Отговори
# 630
Сис  Hug не се ядосвай ...случило се е вече  Rolling Eyes

те ония тъпаци дет са ти я продали е трябвало да ти кажат  Crossing Arms ти откъде ще знаеш да не си се родила научена  Crossing Arms

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥

те ония тъпаци дет са ти я продали е трябвало да ти кажат  Crossing Arms ти откъде ще знаеш да не си се родила научена  Crossing Arms
Пък питах ем, тя вика малко над водата, да ида ся и я пусна така, че да види като и измре всичко в аквариума, ега ти  и продавачите, дават нещо и не знаят как функционира  ooooh!
Спирам, че пак ще се ядосам и най-много го отнесе някой на работа  Joy Joy Joy

# 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Да се посмеете малко  hahaha hahaha
И това се нарича реклама на колички, как се е подпряла с крака ще изсипе бебето  ooooh!

# 633

Пък питах ем, тя вика малко над водата, да ида ся и я пусна така, че да види като и измре всичко в аквариума, ега ти  и продавачите, дават нещо и не знаят как функционира  ooooh!
Спирам, че пак ще се ядосам и най-много го отнесе някой на работа  Joy Joy Joy
spoko spoko spoko spoko

# 634
Скрит текст:
И това се нарича реклама на колички, как се е подпряла с крака ще изсипе бебето  ooooh!

най много бебето да й види шушката на тая пача  ooooh!

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Ми погледа, виж какъв е сладострастен  hahaha hahaha hahaha

# 636
Скрит текст:

Ми погледа, виж какъв е сладострастен  hahaha hahaha hahaha
ще кажеш,че не бебешка количка рекламира  Joy ама ти сигурно има скрита цел....послание за бъдещите татковци с погледа - ела вълчо изяш ме и хоп бебИ  Joy Joy да знаят поне коя количка да купят за по натам  Joy hahaha

# 637
аз май нещо с ръката го закъсвам  Rolling Eyes от седмица вече усещах леки болки в китката и тука при тая приятелка масажистката я накарах масажи да ми прави...вече 2 дни но още ме боли  Embarassed не е силна болката но е неприятна,особено като движа китката или нося нещо  ooooh! казва че е мускул и много се е стегнал,масажира го и ме облекчава няколко часа след нея но явно съм я претоварила  ooooh! е сега носих 2 чинии и край едната щях да я изпусна ако не бяха наблизо  ooooh!

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥

Систър, има такива за китките, аз знам от залата при травми се слагат,  действат на принципа като еластичния бинт, ама трябва да я носиш повече време за да подейства  Peace
Дарт Вейдър,, обрал банка  hahaha hahaha hahaha
В 10 часа да гледате затъмнението  Mr. Green

# 639
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 641
Гюнайдъън, дън, дън, Hug Hug Hug изчезвам, че имам много работа.

# 642
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Да се посмеете малко  hahaha hahaha
И това се нарича реклама на колички, как се е подпряла с крака ще изсипе бебето  ooooh!

И аз ги видях вчера- тя сякаш ще изритва количката, че и пречи...Пък и тези дълги крака са само нейни да знаете!

wavey wavey wavey

Ирче, те рибите така си мрат-мине не мине и айдееее следващата! На мен ми писна от ревове и купуване на рибки ooooh! Последното дето ми преля чашата е че след безкрайни обсъждания с продавача да му обясняваме какво имаме и какво искаме да купим и онзи ни казва ОК съвместими са, купувайте я! Какъв ми беше ужаса на другата сутрин като видях че новото попълнение е изяло очите на другите, #Crazy  а те милите живи и плуват , но без очи....Естествено малко след това умряха всичките  Rolling Eyes  До там бяхме с рибките....

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууууу Бел  Heart Eyes Hug то вашето още по-зле  ooooh! ooooh! ooooh!
Ми аз от тия кадърни търговци, имам една риба само вече  Crossing Arms
Скрит текст:
Ето тука се вижда, новата как е обърнала корема, а черната умря вчера, остана само златната  ooooh!

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт