Женени от пръв поглед

• 59 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Esmee, няма нужда да кършиш пръсти... Laughing И ти да си, тези същите хора, ще обсъждат теб. Тая възвишена фраза, дето Елинор Рузвелт в момент на възвишеност е произнесла патетично, че: "Големите умове обсъждат идеите. Средните умове обсъждат събитията. Малките умове обсъждат хората." - е пълна боза, както впрочем повечето фрази, минаващи за велики. Те просто са такива, защото са повторени поне 100 пъти от разни хора, дето припадат по изказването на този или онзи и така слагат крила на думите му, ама това е друга тема.
Та такива сме хората, постоянно някой обсъжда някого. Wink

# 616
Съмнявам се ,че реално има сключен брак.Това е договор с много последствия.Ако единият почине другият му е наследник и т.н.Театър е церемонията а акт за брак едва ли има.В това съм убеден.
Ти може да си убеден, но справките показват друго! Simple Smile

# 617
дай инфо

# 618
  • Тра-ла-ла
На мен ми е интересно кои зодии са, но само на Светлана я разбрах Blush
И аз искам да разбера Mr. Green 

# 619
Жоро е овен според профила във Фейсбук, роден е на 12 април 1980

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 20:01 от Червенокоса Вещица

# 620
Жоро е овен според профила във Фейсбук
Оооо, ясно! Crazy Затова се заплеснах аз и единствено в него видях нещо стойностно... Flutter Laughing
Обречена съм просто! Овен ли е, край... Ако участвах в шоуто, щях със сигурност ад съм влюбена! Joy

# 621
  • SF
Esmee, няма нужда да кършиш пръсти... Laughing И ти да си, тези същите хора, ще обсъждат теб. Тая възвишена фраза, дето Елинор Рузвелт в момент на възвишеност е произнесла патетично, че: "Големите умове обсъждат идеите. Средните умове обсъждат събитията. Малките умове обсъждат хората." - е пълна боза, както впрочем повечето фрази, минаващи за велики. Те просто са такива, защото са повторени поне 100 пъти от разни хора, дето припадат по изказването на този или онзи и така слагат крила на думите му, ама това е друга тема.
Та такива сме хората, постоянно някой обсъжда някого. Wink

И аз ги обсъждам. Пръсти не кърша.
Ако се омъжа по този начин, естествено, че ще ме обсъждат. Щом ти казваш, че фразата на Елинор Рузвелт е боза, значи тя непременно е боза.
И с намигване ти казвам, че емоции се пише с две "и". С което отново потвърждавам, че не искам точно ти да си на моето мнение.
Мога ли да продължа да участвам в темата, Бижу?

# 622
Оооо, ясно! Crazy Затова се заплеснах аз и единствено в него видях нещо стойностно... Flutter Laughing
Обречена съм просто! Овен ли е, край... Ако участвах в шоуто, щях със сигурност ад съм влюбена! Joy
Позачудих се и аз дали да не участвам в някой друг сезон заради емоцията ама ми е минал срока на годност вече  Joy

# 623
  • Тра-ла-ла
Аз никъде не видях това инфо в профила му  newsm78 Ако зодията е вярна....колебаех се дали е Овен или Козирог(заради емоционалната обраност) Mr. Green

Значи Овен....лъскав фасон и голямо самочувствие, а зад него - мухльо. Ами не ме кефят Овните  Laughing

# 624
Мога ли да продължа да участвам в темата, Бижу?
О, каквото си искаш прави, да не си ми вкъщи, та да казвам можеш ли да правиш нещо или не можеш?!  Grinning
Верно ли не схващаш защо написах емоций? А акълий? Вица за оня дето товарил чугуний, защото направил забележка, че всъщност се казва алуминий, а не алумин знаеш ли го?

# 625
  • SF
Тези хора клети са участници в риалити формат и не е реалистично очакването, че няма да бъдат обсъждани из целия Интернет. Те са там по свое желание, за да бъдат обсъждани. Ами, грозни и прости са повечето, какво от това? Предаването акцентира върху личностни качества и взаимоотношения, какво означава ""подробности от направата на предаването"?

Е... "подробности от направата..."  - не как си разполагат камерите операторите.
Дали наистина не се познават (и одобряват взаимно) предварително участниците. Имам предвид, преди да се "запознаят" в ритуалната зала.
Дали наистина се женят, дали няма някакъв срок, в който да се одобрят, ако това не се случва предварително и евентуално след това да се бракосъчетаят по документи. Ей такива детайли разни.

# 626
То експеримента е по сценарий ,ама дадат малко повече ..................

Усетихте ли се вече, че експериментът не е с двойките, а със зрителите?  Laughing
Ако не сте, ще се усетите. А ако не се усетите... Какво пък, сефте.  Rolling Eyes

# 627
  • Луната ни пази
на мен не ми излезе нищо за светлана относно връзка.
Тая ..има нещо гнило в нея  newsm78
А дали имат хонорари или заради едната сватба ахахаха
ааа и 100% са се пробвали,няма начин
Просто след началото на предаването всички са си ограничили профилите и за това не се вижда. Иначе надолу като скролнеш публикациите си го има.

# 628
  • София
То експеримента е по сценарий ,ама дадат малко повече ..................

Усетихте ли се вече, че експериментът не е с двойките, а със зрителите?  Laughing
Ако не сте, ще се усетите. А ако не се усетите... Какво пък, сефте.  Rolling Eyes
Е, стига де.
Сега и като опитна мишка ли да се чувствам.

# 629
  • София
На мен Гергана изобщо не ми е красива в лице, има нещо странно в челюстта й. Мъжът ми каза, че прилича като да е от малцинствата. Антония има хубави черти, ако се постегне и поотслабне има шанс да стане красавица дори. Най-симпатична ми е Светлана.

Как Сийка, що да е експеримент със зрителите  newsm78 Според мен са истински историите. И сто пъти го предпочитам пред ББ и други подобни. Дори и да има фалш - всичко е красиво, романтично, оставя едно приятно чувство в зрителя.

Общи условия

Активация на акаунт