MasterChef България, Тема 3

• 40 714
  • 781
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте има ли ги някъде епизодите до сега, изпуснах началото и ми се ще да наваксам Wink

# 31
Здравейте има ли ги някъде епизодите до сега, изпуснах началото и ми се ще да наваксам Wink

В официалния сайт, има линк на първа страница. Peace

# 32
  • София

В официалния сайт, има линк на първа страница. Peace

bouquet

# 33
Аз пък се чудя защо в наградата не е и книга с рецепти на побдителя, както в другите издания?

# 34
Според мен в първата кутия ще има свинско

# 35
Аз пък се чудя защо в наградата не е и книга с рецепти на победителя, както в другите издания?
Може би не очакват да оправдае разходите по издаването... Трудно се бърка в джоба на драгия зрител.

П.П. Благодаря на H0uSse_Baby че се грижи за нас. Simple Smile
 bouquetза темата!

# 36
  • Варна
Знаели се колко ще отпаднат утре?

# 37
  • София
Благодаря!    bouquet
Записвам се и ще следя с интерес. За сега си имам определен фаворит . Много ми е приятен, спокоен, ненатрапчив , а си и може момчето.

# 38
Някой знае ли къде в големите вериги се продава шалот?

# 39
  • Sunshine state
И аз смятам,че книгата тук не е удачна, понеже няма да се продава добре.  Confused
Шалот не съм виждала никъде.

# 40
  • София
А фенел откъде може да се купи? Джейми прави салати с него, сега Дарин ме заинтригува със салатата.

# 41
Прясна машерка със сигурност имаше в Кауфланд преди 2 седмици, дори някой ден да липсва, на другия вероятно има. А сух девисил е все едно нищо. Т.е. супата без пресен девисил няма да е същата супа.

# 42
  • София
А фенел откъде може да се купи? Джейми прави салати с него, сега Дарин ме заинтригува със салатата.

По веригите го има вече на доста места. Последно съм купувала от Била и Лидл, но може би го има и на други места.

# 43
  • София
Мерси, ще погледна. Преди 24 Kitchen не я бях чувала тази дума, търсих в Гугъл да го видя това чудо. Mr. Green

# 44
  • in Wonderland
това риалити ще е образователно за мен  Laughing Не съм чувала ни фенел, ни шалот. Отивам да търся и да чета какво, къде  Grinning .

П.П. Вчера го загледах това нещо в Била- фенела и се чудих какво е. Та има в Била, де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт