо.
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

През това време Сантош и Емили си говорят в къщата.
Сантош:
   "Трябва да направим пуджа за децата, за да бъде всичко наред."
Арун:
   "Съгласен съм с теб, да направим каквото трябва. Особенно след като и Сандия ходи на сън."
Емили:
   "Най-вече и сега след загубата на детето на Анкита...."
Сантош я прекъсва:
   "Аз знам, че ще държа две бебета в ръцете си. След като направим ритула за Сандия никой няма да отдели децата от нас."

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
          В парка нашите мама и татко още не могат да се осъзнаят от чутото.
Сандия:
   "Тя е дете, още е невинна. Не знае кое е правилно и кое не. Никой не си дава детето по този начин. Да си вървим у дома, майка може да ни чака."
И двамата са като ударени с мокър парцал. Като си тръгват виждат едно момче което си дава вторият балон на едно момиченце.
Сандия:
   "Бебето не е балон, как може някой да иска детето им да е далеч от тях."
           stork-boy newsm76 stork-girl newsm76 stork-boy newsm76 stork-girl newsm76 stork-boy newsm76

Двамата се прибират и виждат Булбул щастлива. Сантош пита за какво толкова много се радва.
Булбул:
   "Аз ще кажа на всички, че ще имаме дете."
Сандия пита Анкита какво става. Малката казва, че ще и изпълнят желанието. Нашите все още се чудят дали пък Анкита и Анкур не са взели на сериозно искането на Булбул.
Анкур:
   "Говорих с едно сиропиталище. Ще ни дадат дете в рамките на два,три месеца."
Докато говори Анкур, Сурадж се сеща за думите на Булбул как ги моли да дадат едното дете.
 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves newsm76 txtloves

В промото: Сурадж говори на децата, че никога няма да позволи да са далече от него
 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 23
Мацкиии, гледате ли Булката? Ананди прави Джаго на миш-маш. Не е за изпускане просто!  Heart Eyes
Рокси, благодаря за темата!  Hug

О, да много ме изкефи Ананди как му каза на Джагдиш истината право в очите. smile3501 Той не я заслужава и затова ще я загуби нямам търпение Ананди да го издаде пред всички.
Бубе Hug Лора Hug Сахи Hug във вчерашната серия сте казали всичко, което мисля и съм съгласна с вас. Снощи четох един коментар във фейсбук, че Ананди няма сега да го издаде ще се скара на Нанду и Гена ще разбере, че нещо не е наред и ще накара Ананди да каже какво има и тогава всички ще разберат истината.

Те това, дето Ананди се скара на Нанду го показаха за епизодите в понеделник, но не разбрах дали Ананди казва истината. Гена я питаше какво крие, всъщност май беше Сумитра. Не знаех, че казва истината толкова бързо. Нанду нещо и разправяше, как показвал сладките, които тя е приготвила на приятелите си и те много ги харесали, а тя ми кресна да млъкне.

# 24
МИХА Hug Hug Hugблагодаря ти от сърце за превода  love001
...очертава се интрига с тази мания на Булбул,дано всичко свърши добре! 1dating

# 25
А Гаури и Ганга един и същ човек ли са или нещо се бъркам  newsm78 Съвсем се обърках с жените на Джегдиш  Rolling Eyes

Не, Гаури е момичето, за което щеше Калиани да ожени Джагдиш като малък, когато Ананди беше болна, а Ганга е жената, с която до колкото знам Джагдиш в момента живее в епизодите, които излъчват в Индия. По едно време нещо я бяха отвлекли, но май после той си я върнал. Уж според Зиза се променял към по добро, ама аз не бих го възприела вече като нормален. Не помня дали Зиза или Бандитка, на някой разправяше, че сега Ананди все още не е излекувана напълно от когато я простреляха заради тоя глупак. Май нещо се появявало, за което нито тя, нито другите знаят, но не знам кога ще е, сигурно ще е скоро, защото казаха, че откакто Джагдиш започнал да я нарича селянка и да се държи зле с нея, от тогава разбирали, че още не е напълно излекувана.

# 26
  • София
Рокси Hugпо някаква случайност точно днес /и в понеделник/ са сериите по Войо
  в които дават раждането и посрещането на Булбул и пак  цялата фамилия  се е събрала..Laughing Laughing  Crazy

Да наистина много интересно съвпадение се е получило. newsm10                           
    Мен малката не ме дразни. Тя наистина е дете и не разбира какво се случва покрай нея. Вижда бременни, постоянно говорят за деца.
Но наистина сценаристите за пореден път много интересно ще завъртят сюжета. Сега ще изпаднем в чуденки, дали пък няма да разделят близнаците newsm12 txtloves txtloves
Няма защо
Софи Hug

# 27
  • Варна

Не, Гаури е момичето, за което щеше Калиани да ожени Джагдиш като малък, когато Ананди беше болна, а Ганга е жената, с която до колкото знам Джагдиш в момента живее в епизодите, които излъчват в Индия. По едно време нещо я бяха отвлекли, но май после той си я върнал. Уж според Зиза се променял към по добро, ама аз не бих го възприела вече като нормален. Не помня дали Зиза или Бандитка, на някой разправяше, че сега Ананди все още не е излекувана напълно от когато я простреляха заради тоя глупак. Май нещо се появявало, за което нито тя, нито другите знаят, но не знам кога ще е, сигурно ще е скоро, защото казаха, че откакто Джагдиш започнал да я нарича селянка и да се държи зле с нея, от тогава разбирали, че още не е напълно излекувана.
Мерси за обяснението  newsm51 newsm51 newsm51
Да се чудиш какво му харесват на тоя мъж  ooooh!И заради тоя мухал навремето Ананди едва не умря  #2gunfire

# 28
  • Варна
"БУЛКАТА"
Да се чудиш какво му харесват на тоя мъж  ooooh!И заради тоя мухал навремето Ананди едва не умря  #2gunfire
Нали?! С тез`ушаци кЪт`джапанки и с големия г*з,би трябвало да наблегне малко повече върху усъвършенстването на вътрешната си красота!  Twisted Evil
Ей,казвам ви,ако бях на мястото на Ананди...щях да напраЯ убийство!!  Нямаше да мога да сЪ запра! Изключено!!  ... След всичко,което се случи вечерта,той да се обърне и да й каже,че всичко,което е направила за него,не било достатъчно,за да му бъде на нивото! ...  И с какъв назидателен тон,и с размахано пръстче! Божкееей! Щях да халосам наглата му мутра с някой тежък тъп предмет,че да я смачкам,пък ако ще,да се разчуе!!
Всичко се получи много добре-първо,Гаурито то го начеса едно хубаво,без самата тя да подозира,какво прави ... После Ананди ме накефи,че спря да мълчи и да гледа жално с красивите си очи,а му изкряска в лицето цялата истина за него...Най-сетне! Алилуя!!  Praynig ... Обаче,анонсът за следния епизод ме разочарова! Щяла била,да води битка ...за да бъде ДОСТОЙНА ЗА ДЖАГДИШ! Като я гледах,как размишляваше върху живота си и случилото се ... като я гледах,как се събира и стяга за бой...помислих си,че й е светнала,най-сетне лампата,че трябва със зъби и нокти да се бори за независимостта си ... а на нея,в акъла й - пак тоя посерко!  ooooh! ...  Не знам!! ... Дано даскалката вразуми малко,туй момиче!

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 22:31 от Lora-Di

# 29
Рокси, благодаря за темата и бързо оздравяване! Hug newsm51 smile3525
Значи новината за шамара наистина е вярна. Отчайвам се само при мисълта, че може да махнат Анас от сериала дано да не е така newsm17 Ама и той е един палавник! Heart Eyes Надявам се да няма проблеми в това консервативно общество и да не си навлече гнева на мъжа на Депика, че става много лошо. Радвам се, че двамата са се сдобрили и вече всичко е наред.  smile3501

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 14:32 от Ani1707

Общи условия

Активация на акаунт