Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча кашлицата на детето си, докато то приема антибиотик?
Как мога да облекча болката в гърлото на детето си?
Какви са препоръките за лечение на суха кашлица при дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча кашлицата на детето си, докато то приема антибиотик?
-
Как мога да облекча болката в гърлото на детето си?
За облекчаване на болката в гърлото при деца може да се използва гаргара с разтвор от вода и клеева тинктура, което може да бъде полезно за по-големите деца. Важно е обаче да внимавате, тъй като реакциите на децата могат да варират и трябва да избягвате прилагането на капки, ако детето ги отхвърли. Освен това е важно внимателно да наблюдавате реакцията на детето към различни методи за облекчаване на болката в гърлото.
-
Какви са препоръките за лечение на суха кашлица при дете?
При суха кашлица е важно да избягвате даването на сиропи за кашлица вечер и вместо това да ги прилагате само през деня. За облекчаване на сухата кашлица може да се опита сиропът Проспан, който е сравнително безвреден. Също така е важно да се консултирате с лекар, преди да използвате Флудитек, тъй като това е тежко лекарство и може да не е необходимо в този случай.
-
Кога трябва да се приема антибиотик при висока температура и други симптоми?
-
Може ли скоч лентата да се използва за изследване на ДГ?

Дали да не си купя един тобрадекс, никога не съм си слагала АБ капки, на детето гледам да не слагам, но аз нещо не изтрайвам... М*ка му и бацил, разказа ни играта тоя път.
Егати сополите, писна ми...Освен това ме боли гърлото и пак прегракнах. Ще видя как е той днес и може двамата да се завлечем при педиатърката, нали вече е и моя ЛЛ.
а тук сега пак много болнички, да му се не види.
Последно при отсъствие над месец ни искаха да пускаме проби за паразити и беше както и в началото със стъкло и контейнерчета с ако. Най-добре да се пита в съответната градина, че сигурно има разминавания на различните места