За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 26 112
  • 965
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дори без да съм изгледала съответният филм - не смятам да си губя времето - ще кажа, че гей двойките в природата (разбрахме се, че изключваме хомо сапиенс) определено НЕ ПРАВЯТ секс за забавление. Те просто са "гей" и затова нямат поколение. Hug

Не знам. Не съм специалист, за да правя заключения. Казвам само какво са установили хората, които изследват животните:
1. Че правят секс за удоволствие.
2. Хомо двойки отглеждат поколение (намерено по един или друг начин).

Нещо май не се разбираме тук?
1. Посочи ми, моля, научни доказателства, че животните правят секс за забавление. Линкът, който си пуснала, не доказва това.
2. Нямам против ако гей двойка намери дете, да си го отгледа (определено е по-добре за едно дете да расте в гей двойка, вместо в дом за сираци). Но гей двойката да си "произвежда" свои деца? Thinking

# 436
П.С. Бих искала да чуя примери за животински видове, които правят секс за забавление, със съответните научни доказателства,

Оф, не се сърди, но ми омръзна да давам ликове заради мързела на друг. Искаш да кажеш, че в Гугъл нищо не ти излезе на английски ли? Въобще направи ли си труда да видиш? Как зададе търсенето? Аз имам резултати за пони четири вида още. Търсих и на немски, четири източника изброих за минута. Сори, но участваш ли в дискусия, потруди се малко сама. Иначе много смело хвърляш невярни твърдения, че и настояваш, моля ти се. Wink

# 437
  • София
П.С. Бих искала да чуя примери за животински видове, които правят секс за забавление, със съответните научни доказателства,

Оф, не се сърди, но ми омръзна да давам ликове заради мързела на друг. Искаш да кажеш, че в Гугъл нищо не ти излезе на английски ли? Въобще направи ли си труда да видиш? Как зададе търсенето? Аз имам резултати за пони четири вида още. Търсих и на немски, четири източника изброих за минута. Сори, но участваш ли в дискусия, потруди се малко сама. Иначе много смело хвърляш невярни твърдения, че и настояваш, моля ти се. Wink

Защитата на дадена теза, е работа на защитаващия я. Аз дадох линк към моята теза. Сега очаквам линк от вас - за животни, които правят секс за забавление. Разбрахме се вече, че сексът между гей двойки не е за забавление, а пак за размножаване. НО, просто нямат поколение след него. Очаквам доказателства за противното.

# 438
  • в морето до колене
Искаш да кажеш, че в Гугъл нищо не ти излезе на английски ли?
Че то и на български да зададеш търсене, ще ти излязат поне няколко читави линка...

Разбрахме се вече, че сексът между гей двойки не е за забавление, а пак за размножаване. НО, просто нямат поколение след него. Очаквам доказателства за противното.
Кога си се разбрала и с кого, че ми стана интересно? Аз лично с никого не съм се "разбирала" за такова нещо.

# 439
 Така си и знаех, не си търсила нищо. На мен ми е все едно ти какво знаеш и твърдиш и какво не, Popule; да не съм се регистрирала с образователна цел. Важно ми е аз да съм информирана Simple Smile

# 440
  • София
Така си и знаех, не си търсила нищо. На мен ми е все едно ти какво знаеш и твърдиш и какво не; да не съм се регистрирала с образователна цел. Важно ми е аз да съм информирана Simple Smile

Това да го приемам като "Не мога да подкрепя тезата си с нищо, обаче все нещо ще кажа" ли? Wink

Разбрахме се вече, че сексът между гей двойки не е за забавление, а пак за размножаване. НО, просто нямат поколение след него. Очаквам доказателства за противното.
Кога си се разбрала и с кого, че ми стана интересно? Аз лично с никого не съм се "разбирала" за такова нещо.

Докажи твърдението си, щом не си се "разбирала с никого за такова нещо".

# 441
Това да го приемам като "Не мога да подкрепя тезата си с нищо, обаче все нещо ще кажа" ли? Wink

Не не означава това. Много си мързелива и нищо няма да ти дам като информация. Аз също отделих време все пак и изчетох доста материали. Все наготово не може!

# 442
Дали на някой му харесва или не, гей двойките с деца са факт и ще стават все повече. Всеки опит за забрана е обречен на неуспех, а и безмисен според мен. А и аз не разборам какво го бърка някой, че друг спи с индивид със същия пол или има деца или няма деца. Щом като има жени, които доброволно стават сурогатни майки и други, които доброволно стават родители не виждам проблем.

