ШКОРПИЛОВЦИ лято 2015 г.

• 85 995
  • 199
  •   1
Отговори
# 45
Не сме уточнявали нищо, аз не съм направила резервация, информативно се обадих Grinning Разбрахме се да се чуем пак Simple Smile

# 46
Здравейте момичета,

Можете ли да ми дадете малко информация за хотела на Джордаш и за хотел Черноморец? Трябва да се спра на един от двата варианта и се чудя, кое би било по-добре. Базата на Джордаш ми се струва малко позанемарена, но това е само на база снимков материал в интеренет. Ще се радвам, ако можете да ми дадете актуална информация от лични впечатления.
Между другото има ли  апартаменти, кото могат да се наемат освен руския комплекс /Long Beach Resort & SPA/? Хареса ми комплекс Св. Георги, но се оказа, че е изцяло зает. Гледах като вариант и Вила Мария (мисля, че е във вилната зона), но не мога да намеря координати и не знам дали може да се направи резервация. Ако имате информация и за нея, ще се радвам да науча повече Simple Smile

# 47
Сайта на ТСУ МАДАРА вече работи
http://www.tsu-madara.com/ceni.html

# 48
  • Русе
Тъкмо влизам и аз да кажа, че сайта работи. Вчера резервирахме с голям зор, за първата половина на август  почти нямаше свободни места.

# 49
Как са бунгалата, далеч ли са от плажа?

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 10:37 от Freida

# 50
Бунгалата са на около 350 м. от плажа,има едно баирче ,което последните дни е изпитание да го катериш.Но нищо старшно,щом с малката на главата съм го качвал. Иначе бунгалата ,средна работа ,миналата година небяха пипнали нищо по тях.
Но ние и тази година 5 поред ще сме там от 15 .8.,хубавото е ,че са в гората не е горещо ,а ве4ер дори се налага да се облича по нещо.Всеки пали скарата  децата играят на воля  ...

# 51
Здравейте,

С интерес следя темата и съм съгласен с доста от мненията, че Шкорпиловци все още е забравено то Бога местенце във всеки смисъл на думата. Надявам се и да си остане така. Поне за сега на мен ми е приятно, а и отговаря на "джоба" ми. За съжаление обслужването и отношението на местните понякога е доста "невъзпитано" и "селяндурско", но когато човек знае къде да отиде и избягва простащината, прекарването му в Шкорпиловци определено се оказва много добър избор. 

Лично мога да споделя, че съм впечатлен от собственичката на Бунгала "Явор". Миналата година бях там за първи път и определено това е моето място. Жената предлага няколко бунгала, но си личи, че полага огромно старание да обгрижи всичките си гости, за разлика от по-големите бази където просто те хврълят в една дупка и толкова.  Силно Ви ги препоръчвам - http://pochivka.bg/o-26490-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … 0%B2%D0%BE%D1%80_

# 52
 Hug Здравейте, мили дами и евентуално господа . И аз да се наредя на опашката от питащи за този рай в който ще отида за 1 път и ми трябва вашата помощ.Многодетна майка съм с 3 деца 2 малки и една голяма кака ще ми се да сме на 1 линия заради децата и багажите по тях.Мисля да взема 2 бунгала едно срещу друго .Дайте предложения за бунгала на плажа  Peace.

# 53
Hug Здравейте, мили дами и евентуално господа . И аз да се наредя на опашката от питащи за този рай в който ще отида за 1 път и ми трябва вашата помощ.Многодетна майка съм с 3 деца 2 малки и една голяма кака ще ми се да сме на 1 линия заради децата и багажите по тях.Мисля да взема 2 бунгала едно срещу друго .Дайте предложения за бунгала на плажа  Peace.

Здравей, тези са на 50м. от плажа Simple Smile http://pochivka.bg/o-21509-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B0%D0%BC%D0%B0  https://www.google.bg/maps/@42.947104,27.899769,3a,75y,224.61h,79.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1sM2zCNEitdN1jGOIxFWhPsg!2e0!7i13312!8i6656 имам визитка на БТА, но ми е в колата. Мисля че по-назад беше написан телефона.

# 54
Благодаря Кика с мотика ,открих и бунгала синева в сряда пращам капаро .хубаво лято на всички   grinning039

# 55
  • където и да е,само да не съм сама
Зайче, според мен Синева е по-добър избор, макар и една идея по-далече. И ние сме многодетно семейство, та те разбирам напълно.
Миналата година бяхме в къщичките на Панорама и направо се отвратих. Имам поглед и в/у бунгалата - и те са доста мръснички.
Бунгалата, които са най-близо до пътя са малко по-шумни и има нещо като канал, от който мирише.
В механата има обедно меню на нормални цени, но нищо особено.
В Синева не сме почивали, но сме ползвали ресторанта,където по заявка от предния ден за деца е супер и на доста ниски цени.
На равно място е и има голямо игрище са игра за децата. Има бунгала и на слънце и на сянка.
Аз съм си харесала едни там на първа линия с изглед към морето. От тях има пътека през дюните до плажа, която ще е малко проблемна навръщане, но не е кой знае какво.

# 56
Ina, ние за първа година сме на Шкорпиловци. Резервирах къщичка в "Панорама". Теб какво те притесни? Поне да съм подготвена...

# 57
  • Велико Търново
Здравейте!  И аз се записвам да ви следя.  Ние миналата година ходихме в Шкорпиловци,  отседнахме в бунгала Райски кът.  Бях харесала други места,  но в последния момент само там беше свободно.  Сега пак съм се хванала да чета,  да разглеждам,  да избирам,  но се очертава да е като миналата година,  защото мъжа ми още не знае кога ще почива.  Сега обаче ми е по-притеснено,  защото ще сме с дечко, и само се моля да случим на хубаво място.  Ще ви дледя с интерес.

# 58
Много навреме ви намирам темата- аз мисля да отскоча за уикенд време до Шкорпиловци с и се чудя къде да се настаним- нямам претенции за скъпо бунгало, искам да е чисто, особено за банята. Като че ли се спрях на почивна станция Мадара- тук се коментираше, че няма да работи, но аз се свързах с тях и си работят... Thinking Но не знам дали е правилния избор...
Аз обаче, се оказа че имам друг проблем и той е, че нямам кола и съотв, съм в пълна загадка как да стигна дотам. Автобуси има само делнични дни един следобяд Вн-Шкорп.  и един в 6ч. сутринта Шкорп.-Варна !  #Cussing out Което е супер неудобно! Това са загубени два дни!! Трябва да има и други начини- моля някой ако знае да ме посъветва. Това са 40 км и да не мога да се добера до локацията и обратно, направо съм възмутена!

# 59
  • София
Може би от Старо Оряхово има по-редовен транспорт до Шкорпиловци .

Общи условия

Активация на акаунт