Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря на всички за отговорите за нанасянето на околоочен крем   bouquet Значи не само аз нанасям и върху клепача  Simple Smile

# 556
Аз не нанасям крем на горният клепач, пробвала съм и ми е лютяло и щипело на очите, както и съм се събуждала с подути клепачи. Но съм виждала и кремове на които специално е указано, че могат да се използват и за горният.

# 557
Аз нанасям на горния клепач. Попадала съм и на такива, които щипят и парят, но упорито си нанасях  Embarassed

# 558
  • София
Здравейте. Някой да е виждал скоро в Джъмбо розовите четки за почистване на лице,към 10 лв.  Мисля да отскоча:)
Декември си купих, имаше ги , аз съм доволна. Ползвам я само 1-2 пъти в седмицата, защото иначе ми изсушава кожата. Дано съм била полезна.

Преди месец от дружбенското джъмбо си взех. Ама беше по-малко от 10 лв. По-скоро 4-5 лв. Ползвам я веднъж седмично, ама пак леко ми драска или аз така си мисля, защото нещо след тази зима кожата ми много чувствителна взе да става Simple Smile

# 559
Не знам дали е споменавано в темата,че силиконовият молив на Импала има брокатени частици.Аз лично бях изненадана и всъщност няма да мога да го ползвам на водната линия,защото ми дразни очите.Отделно блясъкът си е силен.Отбелязвам,защото често се препоръчва,да не се учуди някой,ако като мен си го купи без да го пробва Grinning

# 560
Не знам дали е споменавано в темата,че силиконовият молив на Импала има брокатени частици.Аз лично бях изненадана и всъщност няма да мога да го ползвам на водната линия,защото ми дразни очите.Отделно блясъкът си е силен.Отбелязвам,защото често се препоръчва,да не се учуди някой,ако като мен си го купи без да го пробва Grinning
Има и без брокати. 01 и 08 са номерата. И двата са черни с минимална разлика. А с брокатите е друг номер.

# 561
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има и без брокати. 01 и 08 са номерата. И двата са черни с минимална разлика. А с брокатите е друг номер.

Точно така.Тук съм показала 01 и се вижда, че е матов.На снимката е под номер 6

# 562
Еее,бързането ми е изиграло лоша шега.Ще трябва да поправя грешката.Благодаря за информацията,момичета  Hug

# 563
Този молив на Импала хем ми харесва, хем изобщо не ми харесва  Laughing
Стои много добре не клепача, все едно съм с очна линия. Във водната линия се задържа известно време, но на всяко ползване или две трябва да го подострям. Ако го ползвам всеки ден сигурно за седмица-две няма да го има. А лятото става толкова мек, че изобщо не може да се подостри. Явно трябва да го държа в хладилника  Laughing

# 564
Този молив на Импала хем ми харесва, хем изобщо не ми харесва  Laughing
Стои много добре не клепача, все едно съм с очна линия. Във водната линия се задържа известно време, но на всяко ползване или две трябва да го подострям. Ако го ползвам всеки ден сигурно за седмица-две няма да го има. А лятото става толкова мек, че изобщо не може да се подостри. Явно трябва да го държа в хладилника  Laughing

Преди да го остриш, го слагай за 15-20 мин. в камерата на хладилника (фризер)  Peace

# 565
http://i.enzo.bg/view/12/mixa/mxxandw_khcr50__6.jpg
Много съм възхитена, крема не е много скъп, но все пак не знам дали се вписва в темата, при всички положения, искам да споделя колко съм доволна и да го препоръчам  Peace

# 566
Някой с предложение за матиращ дневен крем с SPF и с що-годе свестен състав?

# 567
Kaто споменахте Джъмбо къде се намират органайзерите за червила в магазина на бул. България?
На долния етаж като се слиза по пътеката вляво  ги мернах. Сега са го преподредили и аз се лутах като пате, докато открия това, което исках да купя.

# 568
Взех си околоочния на Жая с козе мляко.На промоция е в момента в лили. Надявам се да върши работа.

# 569
Miss_Bingley , ще чакам отзиви  Praynig На каква цена е крема?

Общи условия

Активация на акаунт