За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 177
  • 965
  •   1
Отговори
# 375
Абсолютно същото правят и жените, които забременяват и раждат детето си при положение, че още в самото начало бащата е казал, че няма да поеме отговорност към детето и си бие шута. Значи и тези жени целенасочено лишават децата си от баща като избират да ги родят, знаейки, че ще си ги гледат сами.
А ти кво предлагаш-да го абортират ли?
Пък и може после да се омъжат пак за някой свестен и приличен мъж, който да стане втори баща на детето. Проблем?

Може да, може и да я сгази кола на пешеходна пътека и тогава детето остава сам-самичко.
И току виж го осинови Елтън Джон и детето почне да тъне в разкош и култура. Тогава старта му в живота ще е много по-добър от този на другите сираци...

# 376
  • Куциндрел

Цеца-айде сига-децата съм нападала... Laughing
Измисли нещо друго моляяя
Баш такова правиш, ко да си измислям?
Ей така, индиректно, през типа им родители ти вече ги определи тези деца.
Готино е да хапеш невинния, нали?

# 377
Един филм,много подходящ за темата,да го гледат тези,които са пропуснали-има защо:)
"The kids are all right"-Анет Бенинг ,Джулиан Мур и Марк Ръфало в главните роли

# 378
Герри постави много добър въпрос, който, мисля, всяка съфорумка може да си зададе:

Искате ли да ви осинови Елтън Джон?

Аз, май, не бих отказала... за малко.

Джо, сложи анкета.  Laughing

# 379
Свободата на словото дава ли право да се дават квалификации на килограм без никакво покритие?

Циганите са крадливи,
гейовете ще развратят децата,
бежанците носят болести,
мюсюлманите са терористи

# 380
  • София
 Наистина ли? Според мен е изключително остроумна. А и много хубаво е нарисувана - виличката има автентично изражение на  женичка, а Ножа е пълен традиционалист - няма как да разбере, че двете клечки просто нямат нужда да бъдат вкарвани в обичайните роли... но са перфектни за хранене.

Не са. Wink

# 381

Айде сега, милиарди хора се хранят с тях без проблем, не били.

Свободата на словото дава ли право да се дават квалификации на килограм без никакво покритие?

Циганите са крадливи,
бежанците носят болести,
мюсюлманите са терористи

Това е парадокса на съвременното общество. Властимащите искат да наложат прекалено бързо културни ценности каквато е толерантността, без обществото да е достатъчно културно. Как си мислят че ще стане, не знам.

# 382

Цеца-айде сига-децата съм нападала... Laughing
Измисли нещо друго моляяя
Баш такова правиш, ко да си измислям?
Ей така, индиректно, през типа им родители ти вече ги определи тези деца.
Готино е да хапеш невинния, нали?

Нормално е децата на двама бащи да не знаят какво е да имаш майка..Това е констатация-не е хапане. Ти ако си се почуствала ухапана от мен, то извинявай... Wink

Пак ще ти кажа-децата на двама гейове, ползващи СМ обикновено са богати и поради тази причина не може да се извади заключение как точно и какво им се е отразило. Парите компенсират.
А на богаташите във всички времена почти всичко им е било позволявано. Ако трябва и дете да си купят -ще си го купят....

Циганите са крадливи,
бежанците носят болести,
мюсюлманите са терористи

Загоряла си да прочетеш горните квалификации и като никой не ги пише и ти си ги пишеш сама???
 Joy

# 383
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Циганите са крадливи,
бежанците носят болести,
мюсюлманите са терористи
Вярванията и убежденията не е нужно да имат покритие, това всеки го знае. Аз мога да вярвам, че съм новата Грейс Кели, нищо, че покритие нямам никакво. Мога и да го твърдя (във формата "Вярвам, че приличам на Грейс Кели")- имам свободата на това. Вашата свобода се изразява в това да ми се смеете, но не и да ми казвате "Ууу, виж се пък ти, не приличаш на Грейс Кели, мълчи там" Laughing

# 384

Нормално е децата на двама бащи да не знаят какво е да имаш майка..Това е констатация-не е хапане.

Констатация е до тук. Ако развиеш мнението си от други постове, то вече е оценка. Simple Smile

Какво стана с моделите, които децата научават от бащите и майките си?

# 385

Скрит текст:
Циганите са крадливи,
бежанците носят болести,
мюсюлманите са терористи

Това е парадокса на съвременното общество. Властимащите искат да наложат прекалено бързо културни ценности каквато е толерантността, без обществото да е достатъчно културно. Как си мислят че ще стане, не знам.

Точно там идва момента на възпитанието и образованието.
Не може да очакваш толерантност и разбиране от невежи.

Герри нали се разбрахме че имате сходни възгледи с ВВП, може би е време да го закачиш на профила си

# 386
  • София

Това си е техен проблем. За мен не са и имам и държа на правото си да го кажа.

# 387

Ами още са си там-в семейството.
За теб защо тези модели представляват проблем че така ти бодат очите?

Герри нали се разбрахме че имате сходни възгледи с ВВП, може би е време да го закачиш на профила си
ВВП е?
И с теб не си спомням да сме се разбирали за нещо..

# 388

Циганите са крадливи,
бежанците носят болести,
мюсюлманите са терористи

да, дава им право.
?са е как реагират нормалните хора - според мен с натискане на  бутона "отписване" от тази тема, която просто се дави в тесногръдие и невежество.

# 389

Ами още са си там-в семейството.
За теб защо тези модели представляват проблем че така ти бодат очите?

Никакъв проблем не са. Но след като се дават в подкрепа на аргумент, то аз попитах за повече конкретика в какво се изразяват.

Общи условия

Активация на акаунт