Отговори
# 690
Честити пишлета на виделите  stork-boy
Прегледа на ФМ мина добре, изпратиха кръвта и казаха, че след 10-тина дни ще има резултат. Иначе на ехографа гинеколога каза, че не вижда нищо обезпокоително.
Досега все ме гледаха на ехограф, на който екрана е обърнат към гинеколога и аз нищо не виждах, само на снимчица. Сега прегледа беше много по-вълнуващ, бебчето направо си танцуваше, махаше с ръце, с крака, а като се изпъна като струна по едно време много се смяхме. Мъжът ми всичко разбираше кое какво е и тъй като е за първи път с мен на преглед, остана очарован. По едно време бебето се успокои и спря да мърда, а аз като се засмях, корема ми се раздруса и то пак почна да шава, беше много мило  Heart Eyes Тогава се убедих колко малки движения от наша страна как му влияят и емоции, всичко...
Аз сега разбрах, че размера се гледа от върха на главата до опашната кост, а не с краката  Rolling Eyes Днес съм 12 г.с. + 3 дни, а бебето е 6,45 см. Чухме и сърдечната дейност  Two Hearts АГ каза, че е рано за пол да се каже.

Понеже още не съм записана на женска консултация, а предния гинеколог, при който ходих ми пусна болнични с лежане в болницата. Тези болнични изтичат на 3 април. Говорих с тази АГ, която ми прави ФМ дали мога със следващото направление да се запиша да се следя при нея, обаче да ми продължи болничните. Тя каза, че това може да стане, обаче е желателно да си пусна няколко дни отпуск, тя да ми открие картон и тогава да ме заведе, че лежа в болница, за да може и тя да пусне толкова дълъг болничен. Двете гинеколожки преглеждат в различни болници и ако мина от болнични в болнични при две различни доктори, се съмнява да не направят проблем от НОИ  newsm78 Аз имам още дни отпуск, но не ми се искаше да врънкам на работа, та не знам вие наясно ли сте с тези неща  newsm78

# 691
Шикерче Браво за хубавите новини  Hug Само така да продължавате  Praynig
И аз нямам търпение за моя преглед в Петък  Crazy
Аз искам да ви питам нещо , че ми е интересно  Grinning
Какво мислите за поръчка на бебешка количка от Ebay? Бихме ли си купили ако не сте я виждали предварително на живо? Принципно знам , че е доста рано , но започнах да се оглеждам понеже с двойните колички е малко сложно Simple Smile

# 692
Ниана, ще стискам палци за твоя преглед! Аз лично бих поръчала количка, която не съм виждала, но да има достатъчно снимки и добро описание Simple Smile

# 693
Ако искаш да купуваш количка от интернет трябва задължително да си я виждала някъде, да си я бутала, вдигала и т.н тази количка,за да не си после разочарована.

# 694
Принципно не съм фен на купуването без да съм видяла нещо, но направо се влюбих в една количка Simple Smile Не е казано , че ще си я поръчам , но все пак много ми харесва  Crazy

Ето за тази става дума Simple Smile
http://www.ebay.co.uk/itm/PASSEGGINO-TRIO-FREESTYLE-TWINS-PER-TU … sh=item3a81ae940d

Странното е , че никъде на намирам информация за нея  Thinking

# 695
Имам едни познати, техните деца са породени и пак взеха подобна количка. Първо взеха такава като тази , на която седалките са една до друга, обаче много бързо подивяха с нея, защото обираха всички врати, постоянно някъде се блъскаха или не можеха да минат, защото е широка. После взеха една, на която седалките бяха една зад друга като влакче.
Ох,поне това няма да купувам, че голямо мислене беше предния път....

# 696
  • Сливен
Шикер, по принцип не е добре за майчинството ти да прекъсваш болничния с отпуск или работни дни, ако имаш вариант го избегни. С предната ми бременност само първия ми болничен беше от болница, след това ходих на ЛКК, , но на нея трябва да те прати лекар. Не знам какво да те посъветвам, обаче ако искаш майчинство, което да е на база преди болничните е добре да не ги прекъсваш. Радвам се за добрите новини от прегледа  Hug

# 697
  • София
Шикер, чудесни новини! И аз бях в 12 г.с. и 3 дни на ФМ, човечето спеше "по корем" та трябваше да го побутваме да се завърти, реагираше при всеки допир, като се замисля чак малко се плаша...
Успех, Ниана, както и на останалите момичета, на които прегледите предстоят!
Веси, честити сини гащи!

# 698
Здравейте мами , доста ви изпуснах!

Честито на всички които за разбрали пола!
И палци за всички, на които им лредстоят прегледи !

Аз доста време не съм била на преглед и вече ми е едно свит....
В сряда съм на ФМ стискайте палци!

# 699
Шикерче, прекрасни новини! Наистина си е голямо шоу, доста време те гледат и можеш добре да огледаш бебочето, ММ беше май по-впечатлен и от мен. Само такива прекрасни новини да имаш от прегледите!  Hug

# 700
Благодаря и вие също  newsm51

# 701
Относно запек ДУФАЛАК- на мен не ми разрешаваха, както и никакво напъване. Аз съм си с проблем от началото на бременността, единствено лекар ми препоръча Фрутилак ( смокиня и слива сироп) и Лактулоза-MIP. Нищо друго!

За дрехите
в момента ми става само един чифт дънки, вчера си поръчах две роклички от един сайт ( съмнително дали ще ми станат Simple Smile ), тази вечер ще разровя гардероба, не мисля да купувам специално дрехи за бременни ( моето наблюдение,е че са по скъпи, а и моделите не ми допадат).

За мазане- крем за бременни на Bübchen.

За раждане- много е рано да го мисля, принципно преди две години имам лапаротомия, имам и проблем с очите, май по медицински причини ще съм секцио, но времето ще покаже.

# 702
  • във вкъщи
Здравейте момичета Simple Smile Ако приемате нови попълнения, ще се включа при вас.Чета ви още от първия пост, ама все ме е страх да пиша та най - накрая се престраших.
На първо място пожелавам много сили, психически мир и в най - скоро време блага вест на всички момичета, който отпаднаха от групата.Знам какво е, изпитах го на собствения си гръб, не знаех къде съм доста време, но с любов, вяра и късмет вярвам, че всичко се постига.Случилото Ви се няма да го забравите, невъзможно е но от личен опит знам, че да се откажеш няма смисъл и винаги трябва да опитваш и да гледаш наред.Пожелавам го на всички вас   bouquet Hug

Бременна съм в 10 г.с с термин 23.10, но ако всичко мине нормално и без проблем финала ще е задължително секцио.
Иначе за мен от Варна 26год. , това ми е втора бременност.Преди седем месеца се наложи спешно секцио в 24 г.с поради развита тежка прееклампсия.Бях в групата на ноемврйки 2014, сега късмета ми е месец по - рано. За сега  гледам напред и се моля късмета да е с мен и този път да стигна до финала със живо и здраво бебче.
Мисля , че има още една или две мами на инджекции и борещи се с прееклампсия, ще се радвам да извървим този път заедно.

Пожелавам на всяка една от тук, една лека и безпроблемна бременност със щастлив финал.

# 703
Веси, честити сини гaщи Simple Smile))
Шикер, и aз не те съветвaм дa прекъсвaш болничния с отпускa или връщaне нa рaботa. Ще ти се отрaзи нa пaрите зa мaйчинство после. Aз минaх от един болничен при един лекaр (педиaтъркaтa ми дaде болничен зa гледaне нa болно дете от 19.02 зa десет денa) в друг болничен (нa следвaщия ден се нaложи дa влязa в болницa и от 20.02 имaм болничен от Шейново зa 33 денa). Aз лично си подaвaх болничните в НОЙ, никой не ми е нaпрaвил проблем.
Успех нa всички, нa които им предстои преглед или ФМ. Aз съм нa преглед в срядa вечертa.
Рокси, моля те дa попрaвиш нa първa стрaничкa товa че чaкaм близнaци. Нaпрaво мaхни и щъркелчетaтa, зaщото имaме подозрения нa кое бебе му спря сърчицето, но не е потвърдено от лекaр. Блaгодaря!
П.с. A ти си го опрaвилa вече, гледaх преди двa денa, сегa не погледнaх преди дa нaпишa, блaгодaря ти   bouquet

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 15:45 от shmoksi

# 704
Отироз, добре дошлa! Пожелaвaм ти тaзи бременност дa родиш нa термин нaй-пухкaвото и слaдко бебе!

Общи условия

Активация на акаунт