Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Във Варна къде мога да видя и "пипна" Mutsy Evo?
Виждала съм я в Хиполенд в гранд мол. Дори в момента има и намаление http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/mut … romo-komplekt-exo

Във Варна къде мога да видя и "пипна" Mutsy Evo?
Аз също съм я виждала в Хиполенд. Мисля че в повечето техни магазини я имат.
Ако не е налична там можеш да провериш в един магазин на Владислав, който е на 2 етажа. Мисля, че се казваше "Слънце". Количките са на втория етаж. Там също съм я виждала.

Благодаря, момичета   bouquet

# 211
Този хаук, който имам аз е от преди пет години, ползван е 2,5 г. и интересното е че въобще не скърца и както казах е много лека и вози меко, нищо че е с малки гуми. И всичко хубаво свършва до тук! Текстила е простоват и избелял, механизмите за закачане на кошовете са пародия, багажника е недостъпен, когато си с коша за новородено, спирачката е много твърда.

# 212
Аз се бях хвърлила на Хаук и слава Богу, че не си я взех в нашата отчетна няколко майчета се наиграха с тях и после купуваха друга. Пълни пръчки са, мое и не само мнение  Peace За тези пари има и по-добър избор.
За втората употреба колички съм скептична. Моя скромен опит е следния: харесах един Макларън, на снимките супер, по телефона, жената ми каза- бутан само един сезон без никакви забележки. Пристига, отварям то задните гуми изпилени и плоски( за един сезон  Thinking ) предните колела не се заключваха, нещо заяждаше механизма, дупки по тапицерията и там, където се сгъва сенника от що е протрито прозира, дупка на пазарския кош. На това му се казва изключително запазена количка, без забележки. Повече не повтарям, отивам в магазина и си купувам, да ми мирише на ново  Laughing Сега съм се спряла на Марк 2- 3,3кг, но още се почудвам дали ми трябва или да си бутам Солата.

# 213
  • Anywhere
Angel_dust ами разликата между Ретруса и Спидито е над 200лв, за някой родители това си е една кошара за бебето! Нищо, че Спиди вероятно е класи над другата, нооо понякога опира и до средства.
 А относно количките втора употреба най- добре да се види първо.  Преди години така по снимка не личеше, че сенника е избелял, но като дойде ми стана лошо.
Ако продавача не е коректен може да стане гаф. Но пък куриерите имат опция за тест, в най- лошия случай ще изгорите с куриерските Simple Smile.

# 214
  • София
pretty shy - говорим за среден клас все пак, ако е за най-евтините до 500 лв - друго, някой гледах, че питаше за колички до към 650-690 лв.
Втора ръка за количка - и аз бих държала да я видя, иначе трудно бих се навила, може би бих от ибей, защото там все пак има някаква застраховка и на кой да се оплачеш, ако нещата не са както трябва, обаче от бг сайт - нъц. Освен ако не е с опция за преглед и ако  пощенските не са си за сметка на продавача(евентуално с опция, ако я взема да влязат в цената на количката), но така гаранция никой няма да се навие да прати. Wink

# 215
  • Anywhere
Аз визирах Ретруса, той е под 500лв. А питащите се оплакаха, че коментираме колички все около 1000лв Simple Smile)). Дайте на първа страница да направим една селекция:
1. До 500лв
2. До 700 лв
3. До 1000лв.
4. Без ограничение  Crazy

# 216
  • София
Кой да каже в селекцията какво да се включи... нали трябва хора с опит да се включат...тук повечето пишещи сте избиращи без никакъв опит, а с нискобюджетни почти никой не се включва да споделя впечатления...предимно за средния клас, който е около 1000 лв...все пак за три в едно.
Още повече, че нещата се променят, та след няколко месеца-година тази селекция няма да е актуална...
Но ако искате направете - ще я добавя в следващата тема...

# 217
И аз съм се спряла на Danco Retrus, като затопли мисля да я видя и да я побутна на живо в някой магазин. Силно се надявам да не се разочаровам от нещо, защото съм влюбена в нея и не искам друга Simple Smile

dotmot , освен в този магазин виждала ли си я другаде?  newsm78
Пише Наличен в Магазин Слънчице и Магазин Espiro. Аз не съм ходила за сега по магазините, така че не мога да помогна..
Във Варна количката я има налична в магазин Слънце. Като рама, тегло, манавреност е перфектна. Тапицерията и шевовете не ми харесаха. На много места има обкантване с ластик, което също не ми допадна. Моделът, който гледах беше в цветове бяло и зелено. Може би на по-тъмните няма да стои толкова гадно. Аз лично на 99% отхвърлих тази количка като вариант. За мен лично има нужда и от допълнителна подложка. Матрачето е много твърдо. Няма помпа за гумите.

# 218
Колебая се между няколко колички-дайте съвет!

MUTSY EXO
MUTSY EVO
MAMMAS AND PAPAS Sola 2 i SOla 2 xt
Peg Perego Book Completo Pop up

Основно ми трябва компактно и лесно сгъване.Цената им е сходна като Exo е на хубава цена сега, но няма борд на лятната част и си мисля за някакъв универсален,другото че няма обръщаща седалка и гърба се държи на някакви колани, но пък е супер компактна и елегатна....

# 219
  • София
Ехо е много красива, т.е. точно елегантна, но някак е много  тежка за това, което е т.е. ако беше 7-8 кг, да кажем би ми харесала за голямо дете. Обаче за 12+ кг е прекалено орязана. Цената да не коментирам, че също ми е абсурдна, въпреки, че сега я има на някаква промоция 1197 с кош за новородено, чувалче, чанта и дъждобран... но пак й е много.

# 220
pretty shy Малко по-напред спомена, че един от вариантите ти за количка е M&P Mylo . Тъй като тя е моя хиляден окончателен избор  Grinning , но пък на живо не съм я виждала и бих искала да те помоля да споделиш впечатления ако имаш такива.  Peace

# 221
Аз години не бях поглеждала колички ( ясно защо) и изведнъж като почнах да разглеждам и бум- всички си купуват някакви танкове ( за мен) за по над 1000лв. Имам чувството, че такова нещо след годинката е съвсем тежко, но пък явно са модерни сега. И се чудя защо си мислите всички, че количките с по малки гуми возят ужасно? Пък има и разни средни варианти. Явно в мен има някаква повреда.

# 222
  • София
Sun.  - то не е от сега тази мода. Даже не знам мода ли е, но особено за първо дете всички  почти танкове търсят, които маакс след година почват да подменят.
И все е - по нашите разбити тротоари... не знам...но който каквото го влече в крайна сметка, реално ако няма да я дигат, все тая. Освен, че ще пълни и  2/3 от багажника едно такова животно...

# 223
M&P Mylo e доста тежка и някак тясна, в момента е намалена с 15%.На мен лично не ми хареса като характеристики и тегло.

# 224
  • София
M&P Mylo e доста тежка и някак тясна, в момента е намалена с 15%.На мен лично не ми хареса като характеристики и тегло.
Тя е 12 кг, ЕХО е 12,2-3 кг. Ево  и тя 12,6 кг...
Така погледнато по-добре буук или Сола.

Общи условия

Активация на акаунт