КГБ = Клуб на Готините Баби - 156.

• 77 459
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Марина ,
Наистина “Който го може, може го!”  newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 676
  • София
 Ще се пробвам ега излезе нещо....
 Днеска маммата ми .... разказа играта. #Cussing out
 Два дни нямах нет. Sad Twisted Evil
 Още съм под въздействие на срещата.
 Пътешественичките са се прибрали по домовете си. Само Доби не се е обадила.
Видях снимките и ме е яд ,че съм пропуснала тържествената част,но като гледам не съм само аз.
 Прекрасни стихове. за Великден този път ще го пропусна откъм яйца и козунаци,нали съм в траур....
 Иначе у дома празници има още в близките дни.
 С Велизар се занимавам основно,че нали пропусна училище заради грипа.
Честит празник на патерица на Фло и Ивлин. Да им е спорна работата,да яработят дълги години ,но ида помислят и за почивки.
 Вивия времето се побърка ,прогонихме топлото време тука. Кой като тебе с два Великдена. Hug
 Жабче при теб фиестата все да е на макс. Hug
 Тану много хубава украса си направила за ДГ.
 Борянке радвам се за теб,че често ще пътуваш насам. Heart Eyes
 Янче ти сега с две внучета,кой като тебе. У вас е весело. Дано бързо се уреди пенсионирането.
 КАГ на теб честито пенсиониране и да си жива и здрава.
 Гъбке уморявам се само като чета какви ги вършиш, а и за Фури се отнася.
 Джили приятен път с фемилито.
 Мимето къде си и как си?
 Иха,Дая,пишете не ни жалете. Иха пише ама Дая.... Тути мила Hug
 Ако някой съм пропуснала ,да ме извини.
 Майче,чакам още снимки да видя и другите девойки-Доби,Римар ,Маринка.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 13:08 от Шпунц

# 677
Звъни телефона и отсреща глас:
- Дома на госпожа Иванова ли е?
- Да. Аз съм зет й, кажете.
- Ами, обаждам се от Йерусалим. Както знаете, тъща ви бе на поклонение по Светите места. Но за съжаление тя почина. Сега ще трябва да бъде погребана. Може да я погребем тук, в Светите места, ще ви струва 1000 лв. Или да я върнем в България за 5000 лв. Човека се позамислил малко па рекъл:
- Докарайте я.
- Позамислихте се. Ще ви направя по-добро предложение. 5000 лв. в България, 800 тук, в светите места. Нашия пак се замислил:
- Добре, върнете я.
- Добре още по-добро предложение ви правя - 5000 лв там и 500 лв по нашите Свети места... Нашия герой се замислил и отговорил:
- Вижте какво. Преди време по вашите Свети места един умря. И го погребахте. И после възкръсна. Няма да рискувам с тъщата

# 678
Здравейте! Прочетох ви /почти/. Цели  4 дни без Интернет си е направо пълна изолация от света на интернет - приятелките.
Добре, че има и книги та да се пребори скуката в това лошо време.
На мен не ми е толкова Великденско, отколкото екскурзионно.  В петък много рано сутринта поемаме към не толкова далечна чужбина, ама все пак чужбина. Трябва да се похарчат първите пенсии подобаващо. Само дано  Емо Чолаков да е прав и времето да стане подходящо!
Затова козунаци, яйца, агнешко и празнична трапеза не занимават мислите ми.
Сега ви пожелавам много хубаво да си изкарате празниците с деца, със съпрузи и стари родители! Да ви се напълнят къщите с радост и смях от внучетата!
Ще се чуем пак към вторник, сряда.

# 679
KAG,лек път ,очакваме снимки...който ходи   да носи подарък- снимки от посетените места,да присъстваме и ние  .Е ,разбира се ,ако има възможност,просто ще е интересно.Да не съм претенциозна ,че нито ходя ,нито мога да снимам ,други имат  у нас тези задачи.Но не се движат с мен ,това е положението. Иначе поне плакна очо в техните дестинации. но тук който може,да не се ослушва...

# 680
# 681
  • София

Охо, нов собственик, промени, то всичко ще се отрази и на сайта. Дано да е за добро!

Като съм решила да ви се "хваля" освен да продължа. Както ви казах си поспах добре, но пък и сънувах сън след сън, ама не им обърнах внимание. А е трябвало. Предвеликденско в тролей така хубавичко ме обраха и то пред очите ми, и аз ги гледах и не видях как умело ми извадиха портмонето от чантата. Цяла тумба мургавелки, добре (сиреч скъпо, лъскаво) облечени. Усетих се, но беше късно, Олекнах с не малко пари, ама нищо не мога да върна назад. И да се ядосвам и да не се, все тая. Една вярваща жена обаче  ми каза, че това, което ми се случва е от дявола. И да си взема бележка и да се осъзная.  Embarassed За първи път ми се случва, ама винаги има първи път.  Mr. Green

Ей, това е, споделих и ми олекна малко.

Грети, весело изкарване на пътешествието, полага ви се!  Hug И аз се присъединявам към Борянината молба - да ни покажеш снимки, ако може, след като се завърнеш.

Фло, на теб ти пожелавам все така опашки от пациенти - и бабетки, и кокетки, и дечица малки и големи!  Hug

Шпунци, у вас част от мъжете ще имат празник на Великден.  Heart Eyes

Кари, видя ли как си се справила със снимките - идеално!  Hug А, да и аз видях, че някои хора ги няма на снимките - Римар, Доби и  Шпунц май, вероятно по-късно са дошли.

Иха, пък и останилите дами, дето обичат поезия, информирам ви и ви каня на това:

https://www.facebook.com/events/804834612904554/?ref=22&feed_story_type=22

Видях аз слънчо, видях и прогнозата и решихме у дома да се разходим из горите и планините. Та ,ще заведем детето за някой ден на разходка.

Здравче, хайде доведи Йойо в минералния басейн да поплува с Влади на воля.  Heart Eyes

Момичета-кокичета, в очакване съм на хубавото време, утре сутрин ще вапцаме яйцата с внучето, а козунаците в събота.

# 682
Е ,Маринка,никак не е добро което каза.Случвало ми се е  и знам ,ама никак  не трябваше да става.Не вярвам да ти помогнат сънищата ,само може да си кажеш,че  е било писано. Няма отмяна.Наистина ме разстрои с това. Първи я път бях в София като се случи,в трамвая. Нямах стотинка ,пазарих се с шофьора на автобуса да ме откара срещу личната карта.После от Плевен съграждани дадоха рамо ,но не бяха много пари ,под 50 ,не помня вече, но не много.Втория  път в магазин ,добре че вече бях ги разделила и винаги така правя ,парите за път отделно и дълбоко ,та понякога и аз не ги намирам лесно ,само след обиск основен.Третия път и хванах ръката ,но явно бе ученичка и имаше цял полк около нас ,щях да я водя в полицията ,но антуража и не позволи ,пък и  аз се изплаших от тази тумба. Много не обичам да ме прецакват и аз не го правя никому. Поне се старая.Псувам но полза няма ...

# 683
Наздраве на групата заведох любимите ми мъже на ресторант Варна супер еее!Сега сме на Йовано!!!
P.S.Понеже писах от телефона и не прочетох за бедата сполетяла Маринка,много лошо но...И аз съм обирана два пъти в автобус уж все съм нащрек.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 23:53 от Ivllin

# 684
Привет девойки мили Simple Smile
 Леле Маринка, ох то си е за ядосване, но добре че е само пари.Боли ама се преживява.Нас със сина ни обраха в Америка. Имах една чанта с презрамка вътре голяма сума пари, които предишния ден бях изтеглила от банкомата, паспортите със визите,самолетни билети, шофьорски книжки, лекарства, диоптрични очила, фотоапарат и др все важни неща. Беше зима, влязохме в затоплено заведение, свалихме си палатата и в този момент една жена ме попита за часа. Само за секунда си оставих чантата до краката за да си погледна часовника ,казах часа и повече не си видях чантата. Иди в чужда страна да си възстановяваш  документите #Crazy, да се качиш на самолет без билети и документи и то след 11.9 #Crazy #Crazy #Crazy

Ей девойки, видяхте ли как викнах неволята на помощ за снимките. Жалко само наистина че не всички са хванати Cry Дано при Майчето ги има и останалите девойки Praynig Praynig Praynig

Тези нови промени във форума май са причините за последните неразбории.  ooooh!

Тук при нас днес беше ужасна жега . Може ли да си представите че четири перални се извъртяха и всичко съхнеше, преди да е свършил дори цикъла на поредната пералня. Утре вечер е втория празник на нашия Великден, така че и зетя не е на работа и всички много съжаляваме че не знаехме предварително за отпуската на Грета за да си изкараме още една седмица с кеф във Бг. Но нали всики останаха доволни, това е най важното.

Някои от вас ме питаха какво се яде през тази седмица на Великден вместо хляб .Ето това, за който стриктно спазва традициите, се яде вместо хляб или други печива които съдържат набухвател

Лека вечер милички!

и се нарича маца

# 685
  • София
Леле, Марина, много неприятно. Да им приседнат, дано. Аз не си държа парите в портмонето, само дребни има. Ако имам повече ги държа отделно с личната карта. Навремето така ме обраха осмомартенско, та вадих и паспорт и карта за пътуване. От тогава ги държа отделно. Това не спасява ако дръпнат чантата, дано не се случва на никой.

# 686
  • София
Хайде и аз да се разпиша, че ако не мина оттук, не мога да заспя.  newsm78 Сигурно навремето в темата са ми хвърлили пъпа hahaha, та затуй ще да е таз лИбоФ необяснима Wink
Ох, от къде да почна. От МАРИНА. Излишно е да кажа колко съжалявам. Жал ми е за детето, че и то е станало свидетел на тази грозна история. Преди доста години, в зората на демокрацията, ни отмъкнаха компютъра и малко злато. Помъкнали и двете ми кожени палта, ама ги оставили насред коридора. Гадна работа. После, един единствен път си оставих дамската чанта в колата ( а в чантата пари, документи, ключове, бижута ) и само след 30 мин. излизам ( бях в борческия Перник, на гости на свекърва ми ), колата разбита, чантата липсва + един касетофон. И всичко това посред бял ден, пред къщата на свекърва ми. Дойде полиция, взе ми отпечатъци, а съседка каза на полицаите, че съседско момче е разбило колата, но те отказаха да влязат в къщата на крадеца, защото нямали заповед... #2gunfire Ех, друго си е в Америка... Първо стрелят, а после задават въпроси...
А за стихотворението, думи нямам-може си го М.П.  smile3525 Подкрепям идеята ти за следвеликденска среща.
КАРИ, климатизирахте ли се? Вие сте си добре на топличко. Ние ще си износваме зимните дрехи cold И ще се радваме на априлски сняг. А казват, че само Марта не струва, а Април...ГОла вОда и кал по гърба.
ИВЛИН, докарахте ли го до Градил Илия килия, или Продават се мамо белите манастири? А наздраве!
БОРЯНЧЕ, радвам ти се, че даврандиса след пътуването и си на бойна нога. Е това си ти. Hug Лесно ти е на теб да пишеш вицове за тъщи, щото си свекърва... Ще изнамеря и за свекитата вицове, тъй да знаеш Wink
ИХА, сладурче, винаги те чета с большим удовольствием Simple Smile
ШПУНЦИ, благодаря за поздравлението и пожеланията. Силно се надявам, че сте победили вирусите.
ГРЕТИ, благодаря и на теб за поздравлението. И твоето момче е имало повод за празнуване. Макар и с малко закъснение-предай му поздравите ми. Радвам се за вас, че ще се прошетате по света и у нас. После ще разказваш. Simple Smile
РИМАРЧЕ,  Hug.
Момичета, прегръщам ви и ви желая лека нощ  sleepuu

# 687
Марина ' много неприятно приключение и изживяване . До болка познато и ти съчувствам. Моите случаи са почти аналогични на тези , за които е споделила Бор-яна , а и един път в къщи. И аз като теб се постарах , да запазя самообладание и да не се разстройвам , но усещането , че ме обират , когато съм в непознат град ми се е загнездило някъде и понякога го сънувам като кошмар. И на Кари не е било лесно.Но наистина не си заслужава да се ядосваш - нищо не може да се направи.
За сега не ми се отваря линкът / дава съобщение , че има грешка/ Ще опитам утре на компютъра.
Имам пак една молба. Някой би ли ми казал как се качват лични снимки. Попрочетох , че не може направо от личния компютър , а трябва да се качат на някой сайт за снимки / например снимка.бг , има един руски и др/ или чрез фейсбук / Но аз нямам и за сега , май не искам/ Днес се пробвах на снимка.бг , но не разбрах къде се прави регистрация и въобще каква е процедурата. Опитах и на руския сайт , но и там полу-успях. Ако обменим опит , може взаимно да сме си полезни.

# 688
Не мога да помогна със снимките  ,аз през фейса ,а него не бях ползвала   и го мразех ,но синковците не влизат вече в скайп ,там ми пишат и е удобен ,защото не изисква присъствие. Пишат съобщение  и бягат ,като отговоря -според зависи се включват. С тези телефони им казва кога пиша. Та ми е за шпионаж ,не развивам дейност там ,само гледам свети ли зеленото. Днес ми казаха,че няма си идват, а имаше план -график.Но нещата се променят  и понеже подскачам като звънне телефона ,или не го чувам въобще,там ни е връзката. Другото толкова ме дразни понякога ,че ми се иска да трия ,да трия да трия...Познавах една жена ,преводач ,изглежда интелектуалка,и ме изуми като поиска да се изтрия  от приятелите и ,защото тя не може да ме изтрие. Защото съм пишела против Путин ...Направих и удоволствието. Не съм фен на никого,но политика не смесвам с живота.Ще ми се да пишеше тя за българските интереси ,не за други. Явно е на заплащане и не може да има в приятели мислещи хора. Повечето приятели познавам лично.Преводачката-също и  ми се струваше,че сме на една вълна ...ама не.Доста хора си изкарват по нещо там,пишат по поръчка.Заради това е противно място.Политически грач.И котета.Който може да помага с картинките.

# 689
Приятелки, благодаря!
Маринка, съжалявам за случилото се! То май няма необиран човек вече. При мен стана на автогара в Пловдив преди десетина години и се разделих със 150 лв., с които трябваше да си купя палто.

Общи условия

Активация на акаунт