За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 180
  • 965
  •   1
Отговори
# 360

Преподлага, че и ти, и аз имаме хетеро родители. Как така при този равен старт сме толкова различни? А, ако някой тръгне да ни показва и отклоненията... едва ли ще ни намери много еднакви. newsm78
Не съм чак толкова убедена че сме пък чак толкова различни.

А да лишиш целенасочено едно дете от баща или майка, защото искаш да имаш "семейство", защото всички имат е тъпо...
Явно гейовете които искат деца от СМ "на всяка цена" първо мислят за собственото си его и после какво ще правят с детето. То все някак ще порасте -ясно е.
Хубавото е, че това "На всяка цена" е доста скъпо начинание и само богаташи биха могли да си го позволят. А там вече парите ще компенсират липсите... Mr. Green ясно е.

Няма как този модел да стане масов. Винаги тези хора ще са малко на брой и затова и изследванията какво се случва с психиката на такива деца няма да са показателни...

# 361
Iris04 - ти ми налагаш цензура на въпроса ли?
Ти ми определяш в момента какво мога да питам и какво не? Така ли?
Та, ти ми нарушаваш свободата на словото.

Никъде не съм проявила грубост.
Да виждаш емотикони или друго?

Свободата на словото е и въпрос на възпитание,
достатъчно хора от форума ме познават и лично, така че нямаше нужда да се правиш на интересна  Mr. Green

Не всички живеят като щрауси.

Чакам скоро да ме попиташ и дали съм ромка или поне еврейка  
Иначе остава някак еднопосочен интереса ти и може да си помисля нещо  Heart Eyes

# 362
  • София
Много по-добър пример е Уитни Хюстън, вкарана насила в правия път и като следствие съсипването на живота и, дрогата и всички последствия за детето и расло в хетеросреда
Мда бе-тя хетеросредата върви в комплект с дрога нали?
А гейовете не са и чували за тези субстанции нали?
Ти ми кажи,
докато е била с "най-добрата си приятелка" въобще през ум не и е минавало за дрога и разбиваше всякакви рекорди с албумите си.

Много знаеш ти, какво й е минавало през ума икакво не.
Точно в САЩ никой няма никакъв проблем да се обозначи като обратен, особено пък в артистичните среди. Нито близките му, нито обществото ще го заклейми.

# 363

А да лишиш целенасочено едно дете от баща или майка, защото искаш да имаш "семейство", защото всички имат е тъпо...

Подмина въпроса ми за женски и мъжки модел, които децата научават от родителите си. Да приемем, че единствено родителите са фактор, въпреки че не са.

# 364
Много по-добър пример е Уитни Хюстън, вкарана насила в правия път и като следствие съсипването на живота и, дрогата и всички последствия за детето и расло в хетеросреда
Мда бе-тя хетеросредата върви в комплект с дрога нали?
А гейовете не са и чували за тези субстанции нали?
Ти ми кажи,
докато е била с "най-добрата си приятелка" въобще през ум не и е минавало за дрога и разбиваше всякакви рекорди с албумите си.

Много знаеш ти, какво й е минавало през ума икакво не.
Точно в САЩ никой няма никакъв проблем да се обозначи като обратен, особено пък в артистичните среди. Нито близките му, нито обществото ще го заклейми.

Да попитаме Риана, тя поне е жива,
защо остана с насилник толкова време,
а така и не си призна за Кара Делевайн 

# 365
  • Куциндрел

Преподлага, че и ти, и аз имаме хетеро родители. Как така при този равен старт сме толкова различни? А, ако някой тръгне да ни показва и отклоненията... едва ли ще ни намери много еднакви. newsm78

Явно гейовете които искат деца от СМ "на всяка цена" първо мислят за собственото си его и после какво ще правят с детето. То все някак ще порасте -ясно е.
Хубавото е, че това "На всяка цена" е доста скъпо начинание и само богаташи биха могли да си го позволят. А там вече парите ще компенсират липсите... Mr. Green ясно е.

Няма как този модел да стане масов. Винаги тези хора ще са малко на брой и затова и изследванията какво се случва с психиката на такива деца няма да са показателни...
Ама те и другите не са толкова различни от нас. А и да ти кажа, различаваме се с теб. Може би си приличаме в цапнатото в устата...
А какво ще кажеш на семейства, които на всяка цена искат n на брой деца, а после децата им мизерстват?
Не е толкова лесно да се намери СМ, така че повечето си остават само с желанието си за деца.
Масов няма да стане, няма всички да станат хомосексуални, нали?
Има доста хора с повредена психика, според нашите представи, по-голямата част от тях не са деца на хомодвойки.
Не става с тази логика, Гери, липсва в нея обективност, произтичаща от незнание..

# 366
  • София
защо остана с насилник толкова време,
а така и не си призна за Кара Делевайн 

Поради същата причина, поради която го правят милиони жени като нея - от мазохизъм и непреодолимо влечение към насилника. А и тя е била материално независима и за разлика от много други женици, ако е искала, винаги е можела да го напусне.
Ти откъде знаеш за Кара Делевайн, след като не си е признала?
Да не ти го е подшушнала Риана?  Laughing

# 367
Нищо лошо не виждам в това гей-двойка да отглежда дете. ..
Женски/мъжки пример.... то толкова се оплетоха тези понятия вече, че и в хетеро двойките никак не е лесно да се определи ... примера де.

# 368

Не става с тази логика, Гери, липсва в нея обективност, произтичаща от незнание..
Напротив-когато няма достатъчно информация става с теория. Иначе отричаш науката изцяло.
А когато става въпрос за обществени науки, то информацията е особено ценна, за да се позволи нещо в едно общество. Иначе си остава на ниво експеримент.
И децата на тези семейства са част от този експеримент.
Поради тази причина едни държави са позволили въпросния експеримент, други не са . И в двата случая има аргументи.
Но един от аргументите на позволяващите е именно, че този модел няма как да стане масов и ако има лошо влияние върху тези деца, то ще е ограничено. А пък и тези семейства са обикновено богати, та ..както казах-парите компенсират доста липси... Mr. Green

# 369

Абсолютно същото правят и жените, които забременяват и раждат детето си при положение, че още в самото начало бащата е казал, че няма да поеме отговорност към детето и си бие шута. Значи и тези жени целенасочено лишават децата си от баща като избират да ги родят, знаейки, че ще си ги гледат сами.

Не Алексче, Кара, напоследък доста споделя Simple Smile

# 370

Напротив-когато няма достатъчно информация става с теория. Иначе отричаш науката изцяло.
А когато става въпрос за обществени науки, то информацията е особено ценна, за да се позволи нещо в едно общество. Иначе си остава на ниво експеримент.

Е има стотици изследвания в тази насока.

# 371
  • Куциндрел

И децата на тези семейства са част от този експеримент.
Поради тази причина едни държави са позволили въпросния експеримент, други не са . И в двата случая има аргументи.
Аз пък не мисля, че ще са по-ощетени от други деца/не всички деца/. Не мисля, че и старта на всички деца е равен.
А нападайки децата по този начин, Гери, е грозно. Ти от сега им слагаш табелка - неравностойни и ощетени за цял живот. Да не говорим, че половината са неродени Петковци.
Екпирименти много и постоянно. Даже се сещам за един, които трае вече доста години в почти целия свят, но не е обект на тази тема.
И ще добава - аз нормлани хора рядко срещам, всеки си е с програмата, а да не говорим, че голям процент от хората все има за какво да се сърдят и укоряват родителите си.

# 372

Абсолютно същото правят и жените, които забременяват и раждат детето си при положение, че още в самото начало бащата е казал, че няма да поеме отговорност към детето и си бие шута. Значи и тези жени целенасочено лишават децата си от баща като избират да ги родят, знаейки, че ще си ги гледат сами.

А ти кво предлагаш-да го абортират ли?
Пък и може после да се омъжат пак за някой свестен и приличен мъж, който да стане втори баща на детето. Проблем?

Цеца-айде сига-децата съм нападала... Laughing
Измисли нещо друго моляяя

# 373
  • София

Не случайно споделя едва напоследък, защото няма кой да я опровергае, а евентуално, и да я съди за клевета.

# 374
А ти кво предлагаш-да го абортират ли?
Пък и може после да се омъжат пак за някой свестен и приличен мъж, който да стане втори баща на детето. Проблем?

Защо не?
Може да, може и да я сгази кола на пешеходна пътека и тогава детето остава сам-самичко.

Не случайно споделя едва напоследък, защото няма кой да я опровергае, а евентуално, и да я съди за клевета.

Не знам Риана да се е преселила във Вечните ловни полета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт