Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Миналият месец се къдрих с маша 19 мм на Елеком и сложих от пяната на Тафт розовата + крема за къдрици на Линеа Био. В неделя вечерта се правих и до четвъртък издържах. Макар и отпуснати, си личаха. Преди да си купя пяната и крема, докато накъдря едната страна на косата, другата вече беше паднала. ooooh! А ако е влажно времето, до 2 часа макс няма и помен. ooooh!

# 586
Супер, Ивче! Това звучи много добре!

# 587
  • Пловдив
Доволна от Орзен за мазна коса Peace

# 588
  • Стара Загора
Супер, Ивче! Това звучи много добре!

Аз ползвам черния Тафт иначе, но старият вариант. Не обичам такъв продукт, за да не ми стои перфектна косата Laughing и да се оглеждам по цял ден в огледалото. Затова пръскам по малко и година или две изкарвам с един Mr. Green, но миналата седмица приятелка, която ползва с тонища лак си купи с мен новият Invisible effect. Аз от нея разбрах за него. Каза, че пак е със силна фиксация, но не слепвал и бил по-лек. Не оставял бели следи. За трети път си купува от него.

При мен и другият не оставя, но аз пръскам по малко. Как иначе ще карам по 1-2 години, а тя не повече от седмица. Joy

# 589
Трябва ми да издържат къдриците 2 дни  Peace Но, става въпрос за доста дълга и жива коса. Затова се чудя дали само лак или и някакъв фиксатор преди правенето с пресата?  Thinking

# 590
за къдриците една позната слагаше първо пяна за коса после ги оформяше и накрая с лак

# 591
  • Стара Загора
Трябва ми да издържат къдриците 2 дни  Peace Но, става въпрос за доста дълга и жива коса. Затова се чудя дали само лак или и някакъв фиксатор преди правенето с пресата?  Thinking

Ами моята е над кръста, но е дълга и доста гъста, жива. Не хваща лесно, особено с лак само не издържа. Трябва ти нещо след баня - пяна или някакъв крем. Все пак зависи, но аз за повод или разчитам да ме прави друг или обилно нанасям и от двата продукта. Така съм сигурна, че ще издържат 3-4 дни къдриците. Laughing

# 592
Ивче, виждала съм те на снимки, имаш страхотна коса, затова се зарадвах, че се включваш Simple Smile
 Първо с пяна а после с лак не стават ли слепени самите кичури? То и аз го обясних  ooooh!

# 593
  • Стара Загора
Ивче, виждала съм те на снимки, имаш страхотна коса, затова се зарадвах, че се включваш Simple Smile
 Първо с пяна а после с лак не стават ли слепени самите кичури? То и аз го обясних  ooooh!

Не, изобщо. Поне при мен. 2 натискания от пяната, почти 2 пълни шепи са това и после с лак. Никога не пръскам преди маша или преса, защото и косата гори повече, и покритието на уреда си заминава. Ако не е спешно, защо не се пробваш няколко дни преди повода или за каквото ти трябва? Blush

Миналата седмица ме къдриха с триглава на Елеком без никакъв стилизант. Косата предния ден я мих и си беше мека. Следователно не хваща по принцип, но пак до 4 ден издържа като накрая бяха точно леки вълни. Правих пробно, защото съм на сватба другия месец и искам да се правя така, но тези дни мисля да пробвам пак като сложа вече пяна и крем, за да станат по-изразени и издръжливи къдриците.

Скрит текст:

Иначе ето с 19 мм-та маша. Личи си вече, че са по-стегнати и "еластични" къдриците. Twisted Evil

Скрит текст:

И след 2 и 3 дни, снимките са отблизо, но долу горе се добива представа. Peace

Скрит текст:

# 594
Страхотно е станало, Ивче!

Обещах да правя приятелка за повод, а ретро пресата трябва да издържи 2 дни.

Две помпички за цялата коса?  Thinking

# 595
  • Стара Загора
Страхотно е станало, Ивче!

Обещах да правя приятелка за повод, а ретро пресата трябва да издържи 2 дни.

Две помпички за цялата коса?  Thinking

Ами като раздрусаш пяната, при мен едно пълно натискане ми пълни стабилно шепата. Още веднъж и от крема за къдрици и става една по-суха косата, личи се че има продукти слагани така да го кажа. Но това пък позволява да се обработва, т.е. да задържа и търпи.  Peace Пръскам си и спрей за топлинна защита, за блясък, понякога и за обем, олио и ако сложа повече от пяната, вече ще е прекалено тежка. Зависи колко дълга е косата все пак, вие ще прецените. Хубаво да намачка по дължините и тя ще си усети колко и е нужно. Peace

# 596
Като голяма почитателка на къдриците не мога да не се вкюла в дискусията.
Лак не ползвам много отдавна. Но когато имам специален повод използвам черен тафт, нищо по-малко от 4-5 като фиксация и съм доволна. Новият Тафт също е добър, точно защото не сплесква, не втвърдява, а запазва къдриците и издържат дълго време, а е и по-лек от черния.
Когато си правя къдрици с обикновена маша съм забелязала, че като сложа и пяна и лак стават по-хубави и по-дълго държат.Не ми се сплесква от пяната косата.  Peace
iv4enceto_91 и при мен ефекта от ретро пресата е същия като твоя-леки вълни, небрежни и хубави.
Обикновено не изпичам преди да обработвам с пресата,не пръскам лак като се къдря с нея. Искам да е естествено и затова.
Веднъж пробвах да сложа лак-да по-оформени и изразени стават кичурите, но на мен като цяло ретро пресата не ми държи повече от 2 дни без значение дали слагам лак или не. А и аз не харесвам супер стилизирани къдрици, а когато слагаш  лак точно такива се получават-някак едни като мръсни, много обработени стоят и не ми допада.
 Моята коса принципно се поддава на обработка и не е от тези, коси, които бързо спадат.
Ретро пресата ми е точно тази, за която споменахте-Елеком.
Като цяло аз и ибягвам да я обработвам често и залагам повече на ролки и по-щадящи косата методи.

# 597
на мен пък не ми отиват къдрици и не се харесвам.преди се правех с ролки ,за да ми се начупи косата доколкото успее. даже като допълнително я изправям с пресата и пак краищата и щръкват след 1-2 часа.иначе тъничка слабичка,ама непокорна   Crossing Arms не приема други прически  Rolling Eyes редувам лаковете Черен Тафт с Нивеа

# 598
Ивче, извини ме, но не разбрах преди машата ли слагаш пяната и крема или след като си направила къдриците?

На моята коса,както ти казваш, докато направя едната страна, другата се е развалила. Laughing

Много си красива! Heart Eyes

# 599
  • Стара Загора
Ивче, извини ме, но не разбрах преди машата ли слагаш пяната и крема или след като си направила къдриците?

На моята коса,както ти казваш, докато направя едната страна, другата се е развалила. Laughing

Много си красива! Heart Eyes

Е, как след като се накъдря. Тя ще се е развалила. Преди разбира се и след като съм измила косата, на мокра преди да я изсуша. Peace

Общи условия

Активация на акаунт