Вежди - грижа, оформяне, растеж :) - 2 тема

• 150 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря!
 bouquet

# 676
  • Sofia, Bulgaria
Аз имам ето това от няколко месеца https://beautycosmetic.biz/images/product/deliaeyebrow-henna-0715.JPG, но нещо не мога да се престраша да го ползвам. Не знам как ще ми изглеждат веждите и да не съм смешна, ако станат прекалено тъмни. Ти ако си само заради няколко бели косъмчета мисля, че ще ти свърши работа.
Това с боята също е добър съвет, само че дръж няколко мин. Hug

# 677
Аз имам ето това от няколко месеца https://beautycosmetic.biz/images/product/deliaeyebrow-henna-0715.JPG, но нещо не мога да се престраша да го ползвам. Не знам как ще ми изглеждат веждите и да не съм смешна, ако станат прекалено тъмни. Ти ако си само заради няколко бели косъмчета мисля, че ще ти свърши работа.

аз го имам и съм много доволна, в началото резултата се задържаше за 4-5 дни, а сега за по-малко, може би трябва да си купя ново въпреки че това е в срок

# 678
Днес боядисах косата си и съвсем леко намазах веждите със същата боя. Преди това, обаче намазах кожата около веждите с мазен крем. Престоях с боята около 4-5 мин. Резултат - нямам бели косъмчета, а веждите изглеждат съвсем естествено.
Благодаря за съветите, момичета bouquet

# 679
Скрит текст:

аз го имам и съм много доволна, в началото резултата се задържаше за 4-5 дни, а сега за по-малко, може би трябва да си купя ново въпреки че това е в срок

И при мен пада бързо, за около 2-3 дни. Не знам от какво зависи, но понякога пада още същия ден като си махна грима и измия лицето. Друг път стои малко повече. Иначе като ходех на боя при козметик също ми падаше бързо, а на моя приятелка издържаше цяла седмица.
Днес в козметичния магазин гледах боя за вежди Titania и се чудя дали да не си я взема от нея, надявам се да издържа повече.

NoshtenYastreb, не мисля, че ще ти станат много тъмни веждите. Пробвай да стоиш по-малко време, например 5 минути и прецени дали ще е нужно да стоиш повече  thumbsup

# 680
  • Sofia
И при мен пада бързо, за около 2-3 дни. Не знам от какво зависи, но понякога пада още същия ден като си махна грима и измия лицето. Друг път стои малко повече. Иначе като ходех на боя при козметик също ми падаше бързо, а на моя приятелка издържаше цяла седмица.

Ле-ле, какви 2-3 дни, каква седмица? Simple Smile Като си боядисам веждите, цветът си седи бетониран с месеци – всъщност, докато косъмчетата ми не поопадат и не израснат нови на тяхно място.

# 681

Ле-ле, какви 2-3 дни, каква седмица? Simple Smile Като си боядисам веждите, цветът си седи бетониран с месеци – всъщност, докато косъмчетата ми не поопадат и не израснат нови на тяхно място.

Ти каква боя за вежди използваш?
Сутринта докато се гримирах и си оправях веждите си мислех, че всъщност аз търся ефект не толкова да ми оцвети косъмчетата, които са много плътни и тъмни, колкото да ми оцвети кожата и запълни празните участъци, защото в началото си веждите ми нямат еднаква форма. Та за това ми пада за 2-3 дни...  newsm78

# 682
  • Street of Dreams
Значи ти трябват сенки или молив

# 683
  • Sofia
Най-различни съм ползвала преди, но да уточня, че когато си ги боядисвах, целях изсветляване с няколко тона, защото бях с изрусена коса. Сега съм с червеникава и фризьорката ми всеки пък мацва малко боя и на веждите, и настина ми издържа супер дълго. Peace

# 684
  • Street of Dreams
Червени вежди? Flushed

# 685
  • Sofia
Е, с леко червен оттенък, не откровено червени, разбира се. Peace Колкото да се убие естествения студен пигмент на веждите ми.

# 686
  • София
И аз като бях в медените тонове мацвах за оттенък, косъма на веждите доста трудно се поддава, няма как да се получи наситено като косата Peace

# 687
Значи ти трябват сенки или молив

До сега винаги съм използвала молив, но кожата ми е по-мазна и някъде съм средата на деня почва да ми се размазва, а и сутрин рано много много не ми се занимава с рисуване на вежди. Лятото на морето и като цяло за плажа боята за вежди беше идеалното решение  newsm10

# 688
  • Sofia, Bulgaria
Оооо, щом казвате, че пада толкова бързо, ще го пробвам веднага в някой ден, в който няма да излизам. Аз си мислех, че стои минимум седмица и се притеснявах, че ако не стане хубаво ще е ужасно толкова време да се вея с грозни вежди, а и няма начин да ги скрия.

# 689
Да, боядисвам косата си в тъмно кафяво, почти черно. Веждите ми са почти същият цвят. Оксиданта е 6%.

Купи си оксидант за вежди. Седи се много малко, докато намажеш втората, измий първата.

Общи условия

Активация на акаунт