Отговори
# 720
Здравейте! Записвам се и аз. На 36 години съм, терминът ми е 06.10.2015.  На ФМ казаха момиче, но преди 14-та седмица не е много сигурно. Имаме син на 4 години. Живеем в Пловдив. Успешна и лека бременност на всички!   bouquet

# 721
  • Italia
Ето ме и мен след БХС. Мина повече от добре. Всичко е наред с моето мишленце, малко мързеливо,та доктор Исиклиева ме накара да правя обиколки на болницата,за да  събудим бебо.  Laughing Нухална гънка 1.2 мм, добре изградена ностна костица..Утре ще излязат и двата хормона,но според доктор Исиклиева няма място за никакви притеснения  Party Доволна съм и  много щастлива!! Успех на другите мами с прегледи днес и утре   bouquet

# 722
Момичетааааа, не мога да си намеря място от щастие newsm44 Получих резултатите от генетичния тест Пренатест и всичко е наред. Отрицателни са за аномалиите, които изследват Peace Направо камък ми падна от сърцето Simple Smile Сега вече ми е все тая какво ще покаже БХС, за ФМ ще я чакам с интерес, за да видя бебо Heart Eyes
Другото, което е, че чакам момченце. Надявам се няма как да се обърка, защото е днк тест, че вече имам опит как второто ми дете до 5-тия месец го виждаха момче и после хоп - момиче Mr. Green Много съм щастлива и от двете новини, след 2 девойки ще си имаме момък Simple Smile Но важното е да е живо и здраво Praynig
E_len страхотни новини Hug

# 723
  • София
Елен, Зози, радвам се за вас, поздравления за хубавите резултати!
Зози, честит младеж  stork-boy
Добре си дошла, Ис!

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 18:44 от Fenris

# 724
Тринидат, успех утре на прегледа и на всички, на които им престои  Flowers Four Leaf Clover
Добре дошла, Ис  Hug
Е_len, браво за хубавите новини! Наистина прегледа е невероятно изживяване  Heart Eyes
Зози, много се радвам, че имаш добри резултати   bouquet

# 725
Браво на момичетата с хубави новини HugАз утре сутрин съм на ФМ и ми е много притеснено,стискайте ми палци.Последният ми преглед беше на 16 март и доктора ми каза,ако нямам проблеми да отида края на април,нормално ли е според вас този дълъг период?Голяма съм паника,в последните седмици Sad

# 726
  Здравейте момичета.Аз вчера имах проблем.Имах една капка кафяво зацапване и въобще не и обърнах внимание,тъй като реших ,че е останала кръвчица от вземането на секрет в четвъртък.Цял ден обикаляхме из мола.Водих малката за пръв път на кино и си повървяхме,и се повълнувахме...До вечерта имах ооще 2-3 капчици и пак не ги отразих,но след разговор с една приятелка,в който ме убеди че може и да е голям проблем се обадих на доктора и хайде ресто към Стара Загора.В крайна сметка всичко е наред с бебо,но ще се наложи поне до следващия преглед да си слагам Утрогестан.Препоръчаха ми да бъде вагинално,за да не получавам нежелани лекарствени реакции,които били чести.И по-добре и без друго бера душа остава ми и един световъртеж и вече може ритуално да се самоубия  Laughing Laughing Laughing
  Искам да ви попитам нещо може би глупаво,но наистина не разбирам.От доста от вас чувам и друг път съм чувала ,че ходите отделно по ЗК на консултации и отделно на частно.Та ми беше интересно защо е нужно това?

# 727
  • В къщурката на хълма на феите
Jojolinka аз пък ти препоръчвам да го пиеш, въпреки страничните ефекти ..

# 728
  • Italia
Jojolinka аз пък горещо ти препоръчвам утрогестана да го слагаш вагинално. Аз го слагам вече 3 месеца и проблеми нямам. А знам от много момичета, че при прием през устата има много неприятни странични ефекти. Но все пак постъпи така,както ти е казал доктора. За  ЖК- аз не ходя по здравна каса, само на частно. Прегледи един път в месеца  Peace

# 729
Jojolinka лично аз,ходя на преглед по ЗК (където ми водят и ЖК),но също така ходя и на частно,първо поради факта че така имам 2-мнения,а и ми е доста по-спокойно.Също така се получават и по-чести прегледи.А и НЯКОЙ доктори по ЗК доста претупват.
Добре дошла на Ис.
Е_len,честито за хубавите резултати.
Зози,много се радвам и за теб.
Момичета аз имам въпрос нухална гънка и нухална транслусенция едно и също ли е?
В БХС ми пише нухална транслусенция 1.1mm.
                       нухална транслусенция MoM 0.75 (част от медианата)

# 730
Жожолинкa, и aз слaгaм утрогестaн вaгинaлно повече от три месецa 3х2, вaгинaлно се усвоявa по-добре от оргaнизмa, освен че не ти се вие aвпт и нямa дa тупнеш някъде. Единствено aко се зaсили кървенето, което не ти пожелaвaм, го взимaй през устaтa. Сигурнa съм, че всичко ще е нaред!
Честито нa Зози и Елен зa хубaвите новини и добре дошлa нa новaтa мaмa. Лекa бременност до термин!
Aлекситa, успех нa прегледa утре Wink

# 731
Болничните сa вече електронни и не минaвa номерa дa се дaвaт със зaднa дaтa  Peace

# 732
Момичета аз имам въпрос нухална гънка и нухална транслусенция едно и също ли е?
В БХС ми пише нухална транслусенция 1.1mm.
                       нухална транслусенция MoM 0.75 (част от медианата)

Едно и също е.

# 733
Елен , Зози Браво за хубавите резултати момичета  Hug Само така и за напред  Grinning
Жожолинка Аз също бях на Утрогестан 3*2 до вчера и винаги го слагах вагинално , но ти си решаваш .
Успех на всички на които им предстоят прегледи тези дни  Hug Искам да четем само хубави новини  Praynig

# 734
Елен, Зози, честити ви прекрасни резултати.
Шикер, стискам палци за страхотни резултати.
Жожолинка, аз също слагам утрогестан вагинално, но първите седмици го приемах орално. На мен ми се отрази много зле и смених приема. 
Успех на всички мами с прегледи утре. Аз така ви се радвам и имам усещането, че съм много назад. Предишната път бях с термин 06 и минавах ред първа, а сега все си чакам., но важно бебчо да е добре.
Относно запека и аз съм така, направо е кошмарно. Какво ли не ядох и ме пих и не и не. Даже понякога имам болки в червата, което е доста неприятно. Надявам се, че ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт