Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 309
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Аз вече не знам какво се случва с това моето дете...Обадиха се от у-ще, че е вдигнала t - 38.2. Баща ѝ я е взел, но висят пред ЛЛ, че е поела днес практиката и на нейна колежка. Tired

# 466
wild poppy ,дано всичко е наред!

Ние взехме изследванията на кръвта и урината ,всичко е в норми !   bouquet

# 467
  • shumen
Лисе,честит рожден ден на Габи.Да е жива и най-вече здрава,а другото ще се нареди.
Браво,че всичко е в норми при изследванията.Ти какво реши от кога ще е пускаш на детска?
Уилд Пъпи,дано не е нещо сериозно при вас.
Момичета,пазете се и децата също,защото сега има някакъв ужасен вирус.На моя позната детето е него и зарази всички из тях.Незнайно от къде и майка ми го е лепнала.Вируса е с втрисане,болки в мускулите,Т,хрема и кашлица.Малкия за сега е добре и да се надяваме,че няма да се зарази от баба си.Аз уж гледам да не се завира много в нея,ама кой ме чува.
Иванелия,ние лекувахме бактерия в носа с АБ Аугументин и Цилоксан в носа.

# 468
Лиси , Честит празник на Габи! Да е жива, здрава и късметлийка! Весел празник! newsm59 newsm38 Tada

# 469
Лисе,да ти е жива и здрава рожденничката,много да ви радва,но и вие много да я слушате!  bouquet

# 470
  • Пловдив
Лисе, честит рожден ден на наборчето.
Да расте здрава, щастлива и с късмет!

# 471
Уайлд пъпи,как е детето?Какво каза докторката?

# 472
добре де, на нас като ни изписват Гентазон при сополи със зачервено ухо, ще действат ли тези капки и при бактерия, недай Боже, някой ден?  newsm78 още не мога да проумея защо всеки път сме с кортикостероид и не е ли за по-сериозни случаи?

# 473
  • shumen
Дива,според мен ще действат стига организма да не е привикнал към тях.Да,кортикостеидните капки са за по сериозни случай и според мен.

# 474
  • Варна
За мен, кортикостероидните препарати са много по-отровни от АБ и би трябвало да се изписват в много краен случай...

# 475
Благодаря ви,момичета  Hug

# 476
Уайлд пъпи,как е детето?Какво каза докторката?
Нищо притеснително не е видала ЛЛ. Праща ни на кръвни изследвания днес (досега не го е правила без аз изрично да искам, сега сама е предложила). През нощта вдигна пак t - 38.4, но задържах с антипирептика и сама я смъкна. Сега е доста по-добре, има апетит. Но казва, че я боли леко гърлото като преглъща. Имаме рецепта за АБ с изричното указание да се обадя на ЛЛ като излезнат резултатите. Мисля да пуснем днес и бързия стрептококов тест. Целият ни клас този месец се е съсипал от боледуване. Класната вчера каза, че не си спомня такова нещо...

# 477
Някоя ангина може да е.Изварен компрес,малко хомеопатия,ако не е скарлатина естествено и в понеделник ще е на училище.Колко е голяма?Добре,че вече си казва какво я боли.

# 478
  • София
Вкъщи всички сме болни, аз най- вече имам си симптомите описани от Дани, но с още една екстра-гърлобол. От вчера на обяд не свалям температурата под 37,8, започвам да мисля, че е грип. Лекуваме и децата, те най- вече сополи имат..

# 479
Ейй, тоз пусти грип не се ли разкара накрая..още ли го има, ужас...

Магнитче, да се оправяте бързо и дано не е грип, че гадно...

Общи условия

Активация на акаунт