За психолозите и семейните терапевти

• 55 844
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Вчера обсъждахме темата отново и естествено не било сега момента - неясно защо и кога ще настъпи. Затова днес си записвам час за индивидуални консултация .... пък той, когато се накани ...

# 106
Alena, по тази причина аз мислех, че тези интензивни консултации ще са по-добър вариант. Да ги замъкнем за 1/2 или един ден и да има някакъв ефект, защото и аз се опасявам, че дори да отидем веднъж, няма да повтори. Моят мрази да се рови в себе си...
На тази статия попаднах днес-напълно съм съгласна с нея и непрекъснато повтарям тези неща, но без особен успех.
Съществува ли идеалният партньор?
http://www.gnezdoto.net/izkustvoto-na-lubovta/2078-syshtestvuva- … -idealen-partnior

# 107
  • в 1001-та нощ
Не искам да е идеален - само ще ми докара комплекси за малоценност  Mr. Green

Нека си е несъвършен, но одялкаме малко конфликтните точки  Mr. Green

# 108
Алена, мога да препоръчам друго име. Много бях доволна и имаше ефект. Peace

# 109
  • в 1001-та нощ
Разбира се - ще се радвам да споделиш Simple Smile Сама ли ходи или с него?

# 110
Тя работеше и с двама ни, но потделно.. Peace

Скрит текст:

# 111
  • в 1001-та нощ
Може би и при нас така по-лесно ще се започне Simple Smile Благодаря!

# 112
  • с/у ОколоМръсТното
Това, което ми прави впечатление е, че българинът е супер задръстен що се касае до психичното му здраве и емоционално състояние. Все още бърка психолог с психиатър, а посещенията при психолог се считат за нещо срамно.
Пълна идиотия.  ooooh!

права си...
Но така ми липсва един психиатър, който беше съвършен псохолог.
По тоз повод давай координати на твоята приятелка.  Hug

# 113
https://www.facebook.com/%D0%9F%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0 … -528663060630328/ Препоръчвам: Миналата година се наложи да посетя терапвет и ми препоръчаха тук. Наистина имаше ефект, останах много доволна и даже сега посещавам периодично. Наистина е много добро мястото, професионалисти са. Simple Smile

# 114
Обирджии - професионалисти, както на джоба ви, така и на живота ви....  ooooh!

Това си мисля за баячки и терапевти и гуро-та разни.

# 115
  • София
Посещавам редовно (от няколко години) аналитичен психотерапевт не поради причините, за които питаш, но разискваме и отношенията ми с партньора.
Помага е меко казано.

Съгласна съм, че помагат- ходила съм веднъж по точно определен проблем и ще съм благодарна до края на живота си.
Питам се, обаче, ходенето с години на психотерапевт, не те ли привиква да чакаш друг да ти разчепква проблемите, вместо само да те научи как сама да го правиш? newsm78

# 116
Когато на човека му липсва достатъчно образование, култура и материална база ...му се назначава  "терапия" -за дебилност.... knit ...
Щях да пропусна ...превантивната терапия на медиите !!! -изглаждат гънките ...достатъчно    smile3549

# 117
Маманет, моля задръж мнението си само за себе си.

# 118
Аз и твоето мнение знам, ама не ти казвам да спреш да го даваш...

Май набираш клиенти от тук?  ooooh!

# 119
обръщала ли си се към специалист или наизуст си говориш?

Общи условия

Активация на акаунт