"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 35

• 80 720
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте и от мен!

Не следя сериала/и он лайн, но реших да загледам 1 серия, като пишеща в темата, за да видя за какво става дума, и не можах да го оставя. За пръв път гледах серия без превод (защото по принцип не обичам да гледам само картинки). Добър актьорски състав (много познати лица), стегнато действие и превъзходна музика. Благодаря на всички за споделената информация и особенно на преводчките, благодарение на които, такива като мен ще могат не само да гледат и да предполагат  Laughing, но и да разбират точно за какво става въпрос  bouquet

Като гледам трейлъра за еп. 2, пак ще е драма. Добре е, че с вмъкнали такъв образ като Исот (Mesut Can Tomay), да развеселявява от време на време ...

Радвам се на новите пoпълнения, но наистина, къде е Лиа ?  Thinking

# 571
Момичета,
Може ли да се включа в темата?  Praynig
Изгледах 1 серия на Възела и с нетърпение чакам продължение.
Няма с кого да го обсъждам, а тук виждам познати "лица" Simple Smile
Ще се върна назад да събера малко инфо за актьорите, макар че виждам доста познати физиономии.
Само за сестрата на Али не мога да се сетя къде съм я гледала.

И не на последно място да благодаря на екипа- преводачи  bouquet bouquet bouquet, които са ми доставяли удоволствие и с други филми.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
  • София
Втори фрагман. За тези, които ще гледат в четвъртък, серията ще започне без йозет. Песента от фрагмана е много хубава. Моля помагайте, ако знаете коя е!  Praynig

Скрит текст:
Относно Кара Севда - Зарани, сигурно си запленена от Бурак и Каан  Laughing Играта им е великолепна Peace Аз дори повече се радвам на тях двамата, отколкото на двойката Кемо-Нихан  Whistling
Всъщност,
Скрит текст:
не само заради тях двамата. Харесва ми играта на абсолютно всички. Бих казала, че актьорската игра е едно от нещата, което ме задържа все още пред екрана. Другата причина е Неслихан. Плени ме от раз. Играе с огромна лекота, а нея самата мога да гледам с часове без да ми омръзне. Колкото до Нихан и Кемал/Неслихан-Бурак, на моменти много ми харесват, на моменти усещам, че Неслито си отива много и с Каан. Даже понякога те двамата ми харесват повече един до друг, отколкото с Бурак.  Blush

Усещам как ще ме зарибиш с "Разбойниците". Вече търся първи епизод.  Crazy  Laughing

Пепел от рози,  Hug  радвам се, че те виждам тук, както и че сериалът ти е харесал.

Лиа дано да е добре. Да се надяваме, че все още празнува.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 18:42 от zarani

# 573
zarani, благодаря ти, че си споделила новия трейлър!  Hug

Много благодаря и на непукистката и нейния екип за преведения първи епизод!  Hug Hug

# 574
  • София
Намерих песента от фрагмана: Şebnem Ferah - Yağmurlar

# 575
И аз бих искала да се включа в темата, все още не съм изгледала епизода, но ще наваксам скоро. Много харесах сериала Милост и оттам и Ибо, та заради него основно ще гледам Laughing, но и главната актриса познавам от турски филми, и много ми допада. А на Ибрахим такива роли как му пасват Crazy
Благодаря на екипа за превода bouquet
А песента от фрагмана я намерих със Сезам и е следната - Yagmurlar - Sebnem Ferah, поздрав за фенките нан Ибо Heart Eyes

И зарани я е пуснала bouquet

# 576
  • София
Ето и от нас ... с малка част от песента, която наистина е невероятна и много ми хареса.
Изобщо до този момент няма нещо, което да не ми хареса, де Simple Smile

За всеки случай и линк, на който не му се отваря
http://vbox7.com/play:f4783f93e6

# 577
Момичета,
Може ли да се включа в темата?  Praynig
Изгледах 1 серия на Възела и с нетърпение чакам продължение.
Няма с кого да го обсъждам, а тук виждам познати "лица" Simple Smile
Ще се върна назад да събера малко инфо за актьорите, макар че виждам доста познати физиономии.
Само за сестрата на Али не мога да се сетя къде съм я гледала.

И не на последно място да благодаря на екипа- преводачи  bouquet bouquet bouquet, които са ми доставяли удоволствие и с други филми.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравейте.
Страхотен сериал, чудесен каст, брилянтна игра.
Скъсах се от плач на моменти, ще е яка драма. Cry
Ибрахим за сетен път го виждам в различно амплоа, страхотен актьор е, а и е приятен мъж.
Сестрата на Али аз лично съм я гледала в Аси(лелята на Демир).
Благодаря на екипа по преводите.

# 578
  • София
Групичката се увеличава.  Party 

Пуснаха снимки към втори епизод.

Скрит текст:

# 579
Вторият фрагман на Възела ме натъжи. Песента е много хубава Heart Eyes

~~~

Тъй като днес е вторник  Laughing  но съм назад със сериите на Разбойниците Whistling  ще публикувам само седмичната рейтинг класация  Flutter  На трето място са Party

Зарани, ще ти хареса сериалът Hug Поне така си мисля Peace

~~~

Възела е на 21 място Whistling

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 21:33 от неЖност

# 580
Добро утро, момичета,
Изгледах 2-3 пъти фрагмана, но почти нищо не ми просветна Simple Smile
Разбира се, имам  своите предположения, но зная колко объркващи могат да са трейлърите.
Така че ми става още по- интригуваща следващата серия.
Интересно ми е при кого ще остане детето- има доста варианти: докторката, сестрата на Али, дядото...  newsm78
Майката май е записала видео- завещание.
Мисля си, че Умут или лошо се забърка с автоджамбазите, или ще заработи за Али и още повече ще се заплете любовната интрига.
Чакам с нетърпение.

# 581
Кой сега е Номер 1 Party Party Party

Много съм доволна - Разбойниците и в трите групи са на първо място Heart Eyes

Скрит текст:

# 582
 Привет момичета!!!
 да споделя новина за Ибрахим  Hug Hug Hug
 довечера ще дават "Възела",а по националния канал пускат кратко дизи с него - 4 серии,снимано лятото  Hug Hug Hug

ай-много кръв,много нещо ooooh! ooooh!

Зари  Hug Hug Hug и Долунай  Hug Hug Hug

Хубав ден  love001 love001 love001 love001

# 583
  • София
Мариолка  Hug  да, знам за Долунай.  Peace

Леле, "Разбойниците" много добър рейтинг са изкарали. Не помня кой сериал е правил 10% рейтинг този сезон. Май никой.  Laughing

Отново напомням за тези, които ще гледат тази вечер "Възела", че епизодът ще започне без йозет, директно от 20.00 часа.

# 584
Мариолка  Hug  да, знам за Долунай.  Peace

Леле, "Разбойниците" много добър рейтинг са изкарали. Не помня кой сериал е правил 10% рейтинг този сезон. Май никой.  Laughing

Отново напомням за тези, които ще гледат тази вечер "Възела", че епизодът ще започне без йозет, директно от 20.00 часа.
Зарани, дай линк моля!!!

Общи условия

Активация на акаунт