MasterChef България, Тема 3

• 40 752
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
  • На земята, която е всъщност звезда.
Едно поздравче от шеф Ангелов  Wink:

Някой се беше загрижил за аутфита на Токев, ето, сменил е какито.

# 436
  • София
Прав си. Само от стреса няма да ми бухне тестото. Лесно е да се дава акъл отстрани.

# 437
Тази ми е най-любимата пица и аз само такава правя. Сега като чета рецептата и си е 1 час приготвянето, въпреки че е най- опростения вариант.
Любимата ми пица. Така я приготвям и аз, но без чесън. Не знаех, че се слага и чесън.

Страхотно изглежда тази пица  Peace Но не е ли много 1 лъжица суха мая за 300 грама  брашно newsm78

# 438
  • Варна
За тези, които се чудят как една пица стресира тримата участници бих ги посъветвал да застанат пред камера, да се вторачи в теб оператора и да почне да ти следи всяко движение и тогава да ги видя те дали въобще ще се сетят какво готвят.

Ти пък, от какъв зор аз да заставам пред камера? Да не би аз да съм си била камшика да ставам МasterChef, като се знам,че се спичам като ме гледат в ръцете?
Естествено е да се притесняват, ама те приготвяха доста по-засукани неща досега, там не се ли притесняваха? Правенето не пица е що-годе елементарно нещо и затова им го дадоха според мен. На който не му издържат нервите не е за там просто Naughty MasterChef-ът трябва да е бетон, така ги виждам аз нещата.  Peace

# 439
  • На ръба..
Много ми допада облеклото и на тримата шефове... И аз се чудя защо шеф Михалчев не може да говори..Малко инфо за него..  Whistling
Скрит текст:
„Бяхме на третия етаж в сграда в центъра, където таваните са високи. Паднах и всички помислили, че съм умрял, а Ина си беше изкарала акъла. После бях със счупени ребра и с комоцио и лежах вкъщи доста време”, признава самураят. Явно обаче това е впечатлило жена му, защото са заедно от 13 години и се радват на сина си Марио.

Топготвачът има и доста гафове в кухнята. „Запалвал съм се на газов котлон и газова горелка ми е гърмяла в ръцете, но за щастие, имаше хора които да ми помогнат”, каза още Петър.

Най-необичайното нещо, което е вкусвал някога, е отровната риба фугу в Япония. Там той няма право да влиза в басейни и сауни заради татуировките си, но винаги като отиде на ресторант, японците го разглеждат като картина. 

# 440
Петър снощи сам ли се сети да направи калцоне или му подсказаха от балкона.
Не ми стана ясно от монтажа.  newsm78

# 441
През цялото време се чудех защо ми е толкова противен Боян, пък той се оказал "Мениджър" на едно заведенийце за бургери. Съвсем случайно го научих, докато разглеждах ревю на техен конкурент, което гаджето му цветущо беше оплюла. "Сладури."  Laughing
100% така се трови конкуренцията.  Flutter

# 442
  • София
Тази ми е най-любимата пица и аз само такава правя. Сега като чета рецептата и си е 1 час приготвянето, въпреки че е най- опростения вариант.
Любимата ми пица. Така я приготвям и аз, но без чесън. Не знаех, че се слага и чесън.

Страхотно изглежда тази пица  Peace Но не е ли много 1 лъжица суха мая за 300 грама  брашно newsm78
Аз не съм специалист по месенето, но е факт че тестото става много хубаво и хрупкаво. След първият ми опит, обаче намалих количеството зехтин, понеже ми стана доста мазно.

# 443
  • София
За тези, които се чудят как една пица стресира тримата участници бих ги посъветвал да застанат пред камера, да се вторачи в теб оператора и да почне да ти следи всяко движение и тогава да ги видя те дали въобще ще се сетят какво готвят.
Нали за това са отишли, да се покажат. Много добре знаят,че ще бъдат следени и снимани.

# 444
Боян ми е абсолютно анти- самонадеян и надут ... айде нема нужда чак толкова Simple Smile))
Симеон и Аврам са ми фаворити, лелчето с шала на главата, както и Стефи

# 445
  • София
Лелчето с шала е много усетена на рецепти - в смисъл винаги знае какво точно се приготвя от определен набор продукти, а не се чуди или импровизира като някои други.

# 446
През цялото време се чудех защо ми е толкова противен Боян, пък той се оказал "Мениджър" на едно заведенийце за бургери. Съвсем случайно го научих, докато разглеждах ревю на техен конкурент, което гаджето му цветущо беше оплюла. "Сладури."  Laughing
100% така се трови конкуренцията.  Flutter
това, което си чела, общодостъпно ли е, или си имала личен достъ до него? Ще е интересно да попрочетем и ние, на мен са ми любопитни информации от личния живот на участниците, още повече, че точно тази не е в негова полза очевидно  Confused Пак да се повторя, но и на мен ми е много надут, а Виктор ме изкефи много като каза, че не е термометър  Joy Мисля си, че проформа попита  за Т на тигана, егати и малоумния въпрос, все пак не пекат месо до определена степен на опеченост, че да пита за градуси.
Дамата с шала - Кристина, има нещо в себе си и поведението си, което не ми е по сърце, но още гадая какво точно  Rolling Eyes Може би Илияна Раева да ми дойде в повече  Laughing

# 447
Дразни ме акцента на Боян.. Всички такива хора, които се правят на интересни със смешния си акцент са ми мега-гига-хипер антипатични  Mr. Green Самочувствието, което демонстрира и прекалената спортна злоба са ми в повече.
Дарин пък с това скачане още в началото, когато го одобряваха, приличаше ми не на 40 годишен мъж, а на 12 годишна девойка!

# 448
  • София
 Кристина защо ходи с тюрбан? Има коса,сега гледам на предварителния кастинг, аз мислех,че е с тюрбан, защото има здравословни проблеми.

# 449

това, което си чела, общодостъпно ли е, или си имала личен достъ до него? Ще е интересно да попрочетем и ние, на мен са ми любопитни информации от личния живот на участниците, още повече, че точно тази не е в негова полза очевидно  Confused Пак да се повторя, но и на мен ми е много надут, а Виктор ме изкефи много като каза, че не е термометър  Joy Мисля си, че проформа попита  за Т на тигана, егати и малоумния въпрос, все пак не пекат месо до определена степен на опеченост, че да пита за градуси.

Да, разбира се, че е общодостъпно.

Понеже ще стане дълго, го слагам в скрит текст, за да не отежнявам допълнително поста. Който му е интересно може да чете.  Hug
Скрит текст:
Това е гаджето му, което очевидно си мисли, че пишейки ревю на английски на българско заведение е много "fancy". Това не е TripAdvisor все пак.  Laughing
Всъщност въпросното място  е повече от прилично, но явно това е начинът да прекъснеш нещата в зародиш.  Flutter
Nadia Hristova — 1 star
Atmosphere is neat, decor isn't bad and menu definitely promises a lot. Unfortunately its an empty promise! Pancakes were a pathetic resemblance of the real deal - it consisted of three very doughy, over burnt and served with strawberry jam when I specifically ordered raspberry. I ordered a medium burger but received a well done one. The meat was definitely nowhere near close to angus beef or any good breed beef, looked plasticky and plastered. Ribs were a huge slab of chewy meat drowned in bbq sauce. Elvis' sandwich was oily, same with the fries. Desserts - do not ever order the cheesecake. It was anything else but "cheese" cake.. it consisted of plenty of whipped cream. Hopefully management takes this constructively and works through their issues. Oh and wait.. please explain to your service personnel not to argue with customers.. we'll see each other in... three months when your restaurant turns half an year.

А ето го и самият Боян.

Общи условия

Активация на акаунт