# 443
Нещо май не се разбираме тук?
1. Посочи ми, моля, научни доказателства, че животните правят секс за забавление. Линкът, който си пуснала, не доказва това.
2. Нямам против ако гей двойка намери дете, да си го отгледа (определено е по-добре за едно дете да расте в гей двойка, вместо в дом за сираци). Но гей двойката да си "произвежда" свои деца? Thinking

Нямам какво да ти доказвам, казах, че съм гледала документален филм, ако проявяваш интерес следи тези канали и ще получиш доказателство, често дават на тази тематика или е част от филм за даден вид.
В момента не разполагам с време, за да се поровя, но като попадна ще си запиша името и ще ти го пусна на ЛС  Peace

В темата, доколкото схванах говорим за това дали е редно или не гей двойка да отглежда деца заедно, това коментирам и аз, не да са физически те и двамата.

# 444
Нямам какво да ти доказвам, казах, че съм гледала документален филм, ако проявяваш интерес следи тези канали и ще получиш доказателство, често дават на тази тематика или е част от филм за даден вид.

Нали не твърдиш, че Discovery Channel, National Geographic и Animal Planet са източници на научни доказателства? 

# 445
  • София

Не не означава това. Много си мързелива и нищо няма да ти дам като информация. Аз също отделих време все пак и изчетох доста материали. Все наготово не може!

Това ще го приема като "не мога да подкрепя тезата си". Сори, ама тогава защо въобще коментираш? Аз четох темата внимателно до сега и не видях никъде доказателство за това, че животните правят секс за забавление. Смея да го твърдя. Дори ще ти приведа доказателства, които отново са хипотетични - само хората и може би? делфините и някои маймуни?, правят секс за забавление. Обаче:
...there is a difference between humans and animal in this aspect though. Animals other than humans have no awareness that their sexual activities are connected with reproduction: They engage in sex because they're biologically driven to do so, and if the fulfillment of their urges produces a physical sensation we might "pleasure," it isn't the least bit affected by the possibility (or impossibility) of producing offspring.

От тук: http://scienceline.ucsb.edu/getkey.php?key=1132

# 446
  • в морето до колене
То докъм средата на миналия век и за "забавлението" и "удоволствието" от секса при хората не са се намирали особено много научни доказателства.  Tired

Осне това наличието и/или отсъствието на научни тези също може да е манипулативно и донякъде да прилича на плаващи пясъци.
Както имах възможността да кажа по-назад в темата - достатъчно дълго и с научни аргументи са поддържани тезите, че негрите, евреите, жените или бедняците са непълноценни индивиди от вида хомо сапиенс. Трябва ли сега и за това да пускаме линкове...

Мисля, че е достатъчно наличието на свобода на словото, за да можеш да кажеш ти, Popule, че гейовете се противопоставят на природата.
Няма да ни убедиш, обаче. Явно и ние теб няма да убедим в обратното.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 12:53 от мячик

# 447
Нали не твърдиш, че Discovery Channel, National Geographic и Animal Planet са източници на научни доказателства?  

Гледала съм го на документален филм, не знам брои ли се за научно доказателство.

Не съм се задълбочавала да проучвам от кого за направени и дали са оформени като научен труд.
Нито имам какво да доказвам на някого. За себе си го приемам за нормално в природата, защото не мисля, че животните "играят" пред камерата. А дали друг го приема или не, това си е негово лично усещане  Simple Smile

# 448
Ама ако искате и да интервюираме някои животни, те най-добре ще ни кажат! Simple Smile

# 449
  • София
Не съм се задълбочавала да проучвам от кого за направени и дали са оформени като научен труд.
Нито имам какво да доказвам на някого. За себе си го приемам за нормално в природата, защото не мисля, че животните "играят" пред камерата. А дали друг го приема или не, това си е негово лично усещане  Simple Smile

Чакай, чакай малко сега. Какво е това, което намираш за нормално?
Гей двойките в природата ли? Това твърдение никой на го оспорва. Оспорвам това, че гей двойките в природата правят секс само за забавление и давам доказателства, че хомосексуализмът в природата служи като контрол на популацията, просто, защото гей двойките в природата не произвеждат поколение. Следователно се пита в питанката, защо хората нарушават природните правила? Thinking И следователно достигам до извода, че хомо сапиенс е природна девиация в природата и изненадва дори самата нея. Следователно си позволявам да прокарам тезата, че може би, хомо сапиенс са единственият "свръхинтелигентен" разум във Вселената. И казвам - леле мале! Милиони години еволюция и накрая - ние?!

Общи условия

Активация на акаунт