Женени от пръв поглед

• 59 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Тра-ла-ла
За анкетата....Коя двойка ще се консумира първа  Laughing Но предвид, че май е ясно...по-добре - коя двойка ще се консумира последна  Laughing

# 661
Отговарям ти :
Сватбите са заснети на 5.2. от там напред 5 седмици по договор са женени и снимани нон стоп (почти)
та на 12 Март са свършили  Crazy каквато са я свършили
все пак когато започва излъчването.. всичко трябва да е заснето по това шоу, много ясно , че които се е взел или се е развел или е оцелЕл
 Mr. Green

# 662
Значи Овен....лъскав фасон и голямо самочувствие, а зад него - мухльо. Ами не ме кефят Овните  Laughing
Любопитно ми е квалификацията мухльо от къде дойде newsm78? Не са ли изхвърляния такива крайни мнения,без да познаваш лично някой.
Ми не я кефят жената Овните! Laughing Малко стадно мисли така под общ знаменател Crazy ама какво пък, има си право на мнение.

# 663
  • Berlin
Т.е. накрая ще има ли нещо като решение - ти сега оставаш ли с него/нея или няма да го бъде? Ще видим ли продължение?

# 664
А кои са другите двойки, нали казаха, че са избрани 15? Или аз не разбрах правилно?

# 665
  • Тра-ла-ла

Значи Овен....лъскав фасон и голямо самочувствие, а зад него - мухльо. Ами не ме кефят Овните  Laughing
Любопитно ми е квалификацията мухльо от къде дойде newsm78? Не са ли изхвърляния такива крайни мнения,без да познаваш лично някой.

Тук е пълно с крайни мнения без да познаваме участниците Mr. Green Пък и аз изказвам мнение за мъжете Овни...конкретният - ще го видим.

Някъде в страниците назад написах какво мисля за Георги още преди да му узная зодията (тук могат да ме накълват всички, които смятат зодиите за глупости Mr. Green). Още по-преди това казах, че не би понесъл успяла и напориста жена. Той и сам си го каза на сватбата. Да кажем, че съм срещала сходни типажи и до тук нещата се припокриват. Понасъбрала съм стадо фенове Овни  Whistling

# 666
Мне! Нито стадния принцип ми е приоритет, обикновено съм единак; нито съм овен! Mr. Green

# 667
  • Тра-ла-ла
Мне! Нито стадния принцип ми е приоритет, обикновено съм единак; нито съм овен! Mr. Green
Съвсем друго имах предвид Simple Smile
Ти нали си го хареса Георги?!

# 668
От всички кандидати са отсяли 15 !
От тях са направили 3 двойки !!
Само това гледаме други будали няма Joy

# 669
  • София

Тук е пълно с крайни мнения без да познаваме участниците Mr. Green
И викаш,да не изоставаш... Mr. Green.

# 670
  • Тра-ла-ла
Тук е пълно с крайни мнения без да познаваме участниците Mr. Green
И викаш,да не изоставаш... Mr. Green.

Хвана ме  Mr. Green

# 671
Съвсем друго имах предвид Simple Smile
Ти нали си го хареса Георги?!
Аз боб няма да хвърлям, за да разбера какво си имала предвид. От това, което написа, стана ясно, че не те кефят овните като цяло както отбелязах. И че намираш Георги за мухльо.
А аз дали го харесвам, няма никакво значение, щото аз няма да се женя за него, нали?!  Laughing
И да ме прощаваш, може да ти се струва всякакъв човека, но точно мухльо просто не е.

# 672
Гергана ако излезе някоя хитра лъвица, Георги ще е като домашен любимец Laughing

# 673
  • SF
Темата ви е станала много грозна.

# 674
Ами...
Ако не беше така, щяха да заснемат сериите и да ги пуснат, след като е свършило всичко.
Но не. Подава се въдичката на опитните животинчета и после само се следят реакциите и коментарите. Тълпата иска това - готово, дава ѝ се. Тълпата очаква онова - хм, що пък да не ги изненадаме? И т.н.
Сценарият "се пише" в движение. "Младоженците" са просто участници в шоу, със съответните ползи за тях - хонорари или нещо друго, няма значение всъщност.
Обекти на "социалния експеримент" са само и единствено зрителите.  Simple Smile

Версията е интересна, но едва ли е вярна. Трябва доста време за монтаж, както и да се предаде по-рано епизода в телевизията. Ще им бъде много трудно да монтират ей така в движение и качеството ще е по-лошо от това, което виждаме. А и продуцентите на ББ са опитни, едва ли им е нужно да четат коментари, за да предвидят реакциите на публиката.

Общи условия

Активация на акаунт