Отговори
# 540
# 541
# 542
Ренде знам ли те ко праиш ма  ooooh!
Дженоооо  ooooh! ooooh! ooooh! ти верно си с еднопосочен билетец за Мечландия  Mr. Green

# 543
Рениии, нали виде днеска жребия Grinning, купата е наша Party Party Party, а какви плейофи без Левски - тъпи и безинтересни, без зрители и интрига Twisted Evil, скукаааа

А що стреляш по мене newsm78, нейсе

Феми Hug

# 544
Рениии, нали виде днеска жребия Grinning, купата е наша Party Party Party, а какви плейофи без Левски - тъпи и безинтересни, без зрители и интрига Twisted Evil, скукаааа

А що стреляш по мене newsm78, нейсе

Не по тебе ма Heart Eyes по колегите ти #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Направо ревнах Mr. Green много ми е зор за купата Laughing

# 545
Фифооо, не ми говори глупости, ами земи се обади да пием кафе като си дойдеш дома у готиното ни кварталче Peace, па ше зеем и Мима и тя е учила у нашто даскало

# 546
MaraS hand in hand  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рьоне,  Peace

# 547
Джени много е гадно тъй  Rolling Eyes палми най трудно се гледат пък докат тръгнат трябва човек да има железни нерви  #Cussing out чакаш по 2-3 месеца дали ше никне въобще и после се молиш да се хване  Mr. Green

# 548
Ше става интересно Mr. Green

# 549
Рени,  тази е ночно от Езел, сега чета, май се казва Ipek Bilgin (от Неви е Thaleia she's Ipek Bilgin she performed Ezel's mother liked her very much at the time)

И, внимание, колата на Емир от 1 епизод е в кадър в Марал car owner's son is the same car that had Emir in AFK?от няколко човека предположения Grinning Party, чакаме Емир/Ча Joy

# 550
Рени,  тази е ночно от Езел, сега чета, май се казва Ipek Bilgin (от Неви е Thaleia she's Ipek Bilgin she performed Ezel's mother liked her very much at the time)

Да Peace аз влезнах и я познах на някои снимки Laughing

# 551
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сал не разбрах...що не съм поканена на срещата на випускничките от изгорелата гимназия Mr. Green

А, те са и отличнички по БЕЛ Laughing Mr. Green Joy Joy

# 552
Джени много е гадно тъй  Rolling Eyes палми най трудно се гледат пък докат тръгнат трябва човек да има железни нерви  #Cussing out чакаш по 2-3 месеца дали ше никне въобще и после се молиш да се хване  Mr. Green
Така е, и те имам чувството, че като животните усещат кой ги обича и се грижи за тях, аз наскоро гледах едно пале, за малко, ама то направо цялото в мен стоеше, то ме лижеше, гушкаше, скачаше ми, но много бързо парасна и трябваше да го преместим в къща с двор, щото в апартамента не става, и сега го виждам рядко, и не може да ми се нарадва Heart Eyes, така го обичам Heart Eyes

# 553
Фифооо, не ми говори глупости, ами земи се обади да пием кафе като си дойдеш дома у готиното ни кварталче Peace, па ше зеем и Мима и тя е учила у нашто даскало

Ан, тъй, без мен не може Naughty Party Party

Зизулинооо Hug Heart Eyes ко праи внука ма, смени ли му памперса Laughing

# 554
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ан, тъй, без мен не може Naughty Party Party

Зизулинооо Hug Heart Eyes ко праи внука ма, смени ли му памперса Laughing
Heart Eyes Hug Ухаааааааааааа...памперси, обличане, събличане, масажи, къпане, хранене... Crazy Crazy
Майка му гледа кат теле #Crazy Как ше се опрай тая...сал се чудим... ooooh!
МъжО и направи забележка, че на детето главата му виси в ръцете й...тая сал се обърна към Тера и кай "дръж", метна бебето и напусна стаята ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт