АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Имам предчуствие за някои мами - за раждане - Шльоки, Бенджи, Елица, Кротка, Естелитка, Джеска и Иси биси. Все си мисля, че съвсем скоро ще родите мами, незнам защо....
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А не сме се разбирали така! Докато не дойде април никакво раждане при мен!
На 31.03 съм на благотворителна постановка на театър - Чудеса Чудесии или Чудния свят на приказките - по мотиви на Андерсенови приказки - банкови служители играя благотворително, за да съберът средства за подпомагане на болни деца в неравностойно положение!

# 361
  • Пловдив
Шльоки ще ви разочарова хаха, няма никой още. Скитосвам по улиците, все едно не ми е термина  Joy Даже се чудя как да изнудя мъжо, да отидем до баба ми на село  Joy
 Иначе си ви чета всеки ден, но няма нищо интересно покрай мен, а и си имах мъж цяла седмица (само ми се мотка из краката и пречи  Grinning )

# 362
Шльоки, ако отидеш до село и ще родиш ☺️
Една колежка беше ходила до село да види дядо си, пребра се, излъска банята и вечерта роди😄😃 а днес ми се похвали, че пак е бременна 😍😍 ще си има породени дечица, след няколко неуспешни ин витро, което е супеееер!

# 363
Честита Първа Пролет  newsm35  Оттук нататък само слънчеви дни  Party

Последните няколко дни ми е такова спокойно, изобщо нямам никаква настройка за раждане   Simple Smile

# 364
  • Пловдив
Трябва да се пробва и това хаха. Иначе - разходки, секс, ананаси, стълби, миене на баня, тоалетна и тнт - не помагат, пълна заблуда хаха. На това дете явно много си му харесва там вътре..никакви индикации за излизане. Иначе корема ми е паднал.. вече много се вижда и от горе като го гледам седи един щръкнал.. много му се забавлявам  hahaha

# 365
Момичета, и аз да се отчета... Simple Smile
Не ми се размина гинекологичния преглед, но за 37-ма седмица било нормално да се направи, а и контакциики си имам. Доки каза, че бебка се е смъкнала надолу и до седмица може да реши да излиза.
Багажа си стои в колата и само чакаме. Simple Smile
Честита пролет и от мен!  Heart Eyes Това време ми оправи настроението!

# 366
Момичета, я кажете какви са ви маниите за хапване.
Моята е препечена филиика /сухарче/ с червен пипер  Crazy Просто ми потичат лигите  Blush

# 367
Честита пролет  на всички   bouquet
Ще видим колко бебенца ще донесът щъркелите днес Wink

Вчера бях на запис и нямам мижава контракция, след толкова контракции през цялата бррменност, сега взе да й харесва къщурката на бебка  Crazy  Аз си имам дата, така или иначе, но не очаквах такова затишие!  Вчера сума ти време си прекарах в болницата, изследвания, среща с анестезеолог. Взе да ме дострашава, хем искам да си гушкам бебка, хем не ми се ражда.

# 368
ябълки, пасти, пица и пилешка супа, ама не знам дали е хубаво да ги споделяме, да не се дояде на някоя мама нещо

# 369
Честита пролет  на всички   bouquet
Ще видим колко бебенца ще донесът щъркелите днес Wink

Вчера бях на запис и нямам мижава контракция, след толкова контракции през цялата бррменност, сега взе да й харесва къщурката на бебка  Crazy  Аз си имам дата, така или иначе, но не очаквах такова затишие!  Вчера сума ти време си прекарах в болницата, изследвания, среща с анестезеолог. Взе да ме дострашава, хем искам да си гушкам бебка, хем не ми се ражда.

Carry, и аз изпитах подобно чувство вчера, понеже ходих на запис в болницата, където ще раждам. Самата обстановка ме накара да се замисля, докато си лежах на тонове, та и мен ме достраша, но като гледах родилите мами по коридора колко са щастливи реших, че съм длъжна да стискам зъби и да се справя!  Hug

# 370
Аз ям шоколадови бонбони, постоянно и по много, другото което ми се хапва са кроасани с какаов крем и като цяло всякакви сладки неща.

И мен ме е страх, особено след разкази на приятелки и на сестра ми, която беше много мила да ми разкаже всичко до най-малката подробност и през цялото време само намиляше, че мноооого боли. Идеше ми да я цапна с нещо тежко.

# 371
 Готови или не готови, ще трябва да излизат бебоците  Hug
Миналият път в операционна питах доктора мога ли да се откажа и да избягам!? Той човека каза, че няма проблем, ама нямам крака от упойката и ще ми е малко трудно  hahaha 

# 372
Хич не слушайте такива разкази, направо казвам да спрат и въобще не ми пука  Naughty
Е чак пък да е нещо, което да не може да се набави, не вярвам.

Рони, много се радвам за вас, вече се успокой, всичко ще се подреди.

Ах и честита първа пролет, мами!имайте повече  мухи в главата и пеперудки в корема! 1swing  Nature Sunny family

# 373
  • Sofia
Честита пролет, момичета!   bouquet

Готови или не готови, ще трябва да излизат бебоците  Hug
Миналият път в операционна питах доктора мога ли да се откажа и да избягам!? Той човека каза, че няма проблем, ама нямам крака от упойката и ще ми е малко трудно  hahaha  

Хахаха, как ме разсмя, Carry  Joy Joy Joy

И аз наблягам доста на сладкото и лютото, което до преди това не е било обичайно за мен  Joy Доста горчица си хапвам и най-различни сосове.

Рони, хич не ги слушай тия доборожелатели. Толкова е индивидуално всичко. Ще дойде и ще мине и замине раждането и ще си гушкаме бебоците и ще изпитаме най-голямото щастие на света!  Hug

Абе днес да не ни изненада някоя мама, от която по-малко очакваме  Laughing Гледам, че текат залози, то до края на деня има много време. Шльоки, този младеж нещо много се е заинатил значи  hahaha

# 374
  • София
На мен учудващо нищо не ми се яде. Такова ядене на сила никога не е било.
Аз от два дни си лежа, че ми се схвана кръста. Добре че има какво да се гледа по телевизията.
Като тръгнете да раждате ще си смените мнението за не искането. Аз от цялото предно раждане това помня - мисълта че всичко свършва и започва ново начало. Много е хубаво да спиш по корем и да правиш упражнения, сам да си обуеш обувките Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт