Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 881
  • 407
  •   1
Отговори
# 360
А помнители онази /малко на азиатка приличаше/, която събираше от кофите храна, после в една тенджера и на гостите... Mr. Green
Същата ползваше салфетка, после я сушеше и пак.  Mr. Green

# 361
А помнители онази /малко на азиатка приличаше/, която събираше от кофите храна, после в една тенджера и на гостите... Mr. Green
Същата ползваше салфетка, после я сушеше и пак.  Mr. Green
Да тя е не по - малко гнусна от останалите не мога  да я разбера работи като счетоводител добре пари взима и пак си "пазарува" мебели и и ядене от кофите

# 362
  • Пловдив
Тази май съм я изтървала Simple Smile

# 363
Този с главичките и кофти подаръците имаше и добри попадения и съвети в интерес на истината. Най -кофти спестовник, така да се каже, беше тази счетоводителката с малкия апартамент, мебелите от боклука и леглото от стари постелки за йога. За мен това си е чист живот на скот. И за къде ги къта тия пари? Дори не разбирам подобен живот и с довод ранно пенсиониране - че сега са ти най- хубавите години, когато можеш да си поживееш, поугаждаш и поносиш хубавите дрехи.  Simple Smile
Интересни са ми иначе да ги гледам. Тук на място не съм виждала такива. Има много хора пазаруващи с купони, аз също ползвам за някои продукти, но масово са в другата крайност на разхищаване.  Peace
Да , но тяхното пазаруване с купони и там граничи с лудост хубаво пазаруват си с намаление ама нужно ли да си превръщат цялата къща в склад?  Кога ще го изразходят това количество продукти питам аз ? Като шантавите 30 г. близначки още деца нямат ама купуват памперси

# 364
  • Пловдив
Аз и на тия предавания хвърлих по едно око. Обаче аз 90% от това, което купиха не бих го ползвала. Почти не се купува прясно месо, свежи зеленчуци, май и замразени. За какво са ми 200 четки за зъби като цялото семейство ползва 20 за година?

# 365
Този с главичките и кофти подаръците имаше и добри попадения и съвети в интерес на истината. Най -кофти спестовник, така да се каже, беше тази счетоводителката с малкия апартамент, мебелите от боклука и леглото от стари постелки за йога. За мен това си е чист живот на скот. И за къде ги къта тия пари? Дори не разбирам подобен живот и с довод ранно пенсиониране - че сега са ти най- хубавите години, когато можеш да си поживееш, поугаждаш и поносиш хубавите дрехи.  Simple Smile
Интересни са ми иначе да ги гледам. Тук на място не съм виждала такива. Има много хора пазаруващи с купони, аз също ползвам за някои продукти, но масово са в другата крайност на разхищаване.  Peace
Имаше едни още по - гнусни където креватчето за бебето го бяха взели от боклука стаята я бяха боядисали с мострички за боя, защото  им се свидеше да купят и направиха помпата за кърма пак от отпадъци.

# 366
  • Пловдив
Да си призная - най-зашеметена останах от Хъни Бубу. Ей така съм гледала Shocked Shocked Shocked

# 367
Да си призная - най-зашеметена останах от Хъни Бубу. Ей така съм гледала Shocked Shocked Shocked

Коя беше тая?!?  newsm78

Сещам се за една, където за сватбата на дъщерята взеха една рокля от някаква заложна къща, но тази рокля напикана от плъхове.... Sick Отидоха за сватбена торта и взеха една останала от моминско парти - нещо като сърце с гърди.... Mr. Green

# 368
  • Пловдив
Е друго предаване по този канал е Хъни Бубу. Обаче е УАУ! #Crazy Shocked Crazy

# 369
Отдавна не съм я засичала Хъни. Там цялото семейство е ужас.

# 370
Каква е тази Хъни? По кой канал?

Аз помня за един, който имаше среща с момиче и й направи букет от цветя, събрани от гробищата.. Shocked

# 371
  • София
Оооо, тези са яко гнус отвсякъде.

# 372
Оооо, тези са яко гнус отвсякъде.

Какви са? Да не е от онова с момиченцата по конкурси?

# 373
# 374
А, да, конкурсите за красота!!!  Shocked Sick

Общи условия

Активация на акаунт