"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 35

• 80 744
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Леле, какво раздвижване на темата  Crazy добре дошли, момичета, надявам се Ибрахим да не ви разочарова  Peace
Лиа, твоя човек сериал започна, ти още хайманосваш  Joy

# 556
Леле, какво раздвижване на темата  Crazy добре дошли, момичета, надявам се Ибрахим да не ви разочарова  Peace
Лиа, твоя човек сериал започна, ти още хайманосваш  Joy

Hug Hug Hug

И аз се надявам.  Praynig  Peace
Екипа е супер... вече зависи писара как ще се изяви.  Laughing Laughing Laughing

Фрагмана с превод  Peace благодарение на Алекс и непукистката bouquet bouquet

http://vbox7.com/play:982cb881d4

# 557
  • София
Леле, какво раздвижване на темата  Crazy добре дошли, момичета, надявам се Ибрахим да не ви разочарова  Peace
Лиа, твоя човек сериал започна, ти още хайманосваш  Joy
И аз се надявам.  Praynig  Peace
+ 1  Praynig Praynig Praynig

Много искам успех за този сериал. Абе, не е нужно да го протакат два сезона, но поне да имат приличен рейтинг, че да изкарат един цял сезон. Критиците пишат, че като рейтинг е започнал лошо.  Confused  

Благодаря за превода на фрагмана!  bouquet

Вчера целият екип са изгледали заедно първи епизод.

Kördüğüm ekibi ilk bölümü birlikte izledi!

Повечето мнения на зрителите са положителни. Сравняват епизода, като качество, с игрален филм.
Най-обсъжданата сцена била тази с катастрофата. "Валят" и поздравления за сценария и актьорския състав.

Ибрахим, Белчим и Алиджан с режисьора Йомер Фарук Сорак

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 16:03 от zarani

# 558
Добър вечер искам само да попитам ще си превежда със бг суб сериала защото много ми хареса първата серия.Благодаря предварително.Чао лека вечер на всички.

# 559
  • София
Добър вечер искам само да попитам ще си превежда със бг суб сериала защото много ми хареса първата серия.Благодаря предварително.Чао лека вечер на всички.

Ще се превежда Simple Smile

# 560
  • София
Леле, какво раздвижване на темата  Crazy добре дошли, момичета, надявам се Ибрахим да не ви разочарова  Peace
Лиа, твоя човек сериал започна, ти още хайманосваш  Joy
И аз се надявам.  Praynig  Peace
+ 1  Praynig Praynig Praynig

Много искам успех за този сериал. Абе, не е нужно да го протакат два сезона, но поне да имат приличен рейтинг, че да изкарат един цял сезон. Критиците пишат, че като рейтинг е започнал лошо.  Confused  

Благодаря за превода на фрагмана!  bouquet
И аз се присъединявам към Зари. Hug Първият епизод много ми хареса и се надявам да продължи в този дух, а и рейтингът да се качи. Praynig Praynig Praynig

# 561
Привет  Hug

Загледах сериала с Ибо в четвъртък и ми хареса. А и много познати актьори събрали тук  Laughing

Аз обаче от вратата и за краката Blush  В тази тема следи ли се сериала с Дениз - "Разбойник не може да е господар на света"?  Peace  Снощи го загледах и посред нощите изгледах на един дъх първите два епизода  Whistling  Страшно хубав и интересен сериал  Heart Eyes

Виждам и познати съфорумки  Hug

# 562
  • София
Тинче  Hug  Нежност  Hug  добре дошли!

В тази тема следи ли се сериала с Дениз - "Разбойник не може да е господар на света"?  Peace  Снощи го загледах и посред нощите изгледах на един дъх първите два епизода  Whistling  Страшно хубав и интересен сериал  Heart Eyes
Единствено за Клю знам, че го следи редовно. Аз му се бях наканила, но от новите започнах Кара Севда и се отказах. Засега.  Wink

# 563
Зарани Hug Благодаря за посрещането!  bouquet

Аз в момента съм както никога до сега  Blush  Следя 3 сериала онлайн, а реших да наваксам и с този на Дениз, захванах и този с Ибо Crazy та съм чудо  Laughing 

Кара Севда гледам и още как  Mr. Green  Щом Бубето е там, и аз съм във филма  Crazy Laughing

И сега ми се получава сряда, четвъртък, петък и събота да съм онлайн из турските канали заради качествените им дизита  Whistling  Някой вторник и Разбойниците ще загледам на живо, но първо трябва да наваксам с 15-те епизода  ooooh!  Много увлекателен сериал  Heart Eyes Показва реалността такава каквато е  Peace

# 564
  • София
Нежност, браво на теб, пълна програма.  Grinning  Аз вече май съм станала много капризна към комшийските сериали. Много трудно е да ме грабне нещо от раз, като "Възела". Чак се чудя как се запалих по Кара Севда-та, особено като гледам сегашните епизоди.  Mr. Green

Рядко влизам във vbox, но днес явно нещо ме е теглило.  Grinning  Отварям, ровя и хоп... изненада - първи епизод на "Гордиев възел" с превод на български. Засега не го намирам в торент сайта, не е качен там. Който може да гледа от бокса, да заповяда - http://vbox7.com/playlist:2174899

bouquet bouquet

# 565
Мерси много за преведената серия и за всички който са се трудили за това бъдете живи и здрави.Само да попитам ще я има ли като торент в някой саит а не на части.Благодаря предварително.Лека вечер на всички и успешна нова седмица.Чао и до скоро Wink.

# 566
  • София
Мерси много за преведената серия и за всички който са се трудили за това бъдете живи и здрави.Само да попитам ще я има ли като торент в някой саит а не на части.Благодаря предварително.Лека вечер на всички и успешна нова седмица.Чао и до скоро Wink.

Ще я има, разбира се още утре сутринта. Този път по изключение и поради непредвидени обстоятелства се наложи епизодът да бъде качен само във vbox.

# 567
Нежност, браво на теб, пълна програма.  Grinning  Аз вече май съм станала много капризна към комшийските сериали. Много трудно е да ме грабне нещо от раз, като "Възела". Чак се чудя как се запалих по Кара Севда-та, особено като гледам сегашните епизоди.  Mr. Green
Пълна програма ли?  Laughing  Направо препълнена бих казала  Mr. Green  И аз си се чудя от къде в мен този мерак за толкова сериали накуп  Crazy
Скрит текст:
Относно Кара Севда - Зарани, сигурно си запленена от Бурак и Каан  Laughing Играта им е великолепна Peace Аз дори повече се радвам на тях двамата, отколкото на двойката Кемо-Нихан  Whistling

Рядко влизам във vbox, но днес явно нещо ме е теглило.  Grinning  Отварям, ровя и хоп... изненада - първи епизод на "Гордиев възел" с превод на български. Засега не го намирам в торент сайта, не е качен там. Който може да гледа от бокса, да заповяда - http://vbox7.com/playlist:2174899

bouquet bouquet
Благодаря!  bouquet

~~~

Аз пак да питам и за Разбойниците Laughing  Дали ще има превод на български?  Rolling Eyes Peace

Ох, Иляс ми легна на сърцето Mr. Green

Озан Акбаба  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 17:35 от неЖност

# 568
Искам за попитам само има ли го като торент първа серия на гордиев възел освен във дата че нещо не мога да дърпам от там.Благодаря предварително.

# 569
  • София
Искам за попитам само има ли го като торент първа серия на гордиев възел освен във дата че нещо не мога да дърпам от там.Благодаря предварително.

Има го, да Само в дата и вбокс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт