АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Маце, честито   bouquet Много хубава дата си е избрало бебето. Ейййй, аз те мислех, че една от първите ще бъдеш, а ти виж колко време издържа.  Party

# 691
  • София
Още една бройка има от сутринта Simple Smile
Тантан също е родила - Мира, 3.490кг, 50см

# 692
Хехехе, започна се и днес  Joy
Честита да е малката Мира и на мама Тантан  bouquet
Браво момичета- вие сте героини и щастливки. Бързо възстановяване и да ни разказвате Hug

# 693
  • Sofia
Айде, Мацееее, честито! Бъдете живи и здрави! Имах предчувствие, че днес ти ще родиш, нали и датата много ти харесваше. Не съм сбъркала     bouquet

0033, Ronnie.S, прегръщам ви момичета! Браво на вас, бързо да се възстановявате и скоро да сте си вкъщи с бебоците!  Hug

Честито Благовещение!

Ааа честито и на мама Тантан! Да е жива и здрава малката и много да ви радва!  Hug

# 694
  • София
Маце честит ти бебешор! Много се радвам за теб, най-накрая   bouquet Желая ви безкрайно много здраве и щастие!
Честито бебче и на мама Тантан   bouquet Много здраве и късмет   bouquet

Аз днес бях на преглед. Беба е 3250 и е добре, тонове, води всичко е ок Simple Smile  Heart Eyes Само че нещата си отиват пък към секцио, но здраве да е. Да ни е жива и здрава беборанка пък каквото такова.
Да ви кажа яко ме бият хормоните  Shocked като се качих в отделението за тонове и като видях бебешоците колко са мънички (все едно нямам дете и не знам) и като ме треснаха едни чувства  #Crazy акушерките се видяха в чудо - ревнах като магаре! От емоции от всичко ми избиха балансите и притеснение дали всичко с беба ще е наред, притеснение за операцията и за баткото и изобщо всичко  #Crazy Сега съм по-добре, поуспокоих се. Дано нямам повече такива кризи, вярвам че всичко ще е наред Mr. Green

# 695
  • Враца
Честито на Тантан и Мацето, каза си тя, че днес иска да е и ето на  Grinning

# 696
Честита да е малка Мира на мама тантан. Прекрасни мерки. Браво   bouquet Айде и Благовещенския бебевалеж започна. Момичетааааа, какво правите бе  Wink Някой въобще април ще ражда ли  Rolling Eyes
Вместо и аз да се включвам към тази групичка (не че искам, все още не искам) се занимавам с други глупости. Снощи докато ли лягах паднах от леглото  Close Пръста на крака ми доста пострада, днес ходих на ортопед да разбера дали е счупен като предварително заявих, че няма да си правя снимка и така. Превърза го към другия пръст. Само че като паднах си ударих леко и корема. Досрамя ме да се обадя на доки и да го питам дали нещо може да стане на бебето. Нали е всеизвестно, че бебето в корема е достатъчно защитено. Ама тръгнах да си се вайкам, те нали сега водите са значително по-малко. Дали и в девети месец е достатъчно защитено и тн. Та такива неща покрай мен.

# 697
Честити, щастливи и благословени да бъдат бебчета и мами - Карина на мама dennis, Филип на мама Елица, Раян на мама ЕlvanH, Теодора на мама Didolino, Божидара на мама maria8621, Велина на мама Ronnie.S, Александра на мама 0033, Мира на мама Тантан и сладко момченце на мама Мацето   bouquet Heart Eyes newsm76 smile3504 ylinfant newsm07 1crib newsm59 Party Time newsm18 ura Tada family Flowers Four Leaf Clover newsm46!

Това е хубава тема и тези дни са прекрасни, дано имаме още такива хубави новини!

# 698
  • Варна
Ехххх Съни, абе човек, пази се повече.... няма му нищо на бебето. Ти не се ли подпря на ръце?

Карамел - и аз сънувах моя бебок така, прозрачен кореми го видях ка се протяга - телцето крака и ръчички, беше много яко. Беше се одупил.

Честито на Мацето и Тантан.  Hug  

# 699
Уж се подпрях, аз не паднах по корем, странично го ударих. Обаче да ти кажа сега куцам и ще ми е трудно да се поразходим.

# 700
Появи се и един от най-дългоочакваните бебоци в темата - честито Маце! Прекрасен ден си избра бебока - нека му донесе много късмет. Аз как си имах предчувствие и още вчера ви казах, че залагам днес да се роди - познах.   Laughing Ще очакваме с неърпение да се включиш с разказ. Heart Eyes  bouquet newsm68

Честито и на мама Тантан! Жива и здрава да е Мира и характера й благ като деня, в който избра да се роди!  newsm51

0033 и на мен ми се насълзиха очите от разказа ти.  Heart Eyes

*Карамел* Честита годишнина! Още много по 10 да се обичате с ТМ  Hug

# 701
Мацееее, браво и честито! Да ви е здрав и много щастлив момъка! Очаквам те с нетърпение с подрабности!  Hug
Тантан, честито и на теб! Да ви е жива и здрава бебешората!  Hug
Интересно ми е колко маймунки още ще изскочат днес ...  Thinking
0033, искрено ме разсмя с разказа си.  Peace
Рони, при вас май всичко се случва на педал ... Дано всичко е наред вече!  Peace
Сънииии, ти пък ... Едва ли му има нещо на бебчо, най-много да реши да излиза ...  Whistling

# 702

Сънииии, ти пък ... Едва ли му има нещо на бебчо, най-много да реши да излиза ...  Whistling
и аз вчера това си помислих особено след поредните контракции. Лежа и го чакам вечерта, обаче явно още не му се излиза.

# 703
Честито на Мацето и Тантан за бебчетата!    bouquet    passifier  babyuu
Да са живи и здрави, и много послушни! Чакаме още попълнения на този хубав ден!  Simple Smile
Точно преди седмица акушерката ме "засили", че до 2-3 дена ще родя, а аз още си чакам...само се оглеждам дали ми се е смъкнал корема, нощно време се будя да не би да имам контакции, хаха филмирала съм се! Имам още две седмици до термин, на бебка си й е добре на топличко май....  baby_neutral
През колко време ходите на тонове, мами?  newsm78

# 704
Здравейте всички!!
0033 за малко да се разцвиля от смях и рев на разказа ти.
Честито на Мацето и Тантан ,живи и здрави да сте и вие и бебоците.
Сега мога да си отдъхна вече,понеже тази нощ сънувах,че ми изтичат водите аз съм някъде на майната си от болницата и няма време. Майка ми само ме успокоява.
Сънувам и сестра ми бременна,че и тя ще ражда  Laughing Laughing
Даже да ви кажа честно като се събудих и се сетих Мацето колко се надяваше да е скоро и си викам дали пък не е родила...то така и станало. Много се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт