Отговори
# 675
  • В къщурката на хълма на феите
аз предната бременност само с един панталон за бременни изкарах и го купих, за по-студеното време, че не ми съхнеха другите дрехи и ми трябваше нещо за преобличане .. иначе си карах с моите си летни дрехи, рокли, клинове, туники .. аз и без това ужасно оттичах, само оставаше да се набутам в някви други типове дрехи, освен тези .

# 676
  • София
Завиждам ви.... Аз не мога да ходя на работа с клин, а и летните ми рокли дълбоко се съмнявам да ми стават с корема, като им знам моделите. Но си харесах един магазин на Пиротска, където има доста интересни и подхидящи за работа дрешки (поне според сайта им). Тази седмица мисля да се разходя до там.
Стискам палци на всички мами, които са на преглед  Hug

# 677
Стиснати палчета и от мен за Шикерчето и за всички други, които са на преглед днес.
За дрехите, някой беше споменал за чорпогащници за бременни от H&M и аз мисля да се възползвам от тях с по дебелички роклички засега, а за лятото и аз с моите си роклички и ще си купя още някоя, супер удобно е, изкарах предна лятна бременност така. Само се чудя докога ще продължи хубавото време на есен и тогава какво ще се носи, но тогава ще го мисля  newsm78
И аз съм доста нервна, избухвам често срещу малчо, той си е доста палавичък, но чак ме е жал за него, голямо викане пада. Жалко, че мъжа ми едва ли ще свикне, че е от хормоните и ми се ядосва.

# 678
Със запек не съм имала проблем. По принцип съм  като часовник. Но ако някога съм пропускала 7-8 сушени сини сливи действат моментално и безотказно. Сега нямам, но си мислех ако ми се наложи да изям едно бебешко пюре от сини сливи. Подсетих се, защото при сина ми ефектът е такъв. Така че може да пробвате.

# 679
Привет момичета Simple Smile Успех на всички днес, които са на прегледи  Peace
Аз днес бях на ЖК, записаха ме най-накрая Wink, взеха ми секрет, кръвно там стандартните неща Simple Smile
И официален термин 06.10.2015г. но...това е при цикъл 28 дена. Така се смята, нищо, че моя е на 25 дни  Laughing Laughing Така или иначе сигурно ще съм със секцио заради очите, макар че никак не ми се ще, но ще ида и на очен др.седмица и ще видим Simple Smile
И така Simple Smile
Гледа ме пак на ехото и каза виждам пишкатааааа  Joy

# 680
Аз днес бях на ЖК, записаха ме най-накрая Wink, взеха ми секрет, кръвно там стандартните неща Simple Smile
И официален термин 06.10.2015г. но...това е при цикъл 28 дена. Така се смята, нищо, че моя е на 25 дни  Laughing Laughing Така или иначе сигурно ще съм със секцио заради очите, макар че никак не ми се ще, но ще ида и на очен др.седмица и ще видим Simple Smile
И така Simple Smile

Здравей, в коя седмица си , не е ли рано сякъш за виждане на пол bowuu newsm78

# 681
Здравейте, момичета. Аз немога да изкарам със старите си дрехи, понеже рокли не нося а дънките и панталончетата ме стискат. Ще си ползвам само блузките и ризките. ММ ходи на някакъв мач в Барселона миналата седмица, та ми понадонесе потничета и блузки. Дънки панталони и клинчета ще си накупя и ще си се радвам на бременността, само дано не стана 100 кг Stop Stop Stop
Относно запек ДУФАЛАК

# 682
Момичета, за запека - има 2 медикамента само, които се препоръчват за бременни под формата на сироп. Единият от тях, който ползвам е Лактулоза-MIP 100мл. Взех 3 мнения преди да го взема. Не пийте лекарства преди да сте уверени, че стават за бременни.
Аз съм доволна от сиропа. Пийвам и по малко зелева чорба, сладко от рози също върши работа.

# 683
  • Сливен
Понеже наближава края на темата, да ви подканя да погледнете първата страница и инфото за вас там, дали всичко, което сте споделили е вярно и на място,  ако има нещо, което да се оправи ми пишете.
За дрехите - засега нося тези, които още ми стават. От миналата бременност имам един панталон за бременни - но още ми е огромен, клинове нося - но тези, които имам няма да ми свършат работа, с по-ниска талия са и от опит знам, че с голям корем се смъкват, така че ще потърся нещо по-подходящо.

# 684
Момичета за запек много помага сутрин на гладно топла вода с мед или кисело мляко с една лъжица трици Peace Кивито също е добър вариант.

# 685
Понеже наближава края на темата, да ви подканя да погледнете първата страница и инфото за вас там, дали всичко, което сте споделили е вярно и на място,  ако има нещо, което да се оправи ми пишете.
За дрехите - засега нося тези, които още ми стават. От миналата бременност имам един панталон за бременни - но още ми е огромен, клинове нося - но тези, които имам няма да ми свършат работа, с по-ниска талия са и от опит знам, че с голям корем се смъкват, така че ще потърся нещо по-подходящо.
Здравей, в сряда ще уточня и термина

Thinking

# 686
Момичета за запек много помага сутрин на гладно топла вода с мед или кисело мляко с една лъжица трици Peace Кивито също е добър вариант.
благодаря, утре се мятам на сливи с Активия и киви, ако пак няма ефект незнам Simple Smile

Joy

# 687
И така Simple Smile

Ами вече съм 13 + г.с. и още миналата седмица на ранната ФМ доктора видя пишорката на 4D  Peace Peace Иначе за дрехите, купила съм си само едни дънки за бременни, имам един панталон от миналата ми бременност черен по официален УЖ, ако ми се наложи някъде да ходя и с това мисля да карам. Вече се водя 4-ти месец, стават ми още моите си дънки но като седна много ми притискат корема и неща. Ако съм по разходки нямам проблем с тях, но на работа...цък....

# 688
И така Simple Smile

Ами честито момченце ! Леко бременеене !

bowuu bowuu

Ами вече съм 13 + г.с. и още миналата седмица на ранната ФМ доктора видя пишорката на 4D  Peace Peace Иначе за дрехите, купила съм си само едни дънки за бременни, имам един панталон от миналата ми бременност черен по официален УЖ, ако ми се наложи някъде да ходя и с това мисля да карам. Вече се водя 4-ти месец, стават ми още моите си дънки но като седна много ми притискат корема и неща. Ако съм по разходки нямам проблем с тях, но на работа...цък....

# 689
Хе хе, благодаря   bouquet

Искам да Ви попитам, понеже изкарах една обилна хрема 3-4 дни, вече всичко мина де, но явно ми падна имунитета и два дни един след друг ми избиха два херпеса на горната устна  Tired Някой има ли идеи с какво мога да ги третирам докато съм бременна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт