Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 159
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Точно това щях да напиша и аз за воала, но ме беше страх да не те обидя.

А между другото първата рокля е тази, която ви качих в предишната тема и много харесахте  Laughing

# 31
  • София
на мен също втората ми харесва повече, първата не  Peace
seangelova и аз не исках панделки, но тази е сладурка и е чара на роклята, самата рокля има перли по полата, които блестят уникално и ме е яд, че не съм се снимала като хората да се вижда долната част, която е много красива, с къдрички като тези на воала
и гърба и корсета отзад е прекрасен, но не съм го снимала него
ако я взема, обаче няма да е този воал, масар че върви с нея, не ми допада

Сигурна съм,че на живо е още по-хубава  Hug

# 32
  • София
Мис, роклята е много красива, а ти изглеждаш прекрасно в нея! От далече си личи, че това е твоята рокля - според мен не го умувай много, ами направо я взимай  Mr. Green

I ♥, на мен май първата рокля повече ми харесва - личи си, че ти е голяма /повече от втората/, но си я представям ако ти е тамън колко добре ще стои - може би леееко повдигната отдолу. Но аз принципно съм пристрастена към такъв тип деколтета, а не сърцевидните, та може и затова  Mr. Green Втората ти стои по-добре, обаче.... мда, стана една заплетена моята....

# 33
Миссс роклята е уникалнааа тя е твоята.Взимай я !
I лично на мен ми харесва повече втжрият вариант как ти стои охх нямам търпение и моята да и направят корекциите и да ви я покажа 😆😆😆

# 34
Мис Б. да отиваш да си купуваш роклята! Ми тя направо ти заспива, за теб е правена. Много си красива Heart Eyes

I ♥, и аз съм за втория модел. Първата много те затваря, а аз си те представям една мъничка и крехка... С модел като втората ще си много елегантна принцеса.

И аз сложих снимка на моята рокля. Показвала съм я, но да си стои там докато направя по-хубава снимка, на която да се вижда и люляковото коланче.

# 35
Алечка благодаря  Heart Eyes Hug и на останалите също  Simple Smile много се радвам, че ви харесва роклята
Алечка, твоята е много хубава, разкошна и друг път съм ти го казвала  Simple Smile
аз това люляково коланче не го виждам

# 36
На снимката е преди да ми го направят. За това искам да се снимам по като хората, ама няма кой да ме снима  Laughing

# 37
Привет момичета , Алечка благодаря за новата тема Wink
 Miss_Bingley роклята е страхотна и ти стои прекрасно така че не се чуди Wink
I  и на мен повечко ми харесва втория модел, а и ти стои по-добре, но и първата не е лоша.
Алечка и твоята рокля е чудесна Simple Smile

Много се радвам за вас, че вече имате рокли,а аз още не съм обикаля а само гледам в нета.
Харесах си един модел от бутик "Емоция" намира се във Варна , така че тези от вас, които са от там кажете заслужава ли си да идвам, защото едно е на снимка друго на живо. Ако искате мога да кача снимки на модели които съм си харесала да дадете мнение, въпреки, че не се знае на мен как ще изглеждат.

# 38
И аз да си кажа мнението  Simple Smile
I ♥ - Аз определено съм за втората рокля . Прекрасна е , особено деколтето , много е нежно . Първата малко те затваря .
Miss - роклята е много хубава ще си пасне перфектно на темата на сватбата . Какво му мислиш , взимай я .

# 39
Привет!

Алечка, благодаря ти, че се грижиш за темите!
Lucky, днес бях в Емоция, премерих една рокля, но не се харесах, а и не ми дадоха да си направя снимка- предвид, че бях сама доста ме подразниха....

Не можа да смогна да чета, да гледам снимки!!! Сипах си чаша вино, за да се успокоя!!! Ох какъв ден имах!!!

Мис Б., да не съм те чула да говориш за мерене на рокли и т.н, отивай и я купувай!!! ТВОЯТА Е! Някой беше казал, че си прекрасна на снимката, на която гледаш надолу...подкрепям напълно! Мисля, че си намерила твоята рокля!

I, аз те харесвам с първата рокля- стои много по-елегантно според мен и линията й издължава силуета ти! Не мога да кажа, че втората е не е хубава, но някак първата е по-величествена! Много по-важно обаче е ти как се чувстваш във всяка една от тях и честно да си признаеш пред себе си дали която и да била от тях си е твоята!

Да сподяля за бекрайния си ден: Обикалях сватбени магазини за първи път сама. Хубаво е! В някои бях мерила, в други не.... но нищо ама нищичко....стоеше си там само тази, която м е над бюджета и отказвам да купя... За разведряване се уговорих с приятелка и се бех разбързала натам.... В последния момент влязох в едно магазинче, която някак от самото начало на обиколките бях заклеймила, че в него нищо интересно няма! Влизам и от вратата я виждам!  hahaha Продавачките- две женици на средна възраст умряха от смях с мен, мерих със скоростта на светлината, снимах се и ги залях с информация за това какво искам да се махне и какво да се направи по нея. Утре ще водя сестра ми да ме види с нея! На снимките двете с мама ме одобриха особено след идеите ми за частична промяна! Много съм ентусиазирана, цената също се оказа в последствие, че ме устройва. Мога да я поръчам юли и да е готова края на юли или началото на август да направя последната проба, за да е възможно най-близко до фигурата ми за сватбата! Ако след като преспя и утре пак се харесам ще ви я кача за мнението ви, много държа да ви чуя!!!

Като се видях с моята приятелка едва приказвах и се почерпих с една пица хахаххахахаха  Joy
Ох, не знам как ще се спи, но определено засега съм решила, че няма да се разкарвам до Радичев!!!!   bowuu

# 40
Еййй, Зая, браво! Ей така се купува рокля! Любов от първата лъжица. Ще чакаме снимка.

# 41
Ох, момичета, така ме окуражихте  Hug много сте готини
ЗАЯ интересен ден си имала, много се радвам, че си харесала рокля  Simple Smile
аз пак си пускам клипчетата и само се гледам  Mr. Green че и клипчета имам, мине се не мине време и ги пускам-ту с бялата рокля, ту с екрюто, защото имам и с двата цвята клипчета
ами какво да ви кажа, екрюто е къде-къде по-хубаво и ми отива повече на кожата
аз също мисля, че роклята ми стои много добре, даже когато я облякох точно същото си казах-че за мен е шита  Embarassed Rolling Eyes
аз почти съм го решила, но ще ида до Асеновград, свекито и мама и те мислят, че трябва да взема тази  Simple Smile Wink
то така ще стане накрая
Lucky и аз харесах една рокля в Емоция, но нямам път до Варна засега, ако ти се занимава качвай снимки на харесани модели-аз рокли обичам да си гледам и да им се радвам  Simple Smile

# 42
Охо, имаме си нова тема. Благодаря, Алечка...  Hug

Miss_Bingley, прекрасна рокля си избрала. Аз също мисля, че много ти отива и не напразно мислиш сами за нея. Стои ти много хубаво и още по-хубавото е, че ти се харесваш.
 Simple Smile
Инка, много хубава украса.  Simple Smile За украсата по масите и аз се чудя висока или ниска да бъде. В някои от агенциите, които говорих се опитват да ме убеждават, че високи вази е по-добре, защото ниските се сливат и остават незабелязани.

mim_pld
, и ние ще сме с лилав цвят и също се чудим какви да са цветята. Засега не сме се спрели на нищо, ще го мислим и това.

I ♥, на мен също ми харесва повече втората рокля, но може би без панделката, която е отстрани. Не знам, може пък първата снимка да не се е получила както трябва. Интересно ми е да я видя как изглежда и отзад. И да личи си, че ти е голяма.  Simple Smile

Алечка, и твоята рокля е много хубава. Изглежда ми много нежна и изчистена.  Simple Smile

З_A_Я , честито за роклята. Ще очаквам и твои снимки. Simple Smile

Ех, момичета почти всички си имате рокли. Аз даже и на снимки не гледам все още.  Embarassed

# 43
Miss Роклята е направета за теб! Ще съжаляваш ако не си я купиш! БРАВОООО
I - Определено 2та повече ми харесва. Ще си като принцеса, нежна и много елегантна!
Зая- Направо ни закова с тази рокля. Така се прави наистина. И аз като видях моята рокля... знаех че ще е тя... Обикалях пробвах мнооого.... ама много... Все пак съм била и лице на булченски рокли и пак нямаше нещо което да ме грабне толкова много. Обичам си я..
Момичета.. newsm78 8Влюбена съм в роклята си  Joy
Алечка, пак ще кажа... Роклята е бижууу...
Ох оз реших до петък да си почина от сватбената емоция, че ми е тежко на работа... Нооо утре май ще полазровя за чаши хоххахаха
Искам и аз до ви покажа роклята мииии....

# 44
Мисс твоята рокля е Peace.На една от снимките си с леко прибрана коса и е разкош Hug I love на мен 1вата рокля ми харесва.Само,че наистина прекалено ти е голяма и те затваря.Мисля,чеэс по-малък размер и горната част на 2рата рокля и ще си супер Simple Smile.Или нещо като горната част на мойта рокля,но изчистено без дантелите.Просто да не се така затворена.Покажи малко гръд  Joy

Общи условия

Активация на акаунт