Боледуване на децата ни - тема 24

• 36 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Месечинка виторога  да се пробвам пак да разкажа Embarassed
Прибира се детето от 1ви ден ски училище на Витоша.
И аз питам: Как беше днес карахте ли?
Отговор: Да карахме по Витошко лале/пистата/. Аз така:  Shocked А как се връщахте обратно?
Той: Ами учителката ни качваше на кабинката. Баща му така:  Shocked А ските къде бяха?
Той: Ами учителката ги слагаше отвън.

Сина ми кара ски с нас. Знае пистата Лалето , която е стръмна за начинаещи но той я е минавал. Знае, че може да се качиш нагоре с кабинката, знае че ските се поставят отвън.
От разказа му аз съм учудена, че учителката постъпва така смело и безотговорно. Децата са 1 ви ден и най-малкото не ги познава. Малки са 4 годиншни и качването в кабинката на 5 деца заедно пак е риск.
Обадих се на другият ден. Разказа се оказа плод на въображението на моя син. Или по скоро отговори на зададените му въпроси Grinning
Galianik стискам палци за бързо възстановяване. За съжаление такива неща се случват. За още по-голямо съжаление винаги ще има кашлящи деца.

# 181
Почнах АБ и съм парцал.Мразя АБ.На всичкото отгоре го пих на гладно и щях да умра от болки в стомаха.Сега отивам до аптеката да разредят сиропа на Габи,че не знам дали ще се справя сама и довечера го почвам.Тая нощ пак ми хърка.Вече над месец я мъча.Ще си полежим вкъщи уикенда и другата седмица и ще се моля да се излекуваме.
Уми, ако не са ти предписали на теб антимикозни таблетки заради приема на АБ, добре е да се чуеш с лекарката си или да помолиш в аптеката за такива.  Peace

# 182
  • Варна
Обаждам се на следващия ден сутринта, за да инхормирам за отсъствието, а госпожата ме успокои, че можело да си ходи на градина, а тя ми обещавала да не я кара да приказва.  Joy
Оххххх, ш' умра Joy Joy Joy
Уми,
изтървала съм, и двете с Габи ли сте на АБ?
Хоупче,
вижда се кой хабер си няма от ски, това Лалето не го знаех, че е писта Embarassed Simple Smile
Ами сега,
какви са тези таблетки? Трябва ли и аз да си търся, за такова нещо не бях чувала, сетих се за пробиотик само Rolling Eyes

# 183
Месечинка, не им помня името. Вече дори лекарствата, които давам на детето започнах да забравям и затова оставям тя да си обяснява на лекаря какво съм давала преди да стигнем до него.
Таблетки, които жените е добре да приемат (орално се приемат), но аз вече си ги държа записани на една рецепта нейде у дома и си знам да си търся рецептата, защото лекарите нямат голям зор да мислят за всичко. Опаковани са по едно на блистерче и при 6-7 дневен прием на АБ се приемат едно на в средата и едно след приема.

# 184
Микомакс са капсулите, които са противогъбични.
Аз се отказах за сега от Бисептола, температура няма, остана един мнооого гъст бял сопол. Ще комбинирам два вида капки и се надявам скоро да го пресека. Кашля от него, личи си как преглъща храчките, а и винаги когато не успея на време да се справя с него, настъпва бактериална инфекция - ангини, температури и т.н.
На болните - скорошно оздравяване!

# 185
Микомакс натоварва много черният дроб.
Съвет - не го пийте профилактично, не е безвредно.

# 186
  • Пловдив
Ние се справихме с повръщането при баткото за един ден,сигурно е лепнал чревен вирус,защото и на разстройство ходи 1 път,и Т вдигна.Чудя се след колко време може някой друг от семейството да почне да повръща Rolling Eyes

# 187
Ние се справихме с повръщането при баткото за един ден,сигурно е лепнал чревен вирус,защото и на разстройство ходи 1 път,и Т вдигна.Чудя се след колко време може някой друг от семейството да почне да повръща Rolling Eyes
До 3-4 дни ,ако не ,дишай  Wink.
Бързо оздравяване Гали на детенце.
Месечинка ,малък е за синузит

# 188
Микомакс натоварва много черният дроб.
Съвет - не го пийте профилактично, не е безвредно.
След лекарско предписание се пият всички лекарства!  Аз не знам дали точно микомакс е на рецептата. А и избягвам да пиша имена на лекарства, които не са безобидни в мрежата, защото хората се самолекуват. Препоръчах на Уми да попита лекарката или да потърси мнение от фармацевт.  Peace

# 189
Totto, беше писала по-назад за някакъв укрепващ сироп Имуно съпорт. Имаш ли вече впечатления? По препоръка ли го ползвате?

# 190
  • софия
galinanik  :hug
За АБ и киселото мляко съм Shocked, напротив винаги съм наблягала на него мислих си че по скоро помага.
budiko  до 3 дни най късно, дано ви се размине.
Като пия АБ задължително вземам противогъбична таблетка.

# 191
Това противогъбично ми е изписвано винаги от лекар заедно с АБ. Аз не го купувам, до сега не съм имала проблеми след АБ, просто споделих. Определено нямам предвид да се купува и приема, ако не е изписано.  Peace
mutafova78 , ЛЛ го изписа на детето, след като я питах какви витамини да давам. Че от масовите какво ли не е пила - ефект не съм видяла, включително и от по-скъпите. Тя каза да не тъпча детето с тях и ако реша да взема този. Изписа го, заедно с Робомунил по схема. Стресирах се като видях, че е 45лв., но го взех и давам. Чак преди дни попрочетох за него, като цяло положителни отзиви. Но поне да изпие първото шише и ще мога да споделя повече. Иначе го приема с удоволствие, явно е сладичко на вкус.

# 192
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре, де с АБ и киселото мляко и прясното....
Всеки да дава каквото иска на децата по време на прием на АБ.
Има статии, има си доктори - питайте ги.
Виждам, че има и други, като мен които спазват това правило.
На мен ми го е казвала педиатърката ни.

# 193
  • Варна
Микомакс мисля, че съм пила веднъж, бяха ми го изписали след АБ курса след цветна снимка. Сега си припомних. Иначе не съм пила нищо с/след АБ, дори и пробиотици, този път поне пробиотик ще пия за всеки случай.
Благодаря за отговорите за синузита, успокоих се Simple Smile

# 194
Микомакс и аз пих преди 2 години,и то 3-4 пъти го пих,докато изчезнат гадовете,но същата зима пих 4-5 пъти АБ,винаги с Пробиотик,ноооо явно съм предразположена!Това му е кофтито на АБ-то,трепе наред!

Общи условия

Активация на акаунт