АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
0033 - Честиа госпожица, да ви е жива и здрава!  baloni baloni baloni

Ние днес минахме прегледа за разкритие, по думите на АГ-то имам 1 пръст разкритие и се очаква тази седмица да се родим  Party. Ако не - в понеделник сутринта отивам и каза, че ако имам 3-4 см разкритие направо там оставам. ММ вече е леко ошашкан  Rolling Eyes

# 646
0033 честита Александра. Да ви е жива и здрава и да наддава бързо!
Днес наистина си имаме рекорден брой бебоци Simple Smile

# 647
  • София
0033 ехаа честита Александра. Да вие жива и здрава и скоро да се гушкате.

Amy_lee те всички тръгнаха към родилното и нас ни забравиха  Sad Confused хайде взимайте ни! искам и аз Simple Smile

# 648
  • Перник
Честита Александра на мама 0033! Бързо да наддава и скоро да се приберете вкъщи!   bouquet

# 649
  • София

Един следобед да не вляза и вие ще оспамите темата с бебета! Simple Smile
5 бройки за днес!

0033 да ви е живо и здраво сладкишчето!

Sunny, точно си мислех за теб тия дни. Надявам се всичко е ок при вас  Hug

jasmin - благодаря за чудните обяснения!
Аз почнах чинно да си записвам разни съвети, кой каквото дойде, за лекове и бързо възстановяване след раждането  Hug

# 650
  • София
Ех, благодаря, момичета!
Много сте мили!
Ще се включа по- късно, като се добера до компютър.
Честито и на другите мами!

# 651
Честита Александра на мама 0033
Да расте здрава и скоро да си се гушкате щастливи у дома  bouquet

Ясмин, и от мен имаш едно голямо благодаря за споделеното Hug

Рози, прекрасна идея за записването. После ще знам към кого дасе обръщам за съвети Grinning Crazy Hug

# 652
Пето бебеее  Hug  Честито дъщеричка на мама 0033, жива и здрава   bouquet  Моята голяма кака беше с почти същите мерки с 50 гр. и 1 см. по мъничка.

Jasmin мерси за съветите   bouquet

# 653
  • София
0033, да ви е жива и здрава Александра!   bouquet
Ще чакаме разказ от теб и Рони, че вие сте голяма изненада! Simple Smile

# 654
Честито мамчета  Hug
Здрави и щастливи бебета!

Доктора днес на нас ни каза, че скоро няма да се ражда и че според него ще си изчакаме датата за секциото. Болките били от разтягане на мускулатурата. Бебчо не е голям - около 2500,  та се очаква и ние да сме от финните.
Как сте с нервите последните дни? Аз 8 несеца бях кротуша, а два дена не си намирам място и всичко ме изнервя...

# 655
Честито, нови мамчета!

И аз днес бях на поредния преглед бебка е 2,510кг, а съм в 35г.с+2 дни, според док е супер. И уж вече няма много място вътре при мама, а е тооолкова активна...мале,малее  Grinning

И преди малко пак повърнах та станах 77,300гр, а сутринта на прегледа 80,600гр ... в чудо се виждам с тези бременности значи  Sad

# 656
Честито на всички мамчета  Hug
При мен положението е някакво странно-от 3-4 дни ми се гади почти по цял ден.Гледам да ям по мъничко, но пак същата работа, но поне не съм повръщала все още.Утре дано се сетя да питам АГ-то от какво може да е.
Мойта бебка днес е много активна-място не може да си намери, ту отляво издува коремчето, ту отдясно.На моменти подскачам, защото някой движения са доста болезнени (или поне се надявам да е от движението, де ха-ха)

# 657
Поздравления и пожелания за здраве и късмет на всички бебчета и увереност и спокойствие на мамите!  Praynig
Аз си мисля, че малкото човече както върви по-голямо ще се роди края на март, но според АГ на прегледа преди една седмица - нямало признаци. От вчера обаче ми се появи воднисто течение, не обилно, но често и се чудя дали това не е постепенно изтичане на водите Thinking Аз иначе съм супер спокойна и даже багажа още не съм прибрала в куфара и имам още дрешки за пране. Дано все пак от толкова спокойствие не изпусна момента да отида в родилното навреме  Shocked

# 658
Момичета, благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug

За нас също беше много голяма изненада. Ще разкажа в скрит текст повече за раждането.
Скрит текст:
Снощи след като си легнах доста бързичко заспах, но към 3:30 много започна да ме боли до такава степен, че едвам дишах от болка, тръгнах да стана да отида до тоалетната и в мига щом се изправих водите шурнаха като чешма. Много се изплаших, добре, че милото все още не си беше легнал, веднага го извиках, набързо събрахме някои от нещата които ми трябват за болницата, обадихме се на док и тръгнахме, в колата болката се увеличи многократно когато слязохме видях, че по краката ми се стича кръв и буквално изпаднах в паник, когато влязохме док вече ни очакваше, веднага ме качиха горе, пуснахме да чуем тоновете имаше ги, но слаби, веднага започнахме подготовка за спешно секцио. Първоначално ми сложиха  спинална упойка, но тя не ме хвана и се наложи да ми сложат пълна. Пъпната връв се е била увила около врата  на бебка, беше се нагълтала и с околоплодна течност, сложиха я и в кувьоз,  но вече е добре, следобед я извадиха. Все още нямам кърма, но се надявам скоро да слезе. Надяваме се до петък да ни изпишат...

# 659
  • Бургас
Честито на новите майки! Толкова са много ,че не мога да ги запомня Simple Smile Да са им живи и здрави децата!
0033,ти какво направи бе жена? Аз мислих да правим организация за 03.04 да ходим на Айко. Ама нищо де, ще се срещаме в Морската с количките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт