Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 961
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък чета всичко. Имам таблици за Е- та, " Ме- та", и всички боклуци и отрови наречени консерванти, стабилизатори, емулгатори, подобрители ... Минерална вода без отбелязано Ph,не купувам. За целта съм си купила и лупа дори. 

# 196
  • Пловдив
Аз пък чета всичко. Имам таблици за Е- та, " Ме- та", и всички боклуци и отрови наречени консерванти, стабилизатори, емулгатори, подобрители ... Минерална вода без отбелязано Ph,не купувам. За целта съм си купила и лупа дори. 
Добре де, всеки път ли ги четеш? Защото аз съм си избрала определени продукти и си ги купувам машинално вече. Тоест прочела съм старателно ситнишя шрифт, решила съм, че съм ок със съдържанието и пазарувам. Проблема е ако производителя реши внезапно да промени нещо.

# 197
Малката все се залепя за разни съмнителни бисквитки и сладки. Като започне да чете Е- тата и вече знае, че това не става за ядене и го оставя. Последно се залепи за стелажа с нишестетата. Като им правят съблазнителни опаковки и децата се лъжат.

# 198
  • София
Мен пък булките ме кефят-лудница, ама радостна. Докато другите ме натоварват с лудостта си. И как можах да пропусна забележителните цигански сватби, прекръстени политкоретно с неутрално заглавие  Mr. Green

# 199
Малката все се залепя за разни съмнителни бисквитки и сладки. Като започне да чете Е- тата и вече знае, че това не става за ядене и го оставя. Последно се залепи за стелажа с нишестетата. Като им правят съблазнителни опаковки и децата се лъжат.

Една част от Е-тата са абсолютно безвредни, друга част са даже полезни - като витамините да речем. В нишестето само по себе си също няма нищо вредно.

# 200
Аз пък започнах да "внедрявам идеи" от предаването в дома си и вече имам резултати даже  Mr. Green
Вчера или онзи ден гледах някакво момче: правеше мотор от знайни и незнайни части, вареше кафе в стария си чорап и дадоха в банята му на сапунерката опънати ластичета. Той обясни, че така сапунът не се навляжнява, не се кашка и се изцежда, от което пести.

Само който не е имал наслоени сапунени остатъци, той не знае каква мъка е да се чистят. У дома на душа имаме решетъчна сапунерка, но пак разкашква. Понеже имах и ластичета - обикновени - сложих и съм доволна. Не е най-красивото нещо на света, но работи и най-накрая няма да кисна и търкам.

# 201
  • Sunshine state
И ние имахме такава сапунерка с легенче и разкашкваше сапуна, но след ремонта на банята си сложих висяща метална решетка и да ти кажа нямам никакъв проблем- всеки път е сухичък и стегнат.  Peace Проблемът при първите е,че легенчето отдолу задържа вода,а така не.  Peace
И мен ме дразни това, че постоянно повтарят стари предавания. 'Най-добрият майстор готвач" например -въртят 2 сезона за 10ти път сигурно.  Rolling Eyes Рекламите им също са безумно дълги - рекламират свои предавания до безкрайност. ooooh!

# 202
Най-любимото ми предаване по ТЛС е "Медиумът от Лонг Айлънд".  Heart Eyes

# 203
Заради тази тема вчера издирих канала Mr. Green Понеже не гледаме много тв и не го бях пускала. Засякох някакво предаване за дебелаци .

# 204
  • Пловдив
Почитателите на ТЛС да прегледат и ФЛН, подобен е. "Перфектната рокля на Кийша" - Кийша е една от продавач-консултантите от "Клайнфелд" - салона за рокли от "Кажете да на булчинската рокля".

# 205
  • Другата България
Аз пък започнах да "внедрявам идеи" от предаването в дома си и вече имам резултати даже  Mr. Green

Това изобщо не е срамно или грозно, или смешно..или каквото там ти се струва, напротив - има неща, които можем да научим от такива предавания и които биха били полезни и в нашето ежедневие. Естествено не да се впускаме в крайности.
И всеки път носиш таблицата с теб при пазаруване и сравняваш? Просто ми е любопитно как става, аз съм доста небрежна към е-та и ме-та просто защото имам определени марки и видове продукти, които основно купувам и не изпадам чак в такива подробности.

# 206
Аз лично съм почитателка на TLC то. Интересно ми е да гледам различни хора, с различен начин на живот и бит. Но наиситна въртят едни и същи епизоди до втръсване при това с дълги рекламни паузи.
Мен най много ме потриса предаването за Детските конкурси за красота. Хем побеснявам като го гледам, хем се чудя защо продължавам да го гледам. Много изтрещяли майки, много нещо. Нали там социалните следят под лупа защо позволяват на тези родители да третират децата си така.
Любимо ми е състезанието за майстор сладкарите, но и неговите сезони съм ги гледала вече няколко пъти, дори последния с двойките.

# 207

И всеки път носиш таблицата с теб при пазаруване и сравняваш? Просто ми е любопитно как става, аз съм доста небрежна към е-та и ме-та просто защото имам определени марки и видове продукти, които основно купувам и не изпадам чак в такива подробности.
Аз също чета етикетите. Не нося никакви таблици, защото знам няколко Е-та, които са ок, останалите ги избягвам . А и като цяло ако зависеше само от мен, изобщо нямаше да купувам опаковани храни. Полезни Е-та е много смешно твърдение. В много продуктите Е-тата са написани с дългите си имена. Най-кофти е когато детето иска боклучки. Там просто няма читава храна. Купувам от време на време, няма как.

# 208
  • София
Почитателите на ТЛС да прегледат и ФЛН, подобен е. "Перфектната рокля на Кийша" - Кийша е една от продавач-консултантите от "Клайнфелд" - салона за рокли от "Кажете да на булчинската рокля".
Тоя ми е на цифровата, но близу все ми я спират.

# 209

Една част от Е-тата са абсолютно безвредни, друга част са даже полезни - като витамините да речем. В нишестето само по себе си също няма нищо вредно.
Върви обяснявай, както се казва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт