Женени от пръв поглед

• 59 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Като изключим калпавия монтаж в стил едно за краката - друго за главата и ненужната водеща. Предаването е на път да ме спечели.
Здравейте!

# 61
Хоп и аз с вас. Нали съм абонирана пред телевизора,та "сакън" да не изпусна и това предаване  Laughing. Интересно ми беше вчера,ама пък да ви кажа реакциите на вчерашната булка ми бяха в повечко. То едно вълнение,то едно подскачане.. Твърде инфантилна,все едно е на 5г и вярва,че е като в приказките. Ок,интересен експеримент,ок,имаш очаквания..ама тя вече все едно е на вълната "и заживели щастливо". Честно да си призная съм изненадана от кастинга. Мислех,че ще участват по-възрастни хора,ей така към 40,40+,просто защото това е възраст ,в която можеш да кажеш" търся и не намирам", а това да го кажат 20и няколко годишни хора ми е смешно. Най-малкото са дейни и могат да намерят доста по-лесно половинка

# 62
Хоп и аз с вас. Нали съм абонирана пред телевизора,та "сакън" да не изпусна и това предаване  Laughing. Интересно ми беше вчера,ама пък да ви кажа реакциите на вчерашната булка ми бяха в повечко. То едно вълнение,то едно подскачане.. Твърде инфантилна,все едно е на 5г и вярва,че е като в приказките. Ок,интересен експеримент,ок,имаш очаквания..ама тя вече все едно е на вълната "и заживели щастливо". Честно да си призная съм изненадана от кастинга. Мислех,че ще участват по-възрастни хора,ей така към 40,40+,просто защото това е възраст ,в която можеш да кажеш" търся и не намирам", а това да го кажат 20и няколко годишни хора ми е смешно. Най-малкото са дейни и могат да намерят доста по-лесно половинка

И аз се позачудих за възрастта им, младички ми се струват за етапа, в който няма къде да срещнеш някого. От друга страна пък са по-авантюристични, пък си трябва лека лудост според мен, за да се запишеш за такова "нещо"  newsm78

# 63
  • Бургас
Случайно уцелих предаването,но ми задържа вниманието . Познавам единия психолог, едва ли би си рискувал доброто име в професионалните среди с фалшив подбор и нагласени неща.
Хареса ми,наистина има неща излишни,на моменти камерата се чуди какво да снима,непрофесионално ми изглежда. Иначе първата двойка е добре нацелена, милите, ще делят моминската стая на момичето май,той не е ли в общежитие?

# 64
  • Berlin
Май, май. Simple Smile
На мен ми стана странно, че Светлана била сама 6м. и решила край, не мога да си намеря мъж, ще ходя в предаването. Тя на следващия ден ли е очаквала да си намери мъж след раздялата?
На Антония много й дойде адреналинът може би, чак аз се напрегнах, все едно е моята сватба. Mr. Green

# 65
За мен специално за този случай до авантюризъм прибягваш,когато вече нямаш друга възможност заради напреднала възраст или колкото и грубо да звучи заради физически данни. Не мисля,че някой от участниците има нужда да търси сродна душа по този начин

# 66
  • София
Мацето, т.е. той не ходи по кастинги и не в агенция за статисти, да речем? Laughing

Бе знам ли го  newsm78 човека има доста сериозна професия, един от най-добрите SAP консултанти в страната е. Добре изглежда, супер странно ми стана като го видях там. Ама знаеш ли ги хората какви хобита и страсти имат  Rolling Eyes

Мен тази девойка снощи ми беше ту мач. И тя и майка и си повярвали много. Все едно за любовта на живота си ще се омъжва. Поне не приличаше на Мини Драйвър след като я нагримираха и оправиха косата  Sunglasses

# 67
  • Бургас
Антония вярно доста инфантилно се държи през повечето време, но имам чувството, че малко са понагласили нещата с монтажа, да наблегнат точно на това. Не е глупаво момичето, какъв медал само показаха...Просто е открита, те за това и ги комплектоваха с Атанас-лика прилика са си.
И избраха тяхната двойка за началния епизод-усмивки, добра енергия.

# 68
Именно,Мацето,именно. И на мен реакциите им ми дойдоха в горница

# 69
  • Berlin
Абе, не знам. Имам една позната, която също така с подскоци, викове и усмивки се радва. Много ми е готино на мен, дори и да е нагласено, добре го играе. Simple Smile

# 70
На мен не ми е странна реакцията като такава,странен ми е поводът за нея. Не знам дали е нагласено или не,не това визирам . Говоря,че никой трезвомислещ няма да реагира така,най-малкото защото не знае за какво се радва. Радва се заради акта,че се жени наужким ли? Аз това не разбирам . Някак ми е като пренавита

# 71
  • Berlin
Нормално е да пренавита, това казвам. Явно натам й избива в такива моменти.

# 72
И ние го гледахме снощи и мъжът ми каза, че ако ние сме били участвали,психолозите никога нямало да ни съберат заедно като двойка. Иначе ми се струваха искрени снощните младоженци. Обаче определено булката в деня на сватбата не приличаше на себе си и младоженецът ще е доста изненадан като я види сутринта след сватбата. Бяха положителни, пожелавам им успех.  Peace
Според мен трябваше да разменят участниците в  другите две двойки, така събрани си мисля, че няма да им се получат нещата.

# 73
Аз разбрах,че брака си е абсолютно законен. Нормално е да се вълнува малко повече. Още повече ,че не знае какво я чака зад вратата. Peace

# 74
  • София
Абе аз за моя мъж дето познавам от 7 години не се вълнувах така като тя снощи. Ама има си такива хора. Хипер хепи.

Общи условия

Активация на акаунт