Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 180
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Момичета да се оплача. Пристигна ми жартиера, но са объркали името ме. Написали са ме с друга буква. Чудя се дали да го оставям така или да го връщам. Ще знам през цялото време че има нещо нередно в мен и май ще ми е по спокойно. Нали знаете не може всичко да е перфектно. Ама пак ми е гадно Sad

# 556
Момичета да се оплача. Пристигна ми жартиера, но са объркали името ме. Написали са ме с друга буква. Чудя се дали да го оставям така или да го връщам. Ще знам през цялото време че има нещо нередно в мен и май ще ми е по спокойно. Нали знаете не може всичко да е перфектно. Ама пак ми е гадно Sad
Веси , ако това те притеснява толкова, според мен няма какво да му мислиш. Направо им я върни и да ти го направят както трябва  smile3512 Все пак ти си решаваш  Hug
Мис Б - На мен лично с първата рокля най-много ми харесваш , но не е важно какво казвам аз или всички останали , важно е само на теб самата какво ти харесва . Това е твоят ден ! newsm76
Миеле - гримът е хубав
Инка- и на мен ми харесват поканите
Аз сигурно ще имам гълъби  ( Аз обожавам гълъбчета . Дядо ми е гълъбар , но се разболя сериозно и сега майка ги гледа )
Иска ми се да имам фенери , но на близо има летище и май няма да стане а зарята май е  много скъпа ще ми излезе  newsm78
Сивушка - сменяй ги без да се замисляш ! Недей да се ядосваш . Кумата трябва да е твой много близък човек , който ще стане част от семейството . Щом сега има проблем за в бъдеще ще е по-голям !

И да се похваля и аз . Както ви казах вчера , днес имах среща с една флористка ... Е това е човекът  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44   Най-накрая .. Много съм щастлива  smile3521

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 22:03 от Петя__Димитрова

# 557
Май реших да го оставя така.. против уроки хаххааха ще кача снимка сега на него. Мноооого си го харесвамммм..
Силвушка... Аз бях избрала първо една кума... и и бях казала и в течение на времето и някои причини... вече съм с друга. Най добрата ми приятелка. Така че ако нещо ти казва да не е тя... директо Чао!!!

# 558
Напълно съм съгласна  с Веси  newsm48
Моята кума е най-прекрасният човек на света и не бих я заменила за нищо на света ! Работя с нея вече 5 години на едно и също място и смея да твърдя , че този човек ме зарежда със страшно много енергия. Тя е много позитивна и не само с мен а с всички хора около нея  Kissing Heart .  Жалко , че не мога да кажа същото за приятеля й  smile3507  Това вече е друга тема  newsm68

# 559
Miele и на мен грима ми харесва , нежен е и ненатрапчив , но е важно да го видиш и на слънчева светлина как ще е , на открито през деня . Мисля че няма да има проблем , изглежда лек .
 И на Инка и Вети пиканите ми харесах  Wink
 Сивушка не се отчайвай , то си е за радост . В този специален ден , кумата трябва да е човек който те подкрепя и разбира , а не да те ядосва и да ти се прави на шев , това си е твоя ден . Сигурна съм , че ще си намериш точния човек  Hug

А сега и аз да си разкажа емоциите от деня . Днес бях поканена на първия рожден ден на магазина от който си купих роклята ( една година от както има клон във Варна ) . Беше много приятно , като коктейлче в магазина , пълен с толкова красиви рокли . На вратата се зарадвах , като видях , че са повикали моя фотограф да отрази събитието , та и с него си поговорихме и разменихме идеи за сватбата . Бях взела със себе си сестра ми ( имам близначка,  ) . Та така, стоим си ние и си говорим и идва една приятна жена , мисля че беше собственичката на магазина . Предложи ни да направим фотосесия с  някой от роклите( аз и сестра ми )  , тези дни във една много красива вила до града . Сестра ми много се ентусиазира, тя по принцип се е снимала доста , на всякакви фотосесии . Отдавна казваше , че и е мечта да направи сватбена сесия , ама аз малко се притеснявам , се си мисля , че не са за мен тези неща . Ама заради нея приех , малко авантюристично ще е , ама пък дано да е забавно .Като станат снимките ще ви кача малко да ги видите в албумчето Simple Smile

# 560
  • София
Miele и на мен грима ми харесва , нежен е и ненатрапчив , но е важно да го видиш и на слънчева светлина как ще е , на открито през деня . Мисля че няма да има проблем , изглежда лек .
 Сивушка не се отчайвай , то си е за радост . В този специален ден , кумата трябва да е човек който те подкрепя и разбира , а не да те ядосва и да ти се прави на шев , това си е твоя ден . Сигурна съм , че ще си намериш точния човек  Hug

А сега и аз да си разкажа емоциите от деня . Днес бях поканена на първия рожден ден на магазина от който си купих роклята ( една година от както има клон във Варна ) . Беше много приятно , като коктейлче в магазина , пълен с толкова красиви рокли . На вратата се зарадвах , като видях , че са повикали моя фотограф да отрази събитието , та и с него си поговорихме и разменихме идеи за сватбата . Бях взела със себе си сестра ми ( имам близначка,  ) . Та така, стоим си ние и си говорим и идва една приятна жена , мисля че беше собственичката на магазина . Предложи ни да направим фотосесия с  някой от роклите( аз и сестра ми )  , тези дни във една много красива вила до града . Сестра ми много се ентусиазира, тя по принцип се е снимала доста , на всякакви фотосесии . Отдавна казваше , че и е мечта да направи сватбена сесия , ама аз малко се притеснявам , се си мисля , че не са за мен тези неща . Ама заради нея приех , малко авантюристично ще е , ама пък дано да е забавно .Като станат снимките ще ви кача малко да ги видите в албумчето Simple Smile

Eхе,супер  Laughing

# 561

ЕЕЕ това е чудесно . Няма какво да се притесняваш  Crazy Hug Чакам фотосесията с нетърпение Heart Eyes

# 562
Привет и от мен в този късен час  Wink

Miele, гримът ми харесва!

Инка, поканите ти са мн.хубави!

Колкото до проблема на силвушка, и преди го казах: тази жена не е кумата, която една булка би искала!

Днес ми пристигна и малката пътна чанта, която ще изпълнява роля на кутия за подаръци!!!! Само да ми остане малко време и ще кача няколко неща в албумчето. До сега редактирах графичния дизайн на поканите и се надявам утре да ги пуснат в печат и другата седмица да ги получим!!!  Peace Сладки сънища на всички!

# 563
Момичета, много благодаря за мненията.  bouquet

Мис Бингли, проблема при снимките е, че на едната светна светкавицата на другата не и за това изглежда така. Иначе на живо изглеждаше много по-добре и не жълтееше. Гримираха ме с продукти на Сефора, едната ми шаферка работи там и тя ще ме гримира. Наистина останах много доволна.
Alady, чакаме фотосесията. Честито, това е много готино, няма да се притесняваш всичко ще мине супер Wink

# 564
Здравейте,

Аз малко се по-загубих нямам  много време да чета и да следя имам доста работа на работа  Confused. Обещах ви когато дойде роклята да ви пиша. Вчера пристигна и е страхотна. 95% е същата, като тази която пробвах. Много благодаря на булкат, която ми препоръча сайта  Heart Eyes

# 565
Момичета качих си Жартиера в албумчето. Кажете мнение... да го смменям ли или да го оставям...

# 566
Wesi много хубав жартиер  Peace.Аз ако съм но теб ще искам да ми го сменят.Но ако не ти пречи не мисля,че има проблем.Аз си порйчах калъф за телефон с булка и пише "hare comes the BRIDE" И моето име върху роклята.Първо ми ги изпратиха с името Касандра  Shocked Shocked Shocked.То ведногически писах,че това не съм аз и след 2седмшци поправиха грешката Simple Smile .
Супер за фото сетията.Много яко да имаш близначка.Съдбите ви сходни ли са?Винаги ми е било интересно Simple Smile
Снощи вапазихме място за моминското ми партиии.На 02.05 ще бъде.Взехме мерки,че съм си фаретела едни неща и много искам да ги има та снощи с идни чернежи едни метри хахах.

# 567
Здравейте на всички булчици! Ние позакъсняхме с организацията на сватбата, но  по-добре късно от колкото никога. Сватбата ще е през Юни и още не сме запазили ресторант дори......защото дълго си мислехме в София, Емона или Арбанаси да е....и разбира се избрахме Арбанаси или Търново, където има свободен ресторант за нашата дата. Исках да попитам булките, които ще се омъжват в Арбанаси или Търново, кои ресторанти за избрали и дали могат да препоръчат фризьор и гримьор там. Blush Изчетох доста от нещата, които сте написали, но кои ресторанти сте избрали не видях точно. Ако искате може и на лично някой да ми пише да не занимаваме всички. И последно как си избрахте датата за сватбата, защото ние мислим, че това всъщност е най-важното нещо и според рождените дати на двамата ни се паднаха 3-4 дати през годината. Не подценявайте и този въпрос....Има дати на които планетите са така разположени, че както казва астролога ни по-добре скочете от някъде....но не се женете на тази дата.  Hug

# 568
  • София
Бяла ние си нямаме астролог и не знам дали датата ни е подходяща  Laughing Нашата дата не е свързана с някакво конкретно събитие в живота ни. Всъщност ние нямахме чак толкова големи възможности за избор,защото от средата на юни до средата на юли съм в сесия,а септември ми е държавният изпит,а тъй като всичко си организирам сама общо взето,исках да имам достатъчно време и да знам,че ще успея да се справя с всичко,въпреки натоварената ми година.А и успях да съчетая нещата така че да отидем и на медена седмица след сватбата и това да не повлияе на другите ни задължения  Laughing Та бяхме решили да е май месец,а като дата 16.05.2015 г ни хареса.Също бяхме сигурни,че искаме да е събота,защото много хора ще пътуват от други градове,сватбата ще е вечерна и не искахме да ги затрудняваме или да трябва някой да си взема отпуска заради нас.Така че нашата дата е избрана по-скоро от рационална гледна точка  Simple Smile

# 569
Бяла, аз съм в Арбанаси в Рачев Резиденс. Нямам си още фризьор и гримьор.
Датата я избрахме, защото 13 е любимо число и на двамата - месеца се падна да е юни, защото тогава 13ти е събота. Не ме интересува мнението на астролог, затова не съм и търсила такова - всичко е каквото човек сам си направи.

Момичета, чета ви, но не смогвам да пиша. утре ще седна с тефтерче да запиша кой какво и ще коментирам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 13:12 от Kisses{P}

Общи условия

Активация на акаунт