Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 915
  • 407
  •   1
Отговори
# 270
При Амишите имало някакъв от Варна ли? newsm78 Joy

# 271
  • София
За снимките им се плаща и то доста.За дрехите, за екскурзиите, абе за всичко им се плаща и си живеят добре, защото участват в реалити шоу.Кейт с децата продължава да се снима.Иначе не виждам един сервитьор как може да праща издръжка за толкова деца.

При Амишите имало някакъв от Варна ли? newsm78 Joy
Да, Мат осиновен от амиши.Чудно ми е как амишите са дошли чак до тук да го осиновят.Майката е починала, но има брат със специални нужди оставен в дом.

# 272
  • Другата България
А многоженецът с 20+ деца как го прави? newsm78

# 273
Сигурно и жените му работят. Thinking

# 274
За снимките им се плаща и то доста.За дрехите, за екскурзиите, абе за всичко им се плаща и си живеят добре, защото участват в реалити шоу.Кейт с децата продължава да се снима.Иначе не виждам един сервитьор как може да праща издръжка за толкова деца.

А ясно мерси. Аз четох някаква статия за развода но преди доста години и там пишеше че щели да се редуват да ги гледат както е присъдил съда по дати. Явно са с майката, а бащата от време на време ги взима или ходи при тях кой знае.
Но майката ми изглеждаше доста властничка и може да не е издържал човека.

# 275
  • Другата България
Сигурно и жените му работят. Thinking
Да, и аз това си помислих, но пак на него му идват в повече разходите.
Май не живееха всички заедно? newsm78

П.П. Как съм седнала да го мисля горкия човечец..... Laughing Sunglasses

# 276
  • София
Този многоженец не го обвинявам толкова, колкото жените, избрали да живеят по подобен начин.
Решил някакъв, че иска да има харем, хубаво. Но защо жените го търпят? Толкова ли са отчаяни или какво. То бива любов, ама чак пък толкова.
Нищо не са избрали те, религията им е такава (мормони ли бяха, не помня точно). Те самите произхождат от полигамни семейства и за тях това е "нормалният и благословен от Господ" начин за семейно съжителство. Жените също ходят на работа, не ги издържа само съпругът.
Най-забавно ми беше, когато даваха как мъжът и наличните жени избираха следваща съпруга  Grinning

На Кейт и Джон децата са пораснали много Simple Smile

# 277
  • София
А многоженецът с 20+ деца как го прави? newsm78
Единия, с петте съпруги има строителна фирма и някои от жените му работят,едната е медицинска сестра, другата счетоводителка на фирмата, а на другия с 4-те, жените взимаха кредити за къщи на свое име, имат собствена линия бижута, само той какво работи още не съм разбрала.

# 278
А това законно ли е? Имам предвид многоженството?

# 279
  • София
Аз пък харесвам Многоженеца( май така го превеждат предаването), онзи с петте жени. Интересно ми е виждането им за семеен живот по такъв начин.

Никога не съм можела да понасям жени, които боготворят мъжете си и ги гледат в устата докато говорят. Най-важното за тях било да прекарват време с него  ooooh! При наличието на толкова деца, които имат нужда от внимание и грижа, точно това да ти е най-важно  Rolling Eyes Това си го обяснявам с тотална комплексарщина. А таткото на кошера един зализан муньо....
Като говоря за непонасяне - не понасям жени, които раждат деца като за състезание. Днес сутринта даваха една такава да се жалва. Нацвъкала ги сто деца, пък хората да ходят да й помагат. Избеснявам, защото ми е жал за децата, че живеят зле, заради смотаните си родители, които се плодят като хлебарки.

Да, от Русе. Едно умряло скоро, но се родило друго на 6 м. Може пъл децата да се радват, че ги има. Понякога талантът и интелектът не са свързани с родителите и частните школи. Вижте Чарли Чаплин-мизерно детство, много деца, но гений. От репортажа беше гадно как са им длъжни едва ли не хората.

# 280
Сетих се и за "Брачният ми партньор е..." имаше доста необичайни семейни двойки.
Една беше омъжена за мъж, който си умираше да се облича като жена и да се гримира. Имаше мъж, женен за "строга господарка". Laughing Също и жена, на която половинката й беше убеден, че е бил похитен от извънземни.

# 281
  • София
Не е. Казвали са, че го крият или поне гледат да не го афишират.
Отидоха жените да избират годежен пръстен за следващата съпруга и казаха в магазина, че им е приятелка, братовчедка или нещо такова.

# 282
  • Бургас
Аз пък харесвам Многоженеца( май така го превеждат предаването), онзи с петте жени. Интересно ми е виждането им за семеен живот по такъв начин.

Никога не съм можела да понасям жени, които боготворят мъжете си и ги гледат в устата докато говорят. Най-важното за тях било да прекарват време с него  ooooh! При наличието на толкова деца, които имат нужда от внимание и грижа, точно това да ти е най-важно  Rolling Eyes Това си го обяснявам с тотална комплексарщина. А таткото на кошера един зализан муньо....
Като говоря за непонасяне - не понасям жени, които раждат деца като за състезание. Днес сутринта даваха една такава да се жалва. Нацвъкала ги сто деца, пък хората да ходят да й помагат. Избеснявам, защото ми е жал за децата, че живеят зле, заради смотаните си родители, които се плодят като хлебарки.

Да, от Русе. Едно умряло скоро, но се родило друго на 6 м. Може пъл децата да се радват, че ги има. Понякога талантът и интелектът не са свързани с родителите и частните школи.

Те не са свързани, ама тоя интелект и талант има нужда от развитие, а както знаем в днешни времена "развитието" е платено. И съмнявам се децата да скачат на един крак от кеф как утре могат да останат на улицата или защото си носят дрехите и обувките докато не станат на дроб сърма.

# 283
Не е. Казвали са, че го крият или поне гледат да не го афишират.
Отидоха жените да избират годежен пръстен за следващата съпруга и казаха в магазина, че им е приятелка, братовчедка или нещо такова.

Луди хора.... Crazy Mr. Green

# 284
  • Пловдив
Цитат
както и мъжа който има 5 жени (полигамен).  ooooh!

От както внука ме попита защо тоя вика :Аз съм хулиган! - и аз вече полигамен го чувам като хулиган.А дали има жени с няколко съпруга, не съм виждала предавания за такива. newsm78

Няма...защото жената може да роди определен брой деца и 5 мъже да си вземе не може да се увеличи броя на децата. В природата също има полигамни видове, но не и обратното.
Baltazara - говориш глупости. Полиандрия съществува. При някои общности в Непал, Тибет и части на Китай.

А за Джон и Кейт - гледах го по едно време, и честно казано го разбирам Джон. И аз да бях щях да се разведа.

Общи условия

Активация на акаунт