Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Aladi мерси отново за новата тема. Heart Eyes доста булки сме хихихих.А жартиера една жена ми го направи.Тя по принцип прави обеци,кецове с камъни,гривни...Даже ботуши ми е правила уникални и бях сигурна,че като й дам тази задача ще се справи и отново се справи страхотно Simple Smile "РАЯТ на диадемите" й е страничката на фейсбук който има.Темата е страхотна Simple Smile.Сега ще гледам и снимки.А текста на поканата е супел Crazy

# 16
Моето мнение за високите букет - пречат и хората ги местят или ги слагат до масата. Като ходихме да дегустираме в ресторанта жената беше направила различна украса на всяка маса. Ние се паднахме на такава с висока ваза, сложена в средата на масата. Много красива, но не виждаш половината маса. Махнахме я. Та аз съм за ниските цветя  Peace

# 17
Оо аз изкуствени цветя не искам 100%, пък били те и най -високо качество  Laughing
И аз много се колебаех за високи, но цената им беше 80лв., като се оправдаваха, че трябвало повече цветя за да има обем  Flutter
Но последно се спрях на тази, а и севщите придават доста романтика на атмосферата  Heart Eyes
А и още по-хубавото е, че договорих с агентката цветята да подаряваме на гостите като си тръгват..  Simple Smile хем подарък за дамите, хем и да не се изхвърлят  Peace

# 18
аз пък високи ще имам, има толкова неща по масите,а те  са си на високо, освен това от гледна точна на украсата ги предпочитам, защото ниските вази се закриват от хората, и някак се губи, все едно няма украса, те пречат и се мотаят измежду чиниите, високите не пречат  Simple Smile хората се протягат и хапват спокойно
такъв беше и съвета на агента и аз ще го послушам, защото мисля, че е прав  Simple Smile
а и винаги съм искала такива букети, по-стилни са ми и на кръгли маси стоят чудесно,а и 100% ще се вижда всичко, а аз държа на това

# 19
Здравейте мили момичета. Първо да се извиня, че рядко пиша напоследък, но мнооого ме гърчат на работа.
За надписа Love... Мисля да е за подаръчета на гостите... да му сложа панделка с името на всеки гост и после да го опаковам в кипра кутийка. Но това са идеи в главата ми хахаа. Цената е 80ст а е от дърво. Затова много ми допадна.
За роклята... поръчах си обръч най-после и ще кача снимка като приститне да ме видите с роклятааа...
Поръчах си и кутийка за халки... не че имаме още дее, но нали знаете как е...
За бельото... да ви кажа...аз на бала ми бях с вграден сутиен и ми беше мноого удобно. С моята рокля ще съм камо с бикини и жартиер, който трябва да поръчам... Миммии Жартиера ти е страхотен.
Момичета всичко ми харесва много!!!!!!!!

# 20
И ние ще сме с високи вази.Всичсо се вижда и не пречи.Видях го с очите си Peace Ресторанта ни е с мн високи тавани,масите кръгли и се вписват чудесно.Сомо нз какви да са цветята.Много исках рози направени като топка,но няма лилави.Може би бели и бледорозови и някакви лилави светя?Някаква идея? newsm78 Само без лавандула или орхидея.Нещо не ми допадат.

# 21
мим твоя цвят лилаво беше нали? принципно съм виждала лилави рози, но са много редки и трудно се намират, никъде по магазините не съв срещала, ако много държиш може бели да се напръскат и ще станат лилави, но на мен не ми харесва така  Simple Smile
може да са бледо розово с бяло, ще се върже,за други лилави цветя освен люляци и теменужки, не се сещам за момента
а мислила ли си за комбинация лилаво-жълто, много е свежо и тук ще имаш повече избор или пък лилаво и розово, циклама  newsm78
или пък прлосто чисто бели рози с някакви други малки лилави цветчета, все ще ти предложат нещо  Simple Smile

# 22
Мисс, аз твоята рокля я виждах и тук, и в другия форум и още тогава казах, че ми харесва. А сега като качиш снимка, на теб и роклята ли ще бъде, или пак само тя?

З-А-Я, какво стана с твоята обиколка за рокли днес? Хареса ли си нещо?

Момичета, моите драми около роклята продължават  bowuu
Дали ако ви кача две снимки на мен с рокли, ще дадете честно мнение коя ви допада повече? И ако нито една не ви харесва, пак да кажете, аз няма да се обидя.

# 23
  • София
Прикачила съм снимка от букета ми от бала http://prikachi.com/images.php?images/600/7987600l.jpg На някой може да му розовеят,но за мен това са си лилави розички  Laughing

I Качвай  Laughing

# 24
Да seangelova, лилави са  Simple Smile и са супер готин цвят
I ♥ вече не знам с коя от вас сме се засичали в другия форум, аз там не пиша, толкова често
ако качиш снимка, надявам се да качиш, аз ще съм обективна да знаеш Peace
и да, ще кача снимка, облечена с роклята
ей сега аз качвам роклята, престраших се  Mr. Green
само, че ще я махна бързичко после  Simple Smile Wink че е голяма вероятността да е тя и много си държа да е тайна

# 25
Момичета, качих снимката в моя албум. Като не гледайте детайлите по втората рокля и без друго няма да е тя. Интересува ме само на коя ви допада повече формата, обема, абе въобще всичко. И извинете за грозния модел, но особено за втората снимка, консултантката буквално ме снимаше в движение  Mr. Green
Хайде, чакам отзиви  Hug

# 26
  • София
Miss роклята ти стои много хубаво, аз лично бих предпочела да е без панделка,но е красива наистина

P.S : Не мога да стигна до кухнята да сготвя,стоях да дебна да не я изтриеш  Joy

I определено 2-та ми харесва много повече,1 модел нещо не ми харесва как стои  Peace

# 27
I ♥, втората рокля е много красива, невероятна е  Simple Smile

# 28
Мисс, на снимката, на която гледаш надолу, си просто прекрасна  Heart Eyes
Лицето ти сияе и от километри си личи, че това е правилния избор!

seangelova, благодаря ти! Пропуснах да кажа, че и двете рокли са ми  с 2 номера по-големи, като първата дори и в моя размер, пак ще се коригира на деколте и бюст. А за втората не знам, но толкова силно я стисках да не пада, то май си и личи.

Благодаря момичета, много ми помагате  Hug

# 29
на мен също втората ми харесва повече, първата не  Peace
seangelova и аз не исках панделки, но тази е сладурка и е чара на роклята, самата рокля има перли по полата, които блестят уникално и ме е яд, че не съм се снимала като хората да се вижда долната част, която е много красива, с къдрички като тези на воала
и гърба и корсета отзад е прекрасен, но не съм го снимала него
ако я взема, обаче няма да е този воал, масар че върви с нея, не ми допада

Общи условия

Активация на акаунт