Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
И аз малко помощ да поискам. Търся количка, която да е висока - колиграмите не ме притесняват толкова. Не държа да е три в едно. Искам нещо с хубава лятна седалка и да мога да си монтирам кош за кола на нея. Спряла съм се на няколко модела, но може някой да предложи нещо по-хубаво. Бюджет - не мисля да давам над 1500

# 256
Много ви благодаря за отговорите. Излязоха и още изисквания и продължавам да търся.

# 257
Вижте какво намерих в нета http://www.pramcentre.co.uk/prams-and-pushchairs/prams/vib-prest … in1/27165#content като количките от преди 40 години Simple Smile е без камъните де  #Crazy

# 258
  • гр.Пловдив
И аз малко помощ да поискам. Търся количка, която да е висока - колиграмите не ме притесняват толкова. Не държа да е три в едно. Искам нещо с хубава лятна седалка и да мога да си монтирам кош за кола на нея. Спряла съм се на няколко модела, но може някой да предложи нещо по-хубаво. Бюджет - не мисля да давам над 1500

Кажи на кои модели си се спряла?

# 259

[/quote]

[/quote]

Спряла съм се на Jane Epic, Mamas and Papas Mylo и Cybex Priam. Mima Xari също ми е вариант

# 260
  • гр.Пловдив

[/quote]

Спряла съм се на Jane Epic, Mamas and Papas Mylo и Cybex Priam. Mima Xari също ми е вариант
[/quote]

Всичките са еднотипни,на мен най-ми харесва МИМА-та и ми се струва,че е най-добрия вариант от изброените от теб,поне като е гарга да е рошава Mr. Green

Коша й е най -широк за разлика от МИЛО-то на който е пълна пародия,за шасито  пък да не говорим... Laughing.

# 261
  • София
На мен никак не са ми еднотипни имат огромна разлика и това е летния кош - заради него бих избрала cybex или mylo. Единствената тъпня е с този внос на сайбекс в момента. Само че не съм сигурна, че с хубавата си седалка ще е под 1500.

# 262
Ако търся проходима, маневрена количка на средна цена бих взела тази http://www.minimod.bg/10199/quinny-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B … k-fast-black-2013
и една тема с мнения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329251

Ето я и на още по-добра цена.

Възхищавам се на търпението на Angel dust да пише в тази тема. Помня я откак аз търсех количка за моето второ момче преди 5 г.  Mr. Green Мога да я подкрепя в много от съветите, които дава на майките първескини. Наясно съм с объркването им.
За широките седалки мога да кажа следното. С второто дете позвах Муци транспортър. Има завидно широка седалка. Не, не ми беше съвсем ОК в първите месеци. Когато бебето беше малко - на 6 и още не беше съвсем стабилно седнало непрестанно се свличаше я наляво, я надясно в седалката.

# 263
Здравейте мами  Hug И аз съм в издирване на идеалната количка  Simple Smile От известно време ви следя и виждам ,че давате много полезни съвети,надявам се и на мен да помогнете.Аз съм от малък град и в близост до града има 3 магазина в които мога да оглеждам колички,но избора е доста ограничен.Висока съм 175см и искам количката да е по висока за да ми е удобна,както на мен така и на бебчо,да е здрава и практична.Искам да е с хубав и комфортен кош за новородено,седалката за 6 м+ да има напълно легнало положение и да изглежда добре,също да е удобна. Бюджета ни е до 1100лв.

# 264
  • Варна

Ако харесвате Cybex Priam трябва да погледнете другия вариант на Jane - Muum
Според мен двете са като близнаци, единствено разликата е, че на едната тръбите на шасито са единични широки, а на др. двойни тесни.

# 265

Ако харесвате Cybex Priam трябва да погледнете другия вариант на Jane - Muum
Според мен двете са като близнаци, единствено разликата е, че на едната тръбите на шасито са единични широки, а на др. двойни тесни.

Ако Cybex Priam е с височината на Jane Muum, значи ще се откажа от нея - ниска ми идва. Priam още не съм я зърнала на живо, но като качество поне според мен двете не могат да се сравнят.

Angel Dust, съветите ти наистина са много полезни, поне за хора като мен, които не могат да вземат решение Simple Smile за Priam в момента е на много добра цена в Раятойс. Шасито с гуми по избор е 840, а луксозната седалка 470. Общо двете са малко над 1300, коетл за мен си е супер цена ! Ако я внесат у нас преди да родя и ми хареса, бих я взела

# 266
 Здравейте! Можете ли да публикувате линк или сайт на официалния вносител на  Mutsy. Търся да закупя  кош за новородено, но цветовете, които ми предлагат в няколкото магазина, които обиколих не ме устройват.   bouquet

# 267
# 268
  • София
 Bloomie - имам лошото чувство, че когато я внесат цената ще е нормалната вече....
А скейт на пег перего? Въпреки, че идея нямам още продава ли се... Ти висока в смисъл - висока дръжка ли търси или висока - бебето да е високо?

# 269
Здравейте мамита, изчетох всичко тук, но все пак ще питам. От София съм, все още не ми е времето да мисля за количка, има време до октомври дай боже всичко да е наред, имам свободно време, поне да ги проуча. Дайте ми някакви съвети за количка, първа бременност ми е и нямам идея каква количка да избера. Термина ми е през октомври, така,че 3 в 1 ли да бъде. От каква до каква възраст се ползват. И най-важното удобството на бебчето. Не съм кифла, количките на Stokke, някой ползвал ли е, едва ли не ги харесват само защото, уж само кифлите ги избирали. Предполагам, че и когато започна да разглеждам  по магазините ще се ориентирам, но и Вашите съвети са от голямо значение. Кое по точно да следя при избора на количка?Благодаря!  newsm78 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт