Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, чакайте да ви покажа какъв микс си намерих Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=BxV9LEVsy1c&index=1&list … lfWvOZK6_mL-jj5dG
И да ви питам - случайно някоя от вас да знае може ли отнякъде да се свали саундтрака на Булката? Има ли нещо като саундтрак изобщо?  newsm78 Извинете ме, ако вече сте го обсъждали това, пък аз съм забравила. Simple Smile И благодаря. Simple Smile

# 691
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета, чакайте да ви покажа какъв микс си намерих Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=BxV9LEVsy1c&index=1&list … lfWvOZK6_mL-jj5dG
И да ви питам - случайно някоя от вас да знае може ли отнякъде да се свали саундтрака на Булката? Има ли нещо като саундтрак изобщо?  newsm78 Извинете ме, ако вече сте го обсъждали това, пък аз съм забравила. Simple Smile И благодаря. Simple Smile
Тва саундтрака му е мнооу тъп Mr. Green
Ама инак све готени парчета от Булката мога да ти дам линкове да си ги слушаш или свалиш Peace

Марвелита Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 692
  • Севлиево
Ей го на...и от къв зор да гледам Кармата. Само де г...си не даде на таз тъпата. Много се ядосвам и го спрях този сериал. Музиките са отделна история.

# 693
Зизка Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

До къде стигнаха рускините бе мац  newsm78

РазвратИ нали беше на посещение в Казахстан, та казахските фенки беха полудели от кеф. То не са снимки, участия в телевизионни предавания, репортажи и какво ли още не. А Сид както винаги в перфектна форма. Хили се кат тиква, па и некакви танци изкара в ефир. Обаче немах нерви да чакам да ми зареждат клипчетата, та само със снимките се задоволих. Ето малко от предаването:

https://www.youtube.com/watch?v=W36rCbnI4u4&feature=youtu.be

# 694
  • ГО
Благодаря още веднъж за хубавите пожелания!

"Кармата" - що за мазохизъм, за малодушие, покорство и тъпизъм проявява тази Ичха?
Ще се жертвам аз за Тъпата ся. Как ли не!
Не мога да повярвам, че има хора като Ичха и Тъпася.

Дарья, какви ножички?
На моменти не мога да разбера какво искаш да кажеш. Казвам го с най-добри чувства.  Peace

# 695
Maрвелита Hug неам идея къде са стигнали...аз тотално го зарязах, особено от как се метнах на Съла и Аданалъ Laughing
Сега съм на Хамериканско Grinning Grinning Grinning

# 696
Мерси, Зиз Simple Smile На мен музиката ми харесва. Намирам си я в youtube, но питах дали може да се сваля отнякъде (без приложение за youtube имам предвид  Laughing). Та така де, мерси Simple Smile)))

# 697
Мерси, Зиз Simple Smile На мен музиката ми харесва. Намирам си я в youtube, но питах дали може да се сваля отнякъде (без приложение за youtube имам предвид  Laughing). Та така де, мерси Simple Smile)))
Има една програма Vloader-bg  с нея можеш да сваляш и клипове и филми в различни формати...изтегли я и си си рахат

# 698
  • Севлиево
http://www.youtube-mp3.org/
Туй чудо е много полезно. Превръща клиповете от Youtube в mp3.
Копираш линка от дадения клип и го пействаш в поленцето и после Convert video.

# 699
Момичета, много ви благодаря! Simple Smile  Hug
А относно Кармата - абе тая Дамини луда ли е, за какво така се унижава, направо нервите ме хванаха...

# 700
  • ГО
Евала на Джоги! Как си я прибра.  Hug

# 701
На Дамини това  е в кръвтта ! Да се подчинява и да унищожава дъщеря си..Тя е единствената виновница за всичко случващо се с Ичха .
"Обещай ми Ички ,че винаги ще гледаш Тапася да се чувства добре."
Подобни бяха част от думите, с които проми мозъка на дъщеря си .

# 702
Кви ножички бе Дарья  newsm78
Те като тукашните /Севлиевски/ турци, пердашат на турско български, щото и турския толкова са го запомнили във времето.

Ножички-ногички се е крака, мари

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 14:39 от Дарья

# 703
Много ви се радвам, че сте така активни в темата!

Моето момче (голямото), имаше вчера рожден ден и ни Кармата, ни Булката гледах.

Прочетох коментарите ви с голям интерес.
Благодарение на вас, успях да схвана какво е станало вчера.

Да ти е живо и здраво детенцето! Пожелавам много успехи и сбъднати мечти.

# 704
  • Prague Czech Republic
На Дамини това  е в кръвтта ! Да се подчинява и да унищожава дъщеря си..Тя е единствената виновница за всичко случващо се с Ичха .
"Обещай ми Ички ,че винаги ще гледаш Тапася да се чувства добре."
Подобни бяха част от думите, с които проми мозъка на дъщеря си .

Съгласна сам с теб;

Общи условия

Активация на акаунт