Отговори
# 30
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Биби, Hug Heart Eyes Релаксче, Hug Heart Eyes Гери, Hug Heart Eyes

Зиз, Hug Heart Eyes то като започне едно, после друго и така... ooooh! да ти минава бързо... Hug

Не ми се ходи на работаааа... Sad Sad Sad
Ох, милата spoko hug spoko
Инак ми мина вече...то тва моментно бешИ, ама да си помучим Laughing

# 31
Не са фасовете ма РенУ...полипа е Naughty Чат пат се обажда Naughty
Браво на Ноле Party Party Party Party

ГерО Heart Eyes Hug ай раздай храсталака и те отепах Stop
Де го имаш newsm78
Нали имам полип в носа и кат се раздразни нещУ и отделя секрети кат за световно. Сигурно съм спала по гръб и съм се задръстила яко. Е, изкашлях ги и сега съм добре.
Инак аз кашлям понякога с 3 вида кашлица...от цигари, алергична и от настинка...разпознавам си ги. Grinning
Ясно Hug Hug Hug що не го махнеш newsm78

# 32
Биби, Hug Heart Eyes Релаксче, Hug Heart Eyes Гери, Hug Heart Eyes

Зиз, Hug Heart Eyes то като започне едно, после друго и така... ooooh! да ти минава бързо... Hug

Не ми се ходи на работаааа... Sad Sad Sad
Ох, милата spoko hug spoko

+1 Hug

# 33
Щот джипката каза, че нема смисъл...той рецидивира и после не се знае къде ще се появи.
Пък и е опасно...на Трайков шефката почина от тва, че й изрязаха полипа.... ooooh!

Ще си го търпим, поне вече не ми създава баш такива проблеми като преди и се обажда рядко...обаче прахта като цяло ми разгонва фамилията...то за тва у нас няма подови настилки. Peace

# 34
Не са фасовете ма РенУ...полипа е Naughty Чат пат се обажда Naughty
Браво на Ноле Party Party Party Party

ГерО Heart Eyes Hug ай раздай храсталака и те отепах Stop
Де го имаш newsm78
Нали имам полип в носа и кат се раздразни нещУ и отделя секрети кат за световно. Сигурно съм спала по гръб и съм се задръстила яко. Е, изкашлях ги и сега съм добре.
Инак аз кашлям понякога с 3 вида кашлица...от цигари, алергична и от настинка...разпознавам си ги. Grinning
ooooh! ooooh! ooooh! spoko spoko spoko

# 35
Щот джипката каза, че нема смисъл...той рецидивира и после не се знае къде ще се появи.
Пък и е опасно...на Трайков шефката почина от тва, че й изрязаха полипа.... ooooh!

Ще си го търпим, поне вече не ми създава баш такива проблеми като преди и се обажда рядко...обаче прахта като цяло ми разгонва фамилията...то за тва у нас няма подови настилки. Peace
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! бреййй то кат тумор #Crazy

# 36
Булка, в 2 сабах да си на линия  Party

# 37
Сигурно Laughing я как мислим да не спим Laughing се съм издържала до толкова Laughing а ни е сигурно че ше е по тв то Peace не е на централния корт Peace

# 38

Абе не е като тумор, ма създава проблеми...алергия...отделя ми секрети в носа дет ходят назад и не мога да ги изкарам. И така си текат, текат и ми задръстват дробчето...инак, яле жива съм. Grinning
Ама терапията е...мани, мани...сал капките за нос са ми 35лв. 10мл. Crazy Crazy Crazy
Добре, че се обажда все по рядко. Grinning

# 39

Абе не е като тумор, ма създава проблеми...алергия...отделя ми секрети в носа дет ходят назад и не мога да ги изкарам. И така си текат, текат и ми задръстват дробчето...инак, яле жива съм. Grinning
Ама терапията е...мани, мани...сал капките за нос са ми 35лв. 10мл. Crazy Crazy Crazy
Добре, че се обажда все по рядко. Grinning
Имам в предвид че рецидив ooooh!

# 40
  • в подножието на планината
  love001  love001  love001 

# 41
Сигурно Laughing я как мислим да не спим Laughing се съм издържала до толкова Laughing а ни е сигурно че ше е по тв то Peace не е на централния корт Peace
ем дано да е на тв корт  Praynig па ко тряа и на линкове ше глеаме  Flutter

# 42
Е на тв е Peace този след централния Peace

# 43
Е на тв е Peace този след централния Peace
начи ше се гледа  Party

# 44
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гушки на всички  Hug Hug Hug

Илде  Hug, ей ти епизодчето за КС-то двечИрка преди да си хукнала на работа - http://dox.bg/files/dw?a=894c089dd8  Grinning Peace

Зиз Hug, гечмиш олсун!  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт