MasterChef България, Тема 3

• 40 754
  • 781
  •   1
Отговори
# 705

Аврам Насран мисля да му е прякора.

Не сме в детската градина, за да измисляме такива грозни прякори. Има си правила на общуване, възрастни хора сме все пак.
Относно Боян. Той също се опита да противоречи на Аврам, но беше май кратък сблъсък.

Има опит с телешкото и се опита да му каже, че е по-добре да остави парчетата по - дебели, но в крайна сметка ги направи както поиска капитана на отбора, което се оказа грешка.

# 706
хахаха, да не правят миш-маш Joy

# 707
Прави ми впечатление, колко артистичен само е Виктор. Едно е да си добър готвач, друго да си жури по телевизията. Той се държи все едно всеки ден е готвил и участвал на тв.екрана. Не случайно и им е като лидер и говори основно той. Другите двама са по-спечени и не знаят как да се държат много. Особено Петър.

# 708
Прави ми впечатление, колко артистичен само е Виктор. Едно е да си добър готвач, друго да си жури по телевизията. Той се държи все едно всеки ден е готвил и участвал на тв.екрана. Не случайно и им е като лидер и говори основно той. Другите двама са по-спечени и не знаят как да се държат много. Особено Петър.
Абсолютно си права. Има свободно държание и приятно чувство за хумор. И много жизнерадостно се усмихва!  Grinning

# 709
  • София
А всъщност и за мен основната грешка в червения отбор беше телешкото в предястието и в основното. Наистина това е доста недомислено и не разбирам, защо го направиха.

Да, това е много груба грешка и дори се учудих, че Андре не полудя, той много мрази така.  Laughing Мислех, че ще избухне по-сериозно, но ме изненада с обраността си.
Според мен Боян се опита да предложи по-удачен вариант от този на Аврам, но като видя, че не става, отстъпи. Не смятам, че е правил панаири.
Иначе като един пишман любител кулинар и аз си меся тестото за пица, а и за каквото и да било сама.

# 710
Абсолютно си права. Има свободно държание и приятно чувство за хумор. И много жизнерадостно се усмихва!  Grinning

Абсолютно. Супер е чаровен. След като и на мен ми падна Аврам в очите, като мъж само Виктор ми остана фаворит в това предаване.  Blush

# 711
  • София
Ето ми го микровълновия бърз крем-карамел, без нито една шупла.

Скрит текст:

# 712
Тайна, ще споделиш ли как го правиш на микровълнова.

# 713
Ако не бъркам, Аврам и на кастинга представи агнешки котлети, а някой от съдиите попита дали не се е сетил да изпече цялото парче, и после да нареже.
Сега отново искаше месото да е на по-тънки парчета и Боян точно това обясняваше, че ако е по-дебело ще е по-сочно, или нещо такова. В крайна сметка го направи по начина на Аврам, не се получи и после го направи по неговия начин и се получи. На презентацията пред съдиите беше второто приготвено по-дебело парче месо и съдиите го оцениха положително, доколкото помня.

# 714
  • София
Тайна, ще споделиш ли как го правиш на микровълнова.
Малко е сложно,че никога не засичам време и количества.Ще опитам поне да кажа какво направих.

Стопих 2 супени лъжици захар и лъжица вода и сипах карамела в три порцеланови чаши.Отгоре налях добре разбъркана смес от 4 яйца, 400 грама прясно мляко и 5 лъжици захар.Сложих ги в микровълновата, намалих на най-слабата степен на греене и въртях няколко пъти по две-три минути.Наблюдавам го.Спирам от време навреме и отварям, да спадне, че се надига.Когато разклатя чашката и сместа се отлепва и  отстрани не излиза сурова смес, въпреки,че още се тресе, спирам печката и ги оставям вътре да си се охлаждат.Хубаво е да се изчака повече време,да си стопи карамела, но този го обърнах още горещ и имаше по-малко сироп.

# 715
Смятам, че най-разпространената храна в света е ориза и това ще им дадат за приготвят.
Аврам и Таня се изложиха много вчера. Аз съм от феновете на Аврам, но ако продължава така ще си ходи и няма да ми липсва въобще. Peace

# 716
Ето ми го микровълновия бърз крем-карамел, без нито една шупла.

Скрит текст:

Биваше да го "плейтваш" с шоколадов сос и други завъртяни работи. Mr. Green   Peace

Обърках се, в кой от отборите беше шоколада със... чили ли беше? newsm78
Някой ако знае как е на  вкус и повече за приготвянето, моля да си каже - любопитно ми е отдавна...  Grinning

Мисля, че за кутията другата седмица би трябвало да е паста, макар че Боян и Симеон вече правиха.

# 717
Малко клюки от Фейсбук относно Таня. Ще ме извинява, че ги поствам тук, но все пак това са си нейни интервюта.

http://www.blitz.bg/article/21705

http://www.nomer69.com/2010/12/tanya_koleva/

# 718
Прическата на Аврам е странна. Аз разбирам, че той самия е фризьор, ама не му отива никак на опулените очи и стиснати устни. Не ми подхожда да го коментирам така, но не се стърпях, извинете.
Това е и във връзка с липсата на шапки, доста количество коса има и той, която да пада.

# 719
  • София

Обърках се, в кой от отборите беше шоколада със... чили ли беше? newsm78
Някой ако знае как е на  вкус и повече за приготвянето, моля да си каже - любопитно ми е отдавна...  Grinning

Дарин и Елена приготвиха шоколада с чили и синьо сирене, предполагам, че той ще сподели рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт