Отговори
# 705
  • Сливен
Шмокси, оправих го още преди призива ми за погледнете първата страничка  Hug
otiroz , добре дошла, пожелавам ти лека бременност до края с най-щастливия финал  Hug
Сандра, ще стискаме палци за ФМ  Hug, аз ще правя само втората ФМ, без БХС.

# 706
  • София
Момичета, да попитам и аз за болничните, че нещо не ми стана ясно, защо да се отрази на майчинството, ако се върнем на работа?
Аз бях месец и половина болничен и от другата седмица ще се връщам на работа. Лекарката ми предложи да ми удължи болничния, но докато се чувствам добре, предпочитам да ходя на работа. При всички положения мислих да изляза после от началото на август - 45 дни ще са от средата някъде, та ще са две седмици допълнително някъде. Достатъчно седях в къщи и изперквах от скука...

# 707
Дa дa видях и си редaктирaх постa дори кaто писaх, че не съм погледнaлa предвaрително... Пишa и четa сaмо от телефонa и ми е трудно дa излизaм и дa се връщaм нaзaд, тa първо писaх и после погледнaх. Извинявaй, писaли сме зaедно втория път   bouquet Пaк дa блaгодaря зa усилиятa, които полaгaш зa дa е тaкa прекрaснa темaтa ни   bouquet

# 708
  • Сливен
Голди, повлиява по следния начин - ако ти е хубава сумата 24 месеца преди първия ти болничен и ако болничните са ти без прекъсване, точно тези 24 месеца преди болничните ще са ти база за майчинството, прекъснеш ли болничните обаче дори само с един ден в базата ти влизат и болничните, а те са 80% от осиг. ти сума.

# 709
  • София
Хммм, мерси Рокси, ще посмятам как ще стане. Ама един месец не мисля, че толкова ще се отрази, още повече, че предпочитам да съм на работа в месеца, когато ни превеждат бонусите  Sunglasses

# 710
  • Сливен
То и аз не съм съвсем наясно, но в темата за болнични по време на болнични е често дискутирано и от там всъщност го разбрах.

# 711
Ниана, тази количка прилича на полските. Може да разгледаш какви варианти имат за близнаци. Сигурно и те ще ти допаднат, а и ще можеш да ги видиш.
Аз се оглеждам за количка за породени от вида, при който едното дете е под другото (в багажника  Laughing ).  Най- ми се струват удачни, че не заемат много място, а и винаги може да си махне втората седалка и да си стане нормална количка. За сега обаче не намирам много вариянти и все са с недостатъци...

# 712
Добре дошла на новата мама  Hug
Рокси благодаря за коригирането на първа страничка  Hug
Аз с въпрос ида  Laughing
Днес бях на т.н.първа ЖК, следващата ми консултация ще е на 16.04. Не е ли прекалено рано  newsm78 аз мислех, че в месеца веднъж а то идва на 2 седмици някъде ??? Забравила съм как беше с първата ми бременност  newsm78
При Вас как е ?

# 713
  • В къщурката на хълма на феите
Веси предния път прегледите ми по ЖК + БХС и ФМ бяха приблизително на 15-20 дни ..

# 714
Благодаря за информацията, това ще е от полза на много момичета. Сега ходих до личния лекар за ново направление вече за женска консултация. Оказа се, че не могат сега да ми издадат направление, защото не са минали 30 дни от изписването от болница. Боже и такова условие имало  ooooh!
Аз "лежах" от 1 до 4 март, което значи, че могат да ми дадат ново направление най-рано на 6 април. НО пък болничния ми е до 3 април и тогава трябва да се продължат и трябва да ми се даде талон за ЛКК. Как ще стане тази работа, не знам. ЛЛ ме убеди, че няма да има проблем и да отида при гинеколожката да ми продължи болничния на 3-ти, пък ако трябва пак да отида при него "да видим какво ще правим"  Tired

С това, че не може да ми даде направление по-рано, означава че няма как да сменя гинеколога и ще продължа при тази, при която си бях и няма да прекъсвам болничните  Whistling

# 715
интересно това с болничните хич не го знаех. аз пък защо бях разбрала, че не е добре да си взимаш болнични, защото се отразява на парите после newsm78
ShikeR Peace

# 716
  • В къщурката на хълма на феите
Шикерче болничен може да се издаде със задна дата, така че можеш да се запишеш на ЖК при новата си лекарка и тя да ти го издаде Peace мойта кума примерно й се случи да й подновят болничния 24 дни след изтичането на предходния ..

# 717
Здравейте момичета  Hug Днес беше прекрасен ден при нас,зареди ме адски положително  newsm44 .Утре и аз съм на преглед,изгарям от желание да ми кажат или поне предположат пол.
На всички мами с прегледи успех!
Vessi радвам се за теб,моят термин също е 06.10-така че ми даде надежда за узнаване на пола:)
Рокси благодарим за така добре поддържаната темичка  Hug
П.С.също и на другите момичета които я поддържат и пускат новите темички  newsm51

# 718
Вече не могат да се издават със задна дата  Peace

# 719
  • Сливен
Момичета, аз само оправям списъка, други мами пускат темите, така че заслугата не е само моя  Hug
Успех и късмет на всички със скорошни прегледи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт