Вежди - грижа, оформяне, растеж :) - 2 тема

• 150 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Вдъхновена от мотивиращата забележка на Кикамора, че естествените ми вежди са безобразни, както и от трансформациите в тази тема докладвам, че съм забъркала в шише от стара спирала доза от безкрайно популярния в този форум домашен еластисайзър (рициново, бадемово, вит. А, глицерин) и мажа ли мажа (ефект никакъв!). Все още чета ревюта на префърцунени стимуланти, че не ми се дават пари за нещо с негарантиран резултат.

# 691
Агентура, недей, няма сми. Говоря от личен опит. Пробвала съм всичко. И като казвам всичко, имам предвид ВСИЧКО. Наистина те съветвам да направиш микроблейдинг. И пари ще си спестиш, и очаквания , и време.  Hug Hug Hug

# 692
И аз говоря от личен опит- успях да възстановя някогашните си вежди със стимуланта на Икаров и ЯЧМР(в хаотична последователност).

# 693
Поли, стимулант за вежди или този за коса? Дали ще е добър И за мигли?

# 694
Този, който е за коса. За мигли не зная, моите очи са доста чувствителни и избягвам подобни мазила.

Не казвам, че съм постигнала някакви гайтан вежди Grinning просто възстанових това, което ми е заложено по рождение. Да, сега пак запълвам с молив, защото повече ми харесват, но вече не се притеснявам да изляза навън "без вежди" Wink

# 695
Мерси!

# 696
За нищо, желая ти най-вече търпение Grinning важно е и да се скрие пинсетата, според мен Wink

Аз също много пъти съм мислила за микроблейдинг, но странното при мен е, че космите ми доста капеха при допир, дори избягвах по-твърди моливи и вероятно щях да завърша подобна процедура без нито един косъм.

# 697
  • на земята
Здравейте,момичета,не съм чела темата назад,но ще го направя.
Бихте ли ми препоръчала молив за вежди,но сух,да не се разтича и размазва.
Благодаря  bouquet

# 698
На АртДеко молива за вежди. В България ги няма пълните нюанси, но в Парфимо ги има. От там съм взимала преди време, още имам от молива. При мен няма никакво изчезване докато не го махна, а отгоре си рисувам веждите...

# 699
Някой има ли впечатление от молива за вежди на NYX?

# 700
  • на земята
На АртДеко молива за вежди. В България ги няма пълните нюанси, но в Парфимо ги има. От там съм взимала преди време, още имам от молива. При мен няма никакво изчезване докато не го махна, а отгоре си рисувам веждите...
Благодаря много ще го потърся bouquet

# 701
  • София
И аз говоря от личен опит- успях да възстановя някогашните си вежди със стимуланта на Икаров и ЯЧМР(в хаотична последователност).

Много полезно! Благодаря за споделеното!  bouquet Ще пробвам и аз. Засега ползвам молив на Катирс, преди съм ползвала сета за вежди на Катрис.Доволна съм. Но понякога ми писва и предпочитам всичко да си е естествно.

# 702
  • Sofia, Bulgaria
Някой има ли впечатление от молива за вежди на NYX?
Аз съм го ползвала. Не останах кой знае колко очарована, но аз не се справям много добре с моливите. Предпочитам спитала за вежди.
Иначе молива ми се стори траен колкото останалите, не се размазва, не е от най-твърдите, но не е и от меките. А бе общо казано, не видях кой знае колко големи разлики с други моливи, които съм ползвала. Пробвай някъде тестерче. Blush

# 703
Момичета отдавна не е писано по темата. Аз си оправих веждите с много редовно мазане на рициново масло.
Надявам се снимката да се е прикачила. За пръв път се опитвам.
Използвам и малко сенки за вежди и коректор под веждата.

# 704
Колко време ви отне?

Общи условия

Активация на акаунт