АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
ПаКрис, никакъв МД   Kiss

# 451
При нас консултацията с анестезиолог се заплаща допълнително (45 лв.), независимо че е в същата болница, в която ще раждам.

# 452
Момичета, нас ни задържаха още един ден в болницата. Абсурдно е, и ми е много криво. Но за един ден ще стисна зъби и ще издържа. Само да потвърдят, че всичко е наред. Плаче ми се, защото много се надявах да се прибечем днес у дома. А проблемът е идиотски,твърди се, че имам много кърма, а бебето е лакомо, и е преяло. Коремчето му се подуло, било сънливо, и не можело така да го изпишат. Все бях чувала за майки без кърма, ама като моя случай не бях.Ох, оплаках се!

Поздравления за бенджи, почнахте овнетата;)

# 453
Бенджи - Честито бебче Никол  Heart Eyes

За пръв път от две седмица спах като човек, легнах си раншко, раншко и се събудих към 11:30, явно двуседмичното безсъние си е казало думата, дори не съм ставала до тоалетната...
Сега се занимавам да нареждам на мъжете какво да носят към новата квартира и какво не все още...

# 454
Дидолино, Лансиноха е без отмиване Simple Smile

bouquet

# 455
Момичета, нас ни задържаха още един ден в болницата. Абсурдно е, и ми е много криво. Но за един ден ще стисна зъби и ще издържа. Само да потвърдят, че всичко е наред. Плаче ми се, защото много се надявах да се прибечем днес у дома. А проблемът е идиотски,твърди се, че имам много кърма, а бебето е лакомо, и е преяло. Коремчето му се подуло, било сънливо, и не можело така да го изпишат. Все бях чувала за майки без кърма, ама като моя случай не бях.Ох, оплаках се!

Поздравления за бенджи, почнахте овнетата;)
Има и други, като теб. На мен са ми правили ренгенова снимка на 6 дена, защото съм посинявала при кърмене. Предполагаемите диагнози са били макро сърце или сърце в дясно, а се е оказало, че съм много лакома и се давя при кърмене.

# 456
  • Бургас
Моника, аз предният път, когато раждах бях на консултация с анестезиолог с направление ,дадено от  АГ-то. Но бях с операция, не знам дали има значение. ЛЛ ми даде направление за кардиолог. Сега предполагам ще е същата процедура.

Честито бебе Никол! Нека е жива и здрава Simple Smile

# 457
Пред всяка манипулация изискваща упойка се прави консултация с анестезеолог. При пълна упойка се прави и рентгенова снимка на белите дробове. Колкото и незначитрелна да изглежда работата на анестезиолога, животът ви е в неговите ръце. Той дирижира оркестъра.

# 458
Zoribori, мерси за успокоението. По-добре се чувствам, че има с кого да споделя в нашата тема

# 459
Giada  Hug Ще устискате още един ден и утре живи и здрави ще се гушкате вкъщи , неприятно е , но няма как   bouquet

# 460
Zoribori, мерси за успокоението. По-добре се чувствам, че има с кого да споделя в нашата тема
Всичко ще е ок. Не се притеснявай.

# 461
Честито бебче на Бенджи! Жива и здрава да ви е!   bouquet
paKris, за ОБ-София ли става въпрос? При кой доктор си?  Party

# 462
Пакрис, аз пък съм от супер доволните от МД Варна, вече 3то дете там ще раждам. Факт е, че за толкова години имат само един фал, който така или иначе е породен явно от скрито заболяване. По принцип частните болници са много по- изпълнителни и стриктни, защото тях ги гледат под лупа.
Факт е, че и там са привърженици на спиналната и епидуралната упойка, на по- късното прерязване на пъпна връв и т.н., защото имат добри анестезиолози.
Моят съвет е да отидеш там, където ще се чустваш спокойна, а не кой какво ти казал.
Когато раждах Виктория имаше седмачета в кувьози. Но ако има нещо притиснително ги транспортират в АГ. Това е, което аз знам.

ПС извинявам се за малко хаотичния пост, но едно мъниче не ме оставя на мира  Crazy

# 463
Момичета,възможно ли е да ми отложат секцио заради болно гърло?
Питам,защото лекарката спомена,че ако не удържа фронта може да ме отложат,защото болни не оперирали...

# 464
Гиада, стискай зъби само още ден. Ама наистина е идиотска причината - че то нас хич не трябваше да ни изписват в такъв случай. Моето хем повръщаше, хем го будих да яде, а на мен кърмата ми шурна на третия ден ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт