Забременели след Ин витро - тема 6

• 37 678
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
И аз се изненадах колко е постна темата в сравнение с репродуктивната в Надежда. За др. Арабаджикова с две ръце, с голямо внимание към детайла и личното досие. При записване за първа ФМ при Михова може да се договорят консултации с нея при специфичен случай (напр.имам сестра с Даун) , записвайте час минимум месец по рано. Др. Белкин, др. Димова, др. Георгиев и още няколко водят ЖК. Има нови пакети от 01.04 и май никой не е много наясно още 100% с тях. Sad При първо посещение на ЖК може да обсъдите с доки дали ви препоръчва разширения, че стана доста скъп - над 800. И за там месец по рано запазване на час (графиците излизат около 16-20 число на ммесеца). Малко се олях, питайте ако се сетите нещо. Simple Smile Поне няма да имате ядове с болнични и подобни.  Hug

# 706
Фрида не се кахъри за секциото, няма страшно........... и аз исках естествено да ама не в 36 гс и 2 или 3 дена май ще ме клъцнат 10 /6 ...........  до тогава да устискам се надявам, пък то ти ще си стара мама тогава с бебе на 1 месец Heart Eyes

# 707
  • При вещиците
Фрида, аз съм родена на 10.05  Hug Когато и да е, да се роди здрава и без проблеми малката принцеса.

# 708
Аекара, хахахаха ... стара мама, скицооо. Simple Smile
Фридичка, и аз ще следя какви ги вършите с тези конци, направо ми се ще на свиждане да мина, но надали ще ме пуснат. Wink Всичко ще е наред, убедена съм!

# 709
Ем Дани, ние тепърва ще се тюхкаме как ще се оправяме , кАк ще ги хващаме............. и ще ни драсва по някой ред Фрида " ей нищо не е бе момичета след броени дни ще сте пушка"  Wink

# 710
  • София
Или на 9.05. - День Победьi  Joy
Не че нещо против секциото, те хората без медицински индикации се натискат така да раждат, но ми се щеше да избегна коремна операция. Истината е, че няма нищо по-добро за майката и бебето от нормалното раждане, но... Като имам показания за секцио, така ще е. Пък не се знае, докторът каза, че ще го мислим, повечето диабетички ги правели секцио, заради големите бебета. Може пък да ми провърви накрая.
Аха, ще ви драсвам аз... В МД няма WF, моят тел. не е смартфон, таблетът ми няма 3G  Party така че като ида на 30.04. в болницата, отчет чакайте към 20.05. като се прибера.

# 711
Аха, ще ви драсвам аз... В МД няма WF, моят тел. не е смартфон, таблетът ми няма 3G  Party така че като ида на 30.04. в болницата, отчет чакайте към 20.05. като се прибера.
Когато - тогава, важното е да р добър отчета. Simple Smile Пък после ще ни наливаш акъл. :*

# 712
За Estlar и друг, който се интересува, малко инфо:
Обадих се за женската консултация в Надежда. За
д-р Арабаджикова няма часове чак до средата на май. Аз се записах за д-р Белкин за след 2 седмици (спомням си, че Danny cat беше препоръчала и него). Дано, не съм сбъркала. Simple Smile

# 713
  • София, Бургас
Ох, като ви чета искам вече бързо да идва юли месец...и тоя ремонт още го бавим и времето още по-бавно ми тече..

# 714
Фридичкааа, не ни оставяй newsm45 Какво е това май месец???? Ще намериш нет и ще пишеш постоянно, това е положението #2gunfire

Елиза, та ти вече си при нас, свиквай с тази мисъл! Всичко ще бъде наред! Hug

# 715
  • София
А, откъде ще го намеря тоя net  Grinning И на мъжо тел. е от преди 10 г. Сега като се замислих на 5 ет. в МД като лежах имаше в столовата маса с РС, та ако и в родилното има така, ще мога да драсна един ред   Wink

# 716
Ами аз съм с генетично заболяване и очаквах да ме насочат към нея, но ме насочиха към друг лекар за ФМ, Игнатов. Съответно не знам дали той следи и на ЖК и не виждам отзиви за него, а ми е супер важно.

# 717
Оооо, Естлар, Игнатов е страхотен специалист и той като Михова поема предимно по специални случаи, много е внимателен и ерудиран. Действай с него! Simple Smile
Не помня последно за ЖК дали поема, знам че вече Цветков не приема нови пациентки.

# 718
Дано ме поеме и на ЖК, тогава. Ще ръсна една две сълзи и дано стане.  Laughing

# 719
Дано ме поеме и на ЖК, тогава. Ще ръсна една две сълзи и дано стане.  Laughing
Пробвай се! Simple Smile (дописах поста)

Общи условия

Активация на акаунт