ШКОРПИЛОВЦИ лято 2015 г.

• 85 996
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
 Запис и от мен в темата   bouquet

Всяка година от дете съм в Шкорпиловци. Точно това ми харесва,на мен и вече моето семейство,че е диво и без големи хотели. Живот и здраве ще сме там в средата на юли...както винаги.  Simple Smile

# 61
Aз очаквам лоялните почиващи на Шкорпиловци да ме ориентират за избор на бунгало.
Сега гледам тези на Мадара, към които съм се насочила, че са буквално залепени едно за друго...малко некомфортно.
Ще пробвам да се свържа и на други места, но все пак да не стрелям напосоки...ясно е, че вкусове всякави, но просто за ориентир.

# 62
  • където и да е,само да не съм сама
Stasita, , всичко вътре беше мръсно, а някои неща дори гнусни.
Имаше пясък, прах и пайжини навсякъде, а под леглата няма да коментирам.
Всичките мебели са много вехти. Банята на 2-я етаж не работеше и така остана за всички ни само една.
В стаята, където спяха каките се притеснявах при всяко отваряне и затваряне на балконската врата да не падне стъклото.
Стълбите до 2-я етаж са много стръмни, макар че нашите дечурлига се справяха без проблем, но винаги под наблюдение.
Има страхотна тераса, на която ядяхме, но няколко от столовете бяха изпочупени и трябваше да се седи на тях внимателно.
Носи си задължително кърпи, ТХ, според мен даже и чаршафи и някакви мокри кърпички за забърсване.
Там си купихме кофа с парцал, защото в базата имаше само един, който беше винаги зает, а като го видях.....
Иначе от къщичките като замисъл, място и т.н. съм очарована, но може би откакто са построени нищо по тях не е пипано.

п.п.Стана много дълго, за което се извинявам.

# 63
  • Велико Търново
Темата позамря.  Няма ли да има летуващи тази година в Шкорпиловци? Нека посетилите го миналото лято сподеелят впечатления и да препоръчат читави бунгала.  Ние сме с дете на 3.

# 64
 Ina78, много благодаря за отзивите. Ще ги имам в предвид. Ние ще сме там в края на юли, та отзиви след това.

# 65
Здравейте, много се радвам че попаднах на тази тема Simple Smile предстои ни почивка в шкорпиловци, но все още не сме наясно в кое бунгало да отседнем? Четах доста, но да си призная не сме ходили скоро там и си нямам никаква представа за разположението на бунгала и за района като цяло. Бяхме се спрели на Морски дюни, но така и не можах да се свържа със собствениците за информация, единствения телефон, който намерих се оказа на жена от бунгала огоста, и честно съвсем се обърках вече!Ние ще почиваме в края на юли с двете си деца! И   поради тая причина ми се иска да е до морето, а ако има и детски люлки ще е чудесно Simple Smile Искам да помоля някой, който е ходил скоро или на когото му предстои почивка там да ми даде малко инфо, ще съм Ви много благодарна! Хубав ден!

# 66
Доколкото разбрах бунгалата на БАБХ тази гдина няма да са пълни,тъй като стола в който готвеха няма да работи и повечето служители при тези условия не биха отишли.

# 67
Здравейте на всички.
Пиша малко встрани от темата, но все пак на място.
Преди много години - около 20, ходих на почивка на шкорпиловци в едни бунгала по линия на местоработата на баща ми. Смътно си спомням точно какво работеше той тогава.
Издирвам това място от доста време, понеже служебно ходим до Шкорпиловци (от Варна). Обиколил съм доста места ,понеже имам добри визуални спомени от тогава,но все не попадам на нужното място.
Не че си въобразявам , че по обяснения някой може да ме разбере , но все пак.
В гората, стръмно,високи дървета,стълби от големи камъни, стълбите са криволичещи и трудно се слизат. Най-горе е входа за автомобили. Там е равно. Входа е с огромна желязна врата, като отвън има паркинг, но и вътре може да се вкара кола. Точно вдясно от входа има голям едноетажен ресторант, за който мога да кажа само добри неща откъм храна и обслужване - просто върха. Като се спуснеш от стръмните стълби излизаш на асфалт и веднага от другата страна е плажа . Тогава имаше дървена пътека .
Някой ако е ходил в тия времена нека да сподели.
Базата може да била  на "Лактофол" Търговище. Може и на енерго да е. Просто нямам спомен точен.
Нещата със сигурност са се сменили от тогава, а и издирването продължава Simple Smile

# 68
А все пак може ли повече отзиви и информация за Лонг Бийч? Защо само той е без коментар в началото? 

# 69
А все пак може ли повече отзиви и информация за Лонг Бийч? Защо само той е без коментар в началото? 

Защото Шкорпиловци е място, където средната цена на нощувка за четирима е 50 лева, а категорията минус пет звезди.
Лонг Бийч е единственото място, където цената на нощувка се равнява на сумата за пет такива на четиричленно семейство, а звездите не са минусова величина.
М.г. ми провалиха почивката, заради недогледана резервация. Иначе са място, където поне може да се нощува без да си обграден от мирис на скара, бобулечки и усещането, че си заврян в кучешка колиба.

# 70
Здравейте на всички.
Пиша малко встрани от темата,...
Може да е било това  https://www.google.bg/maps/@42.953351,27.894421,3a,75y,108.44h,77.01t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSf-mCmrVw2GQt3SHPhfBSg!2e0!7i13312!8i6656   Мадара или това https://www.google.bg/maps/@42.953594,27.89513,3a,15y,185.95h,107.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-dpX7s7fwitpsYCfRU1dLQ!2e0!7i13312!8i6656

# 71
Някой знае ли да ли бунгала "синьо лято"  или другото им име БОАР работят тази година?
И евентуално някакъв телефон???

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 01:04 от metsko

# 72
Шкорпиловци е със интересно изображение Simple Smile https://bibliobotev.wordpress.com/2015/06/17/%D0%BA%D1%83%D1%80% … 1%80%D0%B8%D0%B8/

# 73
  • София
Ние ще ходим другия месец в бунгалата на база Огоста.

# 74
  • Русе
Има ли вече върнали се от почивка в Шкорпиловци? Интересно ми е как са плажа и морето това лято, как е обстановката изобщо в курортния комплекс? Кои заведения работят и как е храната?

Общи условия

Активация на акаунт