СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 743
  • 693
  •   1
Отговори
# 525
shmoksi, сестра ми беше с Matrix коша, само, че друг модел на Jane, но да ти кажа малко си беше тежичък, дори и аз като съм го носила. Тя роди със секцио и в началото, все викаше свекърва си да и смъква коша до колата. Живот и здраве и аз ще съм секцио, а на мен няма кой да ми помага да ми носи коша, а кошницата е по лека и затова сме избрали този вариант. Иначе Matrix-а е хубав, че е 2 в 1 и няма да мъкнеш двете- кош за новородено и кошница Simple Smile ММ много харесва и Epic-а на Jane, но при сгъването на шасито пада на гумите си и е по обемисто от Muum-а.
Дa, сaмият кош е тежък зa носене, но шaсито е много леко и лесно упрaвляемо. A и после с летния кош е стрaшно удобнa. Но и нa мен не ми се е нaлaгaло дa нося кошa. Живеем в кооперaция без никaкви стълби, излизaме нaпрaво с количкaтa. Единствено съм го вдигaлa дa го преместя в колaтa, но тогaвa нямaх личнa и винaги съм билa с ММ, тa той вършеше тaзи рaботa Wink
Много благодаря за инфото и на нас ни направи впечатление в характеристиките, че шасито е леко. Simple Smile

# 526
Жени,чувала съм от други майки,че чаят от копър много помагал.  Hug
Лично аз не препоръчвам Ганчев, моя позната работи там и ми е споделяла,че качеството определено не е на ниво.  Peace

# 527
Чaят от копър много ни е помaгaл зa колики, но зa сън не съм зaбелязaлa дa действa.

# 528
Гери...съжалявам много за случилото се Hug
 Besyto стискам ти палци всичко да бъде наред и да мине леко!!! Hug

# 529
Здравейте , момичета!! Днес бях на преглед и ще си имаме момиче. Вече съм в 17 седмица, видя се много ясно на екрана. Много съм щастлива, бъдещия татко и той много се радва. Може да ми сложите розово щъркелче.
Лека вечер !

# 530
Ние чакаме момче, така че може да че накиприте и мен със син щъркел Laughing

# 531
Дейзи, честитa девойкa Simple Smile
A нa Only God Can честит мъж Simple Smile

# 532
  • Драгоман
Жени,чувала съм от други майки,че чаят от копър много помагал.  Hug
Лично аз не препоръчвам Ганчев, моя позната работи там и ми е споделяла,че качеството определено не е на ниво.  Peace

Давала съм чай от копър за коликите - за това помага,  но не и за заспиване и спокоен сън. Тя нашата се е научила да си цоцка шишето с млякото, а залъгалка изобщо не иска и май ми беше грешката. Казват, че залъгалката не е полезен навик, но доста по-вредно е мисля да пие мляко нон-стоп цяла нощ и за бъбреците, и за зъбите!
   А за този чай дето Шмокси ми препоръча за сън(забравих му името) съдържа лайка, маточина и липа. Аз ги имам тези билки набрани лично от мен и изсушени и се чудя дали да не шробвам да й сваря чайче от тях, но незнам в каква пропорция да го направя и да сложа ли малко захар???  newsm78

# 533
Залъгалката може и да не е полезен навик, но мисля, че нищо по-полезно и по-ефективно не е измислено до сега  Laughing
Препоръчвам с две ръце. Осигурява спокоен сън и никакво нощно хранене.

# 534
Гери, много съжалявам. Пожелавам бързо възстановяване, а сила съм сигурна, че имаш в изобилие и можеш да си пример за много от нас.  Praynig

Момичета, аз имам малко глупав въпрос, днес ходих до поликлиниката за стерилна урина (още мъча е-коли) и забелязах, че се изморявам и задъхвам много  бързо -- да отида и да се върна ми трябваха четири почивки и 250мл кола Simple Smile По принцип нямам такива проблеми, много  съм енергична и сега не мога да се позная. Кг  не съм качила, напротив, 54кг при ръст 172. Забелявали ли сте подобна промяна при вас? В девети месец сигурно ще е нещо страшно...

При мен е същото положението, а коремът ми е по-малък от на повечето публикували снимки във Фейсбук.

Гери, съжалявам Sad

Беси, стискам ти палци. Бъди спокойна и вярвам, че всичко ще е наред!

Вчера бях на преглед - 18 г.с. и всичко върви по план според седмицата. Около 200гр., но не се видя пола, за което ще трябва да изчакаме до 2ра ФМ на 7.май.

Аз пък направих много сериозно възпаление на синусите. Ей така сякаш от нищото. Нито съм боледувала, нито съм настивала. Един ден започнах да усещам тежест над носа, после слезе и надолу към носоглъдкат. .. без сополи, без никакви други симптоми. На 4тия ден бях с такива непоносими болки тръгващи от челото та чак до зъбите. Не можех да дишам от болка. От там се почна преглед при УНГ, изследвания, които показаха възпалителен процес CRP-111 при норма 5. Антибиотик и сега вече имам надежда, че ще оцелея..
За пазаруване още ми е рано. Имам много неща и не смятам да купувам кой знае какво.

# 535
Здравейте мами. И ние сме към отбора на момчетата Simple Smile

# 536
Здравейте! Аз съм на 31 години от Шумен и това живот и здраве ще бъде второто ми детенце! Имам едно момченце на 8г. и половина. Термина ми е за 22 септември. Все още не се знае пола, но АГ има предположение за второ момченце.  Тъй като това реално е четвъртата ми планирана бременност ( две завършиха неуспешно) съм изпълнена с притеснения и страхове, както предполагам и другите от Вас, които са минали през такива болезнени събития. Тъй като от началото на 16 г.с. усещам бебето някак съм малко по-спокойна от преди. Чета Ви от самото начало, но поради суеверие и страх не смеех да пиша и да се включа в групата.Дори и днес имах някакви притеснения.. Аз съм в болнични от 9 г.с., тъй като лежах 10 дни в болница заради кървене.
Успех на всички и само положителни събития!

# 537
  • София
Гери, съжалявам за случилото се.
Беси, стискам палци всичко да е наред.

Момичета искам да питам майките с опит дали знаят за някакви чайчета за спокоен сън при малки деца и бебета, понеже моята много се буди и спи неспокойно, а после не ще да заспи,ако не й дам шише с мляко и така понякога изпива по 1, 5 до 2л. на нощ  ooooh! ooooh! ooooh! Някъде четох, че има такива чайове се продавали на Хип и Ганчев. Вашето мнение какво е и дали има ефект за спокоен и непробуден сън, ако сте ползвали!  Praynig Praynig Praynig
И моята принцеса много се буди. Мислех, че е от зъбките, но в един момент установихме, че спи по цяла нощ когато преди лягане я нахраним много добре. Яде зеленчукова или пилешка супа със сухари, някакъв десерт (каша или мляко с ориз или мляко с грис), после 180-210 мл АМ и спи без будене до около 7. Самоче сега имаме друг проблем - започнах да я приспивам вечер при нас и ако се събуди ме търси и иска пак при нас. Сутрин също ако искаме още малко да поспим я взимам. Много лош навик, но май засега нямам сили да се боря с това. Вечер ми е много приятно да се гушкаме, но ако можеше сутрин да не ни закача поне до 8. Simple Smile

# 538
Здравейте, момичета! От много време не съм писала, понеже се върнах на работа и не ми остава време.
Гери, съжалявам много, за това, което се е случило!:( Бъди силна! Голяма прегръдка!
Аз съм добре, но не съм ходила на преглед от 26.03. и ми се струва много време, все се чудя дали всичко е наред...знам, че притеснението не е добре, но съм си такава...
Вече ми личи коремчето и много се радвам.
На мен гаденето ми мина, повръщам от време на време, но без гадене, а на момента само повръщам.
Пожелавам ви здраве момичета и на вас и на бебоците! ГУШ!

# 539
  • Драгоман
Гери, съжалявам за случилото се.
Беси, стискам палци всичко да е наред.

Момичета искам да питам майките с опит дали знаят за някакви чайчета за спокоен сън при малки деца и бебета, понеже моята много се буди и спи неспокойно, а после не ще да заспи,ако не й дам шише с мляко и така понякога изпива по 1, 5 до 2л. на нощ  ooooh! ooooh! ooooh! Някъде четох, че има такива чайове се продавали на Хип и Ганчев. Вашето мнение какво е и дали има ефект за спокоен и непробуден сън, ако сте ползвали!  Praynig Praynig Praynig
И моята принцеса много се буди. Мислех, че е от зъбките, но в един момент установихме, че спи по цяла нощ когато преди лягане я нахраним много добре. Яде зеленчукова или пилешка супа със сухари, някакъв десерт (каша или мляко с ориз или мляко с грис), после 180-210 мл АМ и спи без будене до около 7. Самоче сега имаме друг проблем - започнах да я приспивам вечер при нас и ако се събуди ме търси и иска пак при нас. Сутрин също ако искаме още малко да поспим я взимам. Много лош навик, но май засега нямам сили да се боря с това. Вечер ми е много приятно да се гушкаме, но ако можеше сутрин да не ни закача поне до 8. Simple Smile
  Ами какво да ти кажа, пробвала съм всичко - да вечеря преди лягане по-обилно, да яде час-два, за да не би да й е тежко на корема, правим й киселото мляко гъсто, за да не би да е гладна, по-рядко и все едно и също! Според мен се буди заради навика да пие мляко, а не защото е гладна, но още от бебе така и не се научи да цока залъгалка, колкото и да я карах...  Sad Сега се чудя как ще е с новородено с колики и с нея, та те ще се будят взаимно  ooooh! И цяла нощ няма да има спане  #Crazy Сега ми се буди по 5 пъти на нощ и сменявам 2 пъти памперси, често преобличам заради пропуснал памперс и така  Tired

Общи условия

Активация на акаунт