Отговори
# 45
Привет на все заварила Hug...Hug в новата тема и благодаря за нея, Heart Eyes
и на тези, които тепърва, ще се появят. Hug...Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
# 47
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профче Heart Eyes Hug Лелче Heart Eyes Hug

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥

Hug Hug Hug Hug Hug
Мичоно, айде успех  Heart Eyes Hug
Систър  Heart Eyes Hug ми то от толко пиене как няма те боли  Mr. Green
Маман  Heart Eyes Hug айде скоро да не се обажда тоя полип  Hug
Ренку, Наде, Профче, Систър , Герс, Звезде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 49
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино Heart Eyes Hug, оти та няма на хорото в Лондон           hahaha hahaha hahaha
Тия по новините пък, било станало преди седмица, че Вин Дизел щял да става татко, че аз ви го казах преди месец и повече даже  ooooh! ooooh! ooooh!                                     

# 50
Дидолино Heart Eyes Hug, оти та няма на хорото в Лондон           hahaha hahaha hahaha
Тия по новините пък, било станало преди седмица, че Вин Дизел щял да става татко, че аз ви го казах преди месец и повече даже  ooooh! ooooh! ooooh!                                     
кажи им на тия,че за нищо не стават...ти донасяш новините пресни пресни от Холивуд  hahaha имаш уше там  hahaha hahaha

# 51
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман, за темата  Heart Eyes Hug

# 52
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Щерко Heart Eyes Hug ма как бе...ти си видна клюкарка... Joy Joy Къде е тръгнало тва БТВ да се мери с тебе Grinning Grinning Grinning

Мичка май ще извърши продажба...тоя мноу е харесал колата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
Сис  Hug бе не е от това  hahaha не съм репила и си станах нормално,даже си пих 2-те кафета за разбуждане и ехеее след това нещо ме заболя  hahaha

# 54
  • У Диспансера ...♥♥♥
кажи им на тия,че за нищо не стават...ти донасяш новините пресни пресни от Холивуд  hahaha имаш уше там  hahaha hahaha
Добре, че не съм материалистка, инак сума пачки щях направя от това  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 55
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сис  Hug бе не е от това  hahaha не съм репила и си станах нормално,даже си пих 2-те кафета за разбуждане и ехеее след това нещо ме заболя  hahaha
То кат епидемия, аз, Гъбака, ся и ти  Mr. Green
Маман, те тия от БТВ, може и след седмица да го кажат ся по Нова го чух  Mr. Green
Айде дано я вземе маздакиса, ама тя толко екстри има как да не я харесаш  Crazy

# 56
Вере Hug Звезде Hug Биби Hug Релакс4е Hug Зизунки Hug Гери Hug Проф4е Hug Наде Hug Ирко Hug
Благодаря на вси4ки за пожеланията за успех с колата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На4и, много интелигентно мом4ето, оказа се 4е е и майни4ка, та пи4 от всекъде Party Много му хареса колата като купе, салон, возия и т.н и според мен е сигурен клиент на 99, 9% Peace  Каза 4е ще се обади в понеделник, защото тези дни ще продава неговта кола и ще из4ака да вземе парата. Ина4е много му хареса Peace

Таман си написах поста и мом4ето ми звънна да направим сделката утре Party Party Party Party Party
Ай да ми е 4естито bowuu Божееее как ми стана мъ4но за колицата сега Crossing Arms

# 57
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде Мичоно, стегни се, знаеш ли колко трудно се продава кола с такъв данък и бензинка на всичко отгоре, голям късмет че я продаде толкова бързо  Peace

# 58
Зизче леля, Hug Ирчеджъм, Hug Мимче Hug браво.
Ивчето ми се губи от вчера.
SET

# 59
Миме честито  Hug сега какво ще купуваш  newsm78

Сис каква материалистка бе  hahaha той мъжа ти милионер  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт