Отговори
# 585
отивам да папкам  smile3508 smile3508 ади гюле гюле

# 586
Премиерният за България турски сериал "Прости ми" (Beni Affet), който ще се излъчва
всеки делничен следобед между 14.30 и 16.00 часа, замествайки приключващото на 25 март (сряда) повторение на "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var). "Прости ми" се излъчва все още в Турция всеки следобед по StarTV, като към момента е показал над 700 епизода.  АБУ над700 епизода  Shocked кои актьори играят в него   ако знаете ?  http://serialiofbg.televisionbg.net/2015/03/blog-post_16.html

# 587
Премиерният за България турски сериал "Прости ми" (Beni Affet), който ще се излъчва
всеки делничен следобед между 14.30 и 16.00 часа, замествайки приключващото на 25 март (сряда) повторение на "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var). "Прости ми" се излъчва все още в Турция всеки следобед по StarTV, като към момента е показал над 700 епизода.  АБУ над700 епизода  Shocked кои актьори играят в него   ако знаете ?  http://serialiofbg.televisionbg.net/2015/03/blog-post_16.html
Никой не ми е познат Laughing

# 588
Самият Кенан Доулу - съпругът на Берен, наскоро разкри пред турските журналисти, че със съпругата си имат изключително добра новина, но все още ще я държат в тайна, докато нещата не се потвърдят. Странното, което предизвика смут и учудване у всички, е какво е това, което все още не е потвърдено. Според по-запознати и близки до звездното семейство, заради процедурата "инвитро", на която се е подложила Берен, голяма вероятност има тя да роди близнаци, но това все още не е било напълно сигурно, като до няколко седмици обаче вече ще е.  През изминалата седмица се състоя делото по развода на актьорите Вилдан Атасавер ("Млечният път") и Исмаил Хаджъоулу ("Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса"). След четири години и половина съвместен и щастлив живот, двамата любимци на зрителите от екраните избраха да продължат пътищата си отсега нататък отделно и вече официално и съдебно са разделени. Напомняме, че двамата се ожениха през 2009 г., а през лятото на изминалата 2014 г. за първи път имаше трусове във връзката им, като тогава все още и двамата не желаеха да се разделят, а да заздравят отношенията си, което обаче вече половин година по-късно явно не са успели да направят и именно заради това се е стигнало до развода. Двамата обаче винаги ще бъдат свързани, тъй като вместо пръстени, по време на сватбата си са решили да татуират на пръстите си имената си един на друг.  сайта http://serialiofbg.televisionbg.net/2015/03/247-24-9-15-2015.html

# 589
Булка Ноле пак ли е по нощите newsm78

# 590
В сряда на кортовете в Индиън Уелс ще излязат голяма част от най-добрите тенисисти в света, тъй като ще се изиграят всички осминафинални срещи при мъжете в тазгодишното издание на "BNP Paribas Open". На Централния корт ще видим играчи като Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович, Серина Уилямс и Кей Нишикори, а Анди Мъри ще открие програмата на корт №1.

Ето и как изглежда пълната програма за сряда:

Централен корт (започват от 20:00 ч.):
1. Кей Нишикори - Фелисиано Лопес
2. Симона Халеп - Карла Суарес Наваро (не преди 22:00 ч.)
3. Рафаел Надал - Жил Симон
4. Роджър Федерер - Джак Сок
5. Серина Уилямс - Тимеа Бачински (не преди 04:00 ч.)
6. Новак Джокович - Джон Изнър (не преди 05:30 ч.)

# 591
В сряда на кортовете в Индиън Уелс ще излязат голяма част от най-добрите тенисисти в света, тъй като ще се изиграят всички осминафинални срещи при мъжете в тазгодишното издание на "BNP Paribas Open". На Централния корт ще видим играчи като Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович, Серина Уилямс и Кей Нишикори, а Анди Мъри ще открие програмата на корт №1.

Ето и как изглежда пълната програма за сряда:

Централен корт (започват от 20:00 ч.):
1. Кей Нишикори - Фелисиано Лопес
2. Симона Халеп - Карла Суарес Наваро (не преди 22:00 ч.)
3. Рафаел Надал - Жил Симон
4. Роджър Федерер - Джак Сок
5. Серина Уилямс - Тимеа Бачински (не преди 04:00 ч.)
6. Новак Джокович - Джон Изнър (не преди 05:30 ч.)
  love001  love001  love001

# 592
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Мичка не спре да мучи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Немало да се качи в такъв клас кола....абуууу Shocked Shocked Shocked не помним да си се возила у Майбах или совалка.. Mr. Green
Среден клас кола винаги можеш да си купиш и стига муча Naughty

Ай честито отърваване и да утроиш парите Hug  bouquet Hug

# 593
Тая па Мичка не спре да мучи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Немало да се качи в такъв клас кола....абуууу Shocked Shocked Shocked не помним да си се возила у Майбах или совалка.. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 594

Кво се смееш ма Mr. Green мучи гачи е продала Ферари -2018г.
Верно, че Маздакиса беше арна колица....ама па чак па да е над среден клас Shocked айде моля, моля...

# 595
Миче.честита ти продажба  Hug Heart Eyes Гери,честито за изпита  Hug Heart Eyes

# 596

Кво се смееш ма Mr. Green мучи гачи е продала Ферари -2018г.
Верно, че Маздакиса беше арна колица....ама па чак па да е над среден клас Shocked айде моля, моля...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и мен за Рендето ше ми е жал Peace

# 597
То е ясно, че всеки го е жал за колицата кат се разделя с нея. Peace
Никой не успорва това...аз се изказах по отношение на Мичкиното изказване, че повече няма да се качи в такъв клас кола... Naughty  Верно, че е лимитирана серия за БГ, ама средна Peace

То по тая логика, аз що екстри имам на мойта да и теглим една боя, да я продадем и да ревнем безутешно с патлак в устата, че нема да карам поЙчИ такава кола... Laughing

Бана не...ше я шитнем кат мой си позволим по-хубава. Peace

# 598
То е ясно, че всеки го е жал за колицата кат се разделя с нея. Peace
Никой не успорва това...аз се изказах по отношение на Мичкиното изказване, че повече няма да се качи в такъв клас кола... Naughty  Верно, че е лимитирана серия за БГ, ама средна Peace

То по тая логика, аз що екстри имам на мойта да и теглим една боя и да ревнем безутешно с патлак в устата, че нема да карам поЙчИ такава кола... Laughing

Бана не...ше я шитнем кат мой си позволим по-хубава. Peace
Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 599

Хаха ще ме уморите двете с Ренката  Hug Сис,знаеш,че си те ловкам.  Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт