СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 731
  • 693
  •   1
Отговори
# 570
Браво на твоите лекари, че са ти дали пробиотик, защото моят не го направи и май си докарах гъбична инфекция, което е почти сигурно при употреба на подобен антибиотик. Аз до сега такива бацили не съм лекувала и нямах представа, но на консултацията в четвъртък ще видим. За сега всички симптоми на гъбична инфекция изчезнаха, но най-добре да се пусне микробиология предполагам.

# 571
А за колко дни ти изписаха Зината? Защото терапията за различни болести е различна и имам спорове с фармацевта.

# 572
За седем дена и се изчисти бактерията. Ти колко дни още ще го пиеш?

# 573
За 10 дена ми е изписан, но ще го пия 7 по препоръка на фармацевт а а
 ми

# 574
Като каза, че почти половината време мина - и аз това се сетих онзи ден, и направо направо не мога да повярвам как отлетя това време.  Имам чувството че онзи ден си правих теста и си смятах дали съм 5 или 6та седмица ..

Wink

# 575
  • Ботевград
Момичета връщам се от втората ФМ с 372 грамов малък мъж Simple Smile Щъркела си остана син на 100%..Дребния е много добре с развитието..Огледахме много хубаво сърчицето и доки каза,че това е първото бебе което толкова добре позира със сърчицето и не само де  Laughing
Според мерките на пишока ще е надарен господин..При нормални мерки за 21г.с пишоците варират от 3 до 6 мм а на моя щурчо е 1.2см което според доктора е надарена работа Joy
Гледахме ръчички,крачета,бъбреци,бял дроб,мозък...абеее всичко..Като за 50 минутен преглед беше много хубаво и подробно Heart Eyes
Дребния се чешеше нещо и аз рекох "Е от какво ще се чеше там вътре" и доктора с насмешка ми отговори "От скука"  hahaha ..

# 576
Здравейте момичета  bouquet

besyto чакаме хубави новини да споделиш Simple Smile

/_мама_ честито ти момченце! Simple Smile Къде я прави ФМ?

И аз др седмица съм на втора ФМ ..чакам я с нетърпение. Днес бях на консултация , и  съм +5кг от началото Blush  вече доста ми личи коремчето..много му се кефя  Blush

Хубава и успешна седмица ви желая! Simple Smile

# 577
Здравейте мили мами. Чета Ви от самото начало, но незнайно защо чак сега сега се реших да пиша Simple Smile
За информация: от София, на 28г., С първо бебче в 20 гестацонна седмица. Термин 3 септември. След втората ФМ стана ясно, че чакаме малка госпожица Grinning. Ще бъда доволна да ме включте и във Facebook страничката, за да следя за евентуални срещи с мамите от СФ.

# 578
  • София
За момичетата, които искат да се присъединят към ФБ групата, по-добре е да пишете направо лично съобщение на Vanina_87 (нали тя е администратор?), така има вероятност да няма отговор на молбата ви.

Jen4eto, много се радвам, че сте имали спокойна нощ! Дано все така да е. Ще запомня това средство, дано не се налага с второто де  Simple Smile
Аз по-нататък ще споделя какво бях чела за коликите, което не знаех първия път.
_Mama_, браво за хубавите новини  Simple Smile

# 579
Здравейте,
днес и ние ходихме на 2 ФМ, бебо е добре, огледахме всичко подробно, като започнахме с пола разбира се Laughing. Имаме потвърждение, не 100%, ами 101% мъж, така беше застанал милия, та чак снимка му направиха hahaha, няма как да се обърка човек като погледне Joy Иначе тежим 355гр и както каза док, колкото 3 шоколада и половина Joy

# 580
За момичетата, които искат да се присъединят към ФБ групата, по-добре е да пишете направо лично съобщение на Vanina_87 (нали тя е администратор?), така има вероятност да няма отговор на молбата ви.
Ами аз съм и писала лично съобщение преди 2 седмици, но все още не съм добавена. Явно не е влизала тук във форума и не е видяла съобщението newsm78.

# 581
  • София
Момичета, само Ваня ли може да добавя хора? Ако няма възможност да следи темата май трябва още някой/и да може, за да не се получава така, не е приятно. Не съм в час с опциите по администрирането.

# 582
  • София
Само админ на група може да добавя и изключва хора.

# 583
  • София
besyto, стискам всичките си палци за теб!  Praynig Praynig Praynig

Jen4et012 - знаеш ли че сега се присещам, моята лична ни беше изписала един сироп - хомеопатичен детски, КИЕТЮД за деца с леки смущения в съня. Не си спомням конкретния повод, по който го е била изписала, но сигурно се е будел по никое време или не е искал да заспи??

Аз и сега си имам една опаковка за всеки случай. Мине-се немине се - ММ си пийва от сиропчето. То е с билки така че не пречи, вярвам.

Иначе, да си се отчета Wink

По въпроса за килограмите - аз не съм качила, ходих на преглед в петък. Но и стартоеите ми кг не са никак малко
И пола не видяхме. Бебчето мисля че хълцаше, тъй като правеше едни такива симетрични движения с тялото си.

Wink

КИЕТЮД даваше и една майка от групата ни за 2012. Не знам дали имаше ефект, но други не смееха да го дават, защото съдържа татул.

# 584
Момичета, само Ваня ли може да добавя хора? Ако няма възможност да следи темата май трябва още някой/и да може, за да не се получава така, не е приятно. Не съм в час с опциите по администрирането.
Зависи от настройките, които е направила на групата. Ако е задала да ги добавя само тя, то член на групата не може, а има и вариант да се зададе да се добавят и от членове на групата. Не знам случая какъв е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт