Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 894
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
това е Mutsy Eхo

# 196
Във Варна къде мога да видя и "пипна" Mutsy Evo?
Аз също съм я виждала в Хиполенд. Мисля че в повечето техни магазини я имат.
Ако не е налична там можеш да провериш в един магазин на Владислав, който е на 2 етажа. Мисля, че се казваше "Слънце". Количките са на втория етаж. Там също съм я виждала.

# 197
Аз много харесвам шасито на евото ама летния кош не може нещо да ме грабне. А па мен той ми е важен колкото и шасито.

# 198
Здравейте Simple Smile Ние все още не можем да изберем количка. И тъй като тя ще ни е подарък искам да е на по - ниска цена. В тази връзка искам да Ви попитам какво мислите за количките на Hauck ? Гледах моделите им Малибу и Маями.
 Другата, която ми харесва е на Mutsy Evo, като в момента има промоция в Райа Тойс за 1000 лева, което ми се струва много, но ако количката си засклужава, може и тя да е.

Какво бихте ме посъветвали? Simple Smile Предварително Ви благодаря  Hug  bouquet и mutsy evo... Няма място за сравнение mutsy е много по-качествена и удобна, hauck обаче е много лека и вози малко по-меко. Ако искаш пиши ми на лични, има вариант за mutsy да си я вземеш по-изгодно!
В момента ползвам и hauck Malibu

# 199
# 200
  • София
Някой знае ли къде в София може да се види на живо Cybex Priam. Знам, че Рая Тойс са вносители и ходих до техен магазин и я нямат. Като попитах продавачката за модела ме изгледа сякаш й говоря на китайски. Каза само "Ние нямаме всичко дето има на сайта".  Ако някой случайно е гледал количката някъде, нека сподели, за да не обикалям всички техни магазини Simple Smile
 newsm78

Bloomie преди седмица я видях Cybex Priam в магазина на Рая Тойс на бул. Черни Връх.

# 201
За борда не съм се замисляла дали ще е задължителен.  newsm78

Едната количка, в която отгледах дъщеря ми, нямаше борд и никога не усетих липсата му. С нея ползвах и лятна количка с борд, чиято функция беше от време на време да си вдига краката върху него. Никога не се е хващала и подпирала на борда.
Сега със сина ми отново ще използвам наличните 2 колички + новата лятна Heart Eyes, която също няма борд.

# 202
Ако някой иска да види Cybex PRIAM в момента е налична в София в магазин Рая в "Галакси Трейд Център" на бул. Шипченски проход №18.

# 203
  • Helsinki / Sofia
Здравейте, насочили сме се към Chicco Activ3 3в1. Някой с отзиви от тази количка? Предварително благодаря!

# 204
За Praim ходих точно в Галакси Трейд Център преди два дни и ми казаха, че я нямат, но може пък да са я заредили.

# 205
Здравейте Simple Smile Ние все още не можем да изберем количка. И тъй като тя ще ни е подарък искам да е на по - ниска цена. В тази връзка искам да Ви попитам какво мислите за количките на Hauck ? Гледах моделите им Малибу и Маями.
 Другата, която ми харесва е на Mutsy Evo, като в момента има промоция в Райа Тойс за 1000 лева, което ми се струва много, но ако количката си засклужава, може и тя да е.

Какво бихте ме посъветвали? Simple Smile Предварително Ви благодаря  Hug  bouquet и mutsy evo... Няма място за сравнение mutsy е много по-качествена и удобна, hauck обаче е много лека и вози малко по-меко. Ако искаш пиши ми на лични, има вариант за mutsy да си я вземеш по-изгодно!
В момента ползвам и hauck Malibu

И кзкво ти е мнението за hauck-а? И на мен ми е допаднала като модел и като цена,но досега не съм получила отзиви  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Поля, и аз питах за нея, но мнения засега няма  Sad Изглежда ми хубава количката и на мен и е на хубава цена,ама да видим дали някой няма да каже повече  Grinning

# 206
И аз съм се спряла на Danco Retrus, като затопли мисля да я видя и да я побутна на живо в някой магазин. Силно се надявам да не се разочаровам от нещо, защото съм влюбена в нея и не искам друга Simple Smile

# 207
И аз съм се спряла на Danco Retrus, като затопли мисля да я видя и да я побутна на живо в някой магазин. Силно се надявам да не се разочаровам от нещо, защото съм влюбена в нея и не искам друга Simple Smile

dotmot , освен в този магазин виждала ли си я другаде?  newsm78

# 208
  • София
Ако търся проходима, маневрена количка на средна цена бих взела тази http://www.minimod.bg/10199/quinny-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B … k-fast-black-2013
и една тема с мнения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329251

За хаук малибу - съседката имаше такава, докато беше с коша за новородено  звънеше по съседите да й помага някой със слизането и качването(имаме стълби до асансьора), понеже не можеше да я обгърне и хване, да я дигне...е такава робия на количка - мерси. Иначе коша й за кола  е  по-добра алтернатива за мен от много други тип чиполинки, бертонита, динота, данчота и други  странни марки.

# 209

dotmot , освен в този магазин виждала ли си я другаде?  newsm78
Пише Наличен в Магазин Слънчице и Магазин Espiro. Аз не съм ходила за сега по магазините, така че не мога да помогна..

Общи условия

Активация на акаунт